LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

@PUFF predsa Len neterminune kontrakt, že By Charles rovno išiel do MERC? Alebo Kimi - Leclerc budúci rok v MERC, či povieš?

Dneska jsi nad Ferrari zlomil hůl? :slight_smile:
Leclerc v Mercedesu byl v mém plánu. :+1:

Ferrari zlomilo hůl nad sebou

Však vyhral s Ferrari v Monaku už stačí. To ej vtip celý technický tím a Charlesova strana garáže. Kedy to auto fungovalo viac ako 5 závodov po sebe?

1 Like

Toto povedal, že Charles môže hýbať trhom. Čo keď toto čaká na Charlesa a ten rýchlo hodí kontrakt do koša a uvidíme insane silly move?

Ferrari by se mělo přestěhovat do jiného státu, kde budou dělat jiní a důslední pracovníci.
Ono to nejsou kecy s tím, že jsou taloši lenoši. To je fakt.

Vždycky mají skvělý nějaký úsek sezóny, ale pak zase v klidu můžeme vytáhnout meme ze složek.

1 Like

image
image

Proste je to už na smiech. Vieš ako Charlesovi toto ničí reputáciu? One je fakt po Maxovi druhý najrýchlejší jedna z najlepších Q pace, extrémne dobrý šetrič pneu ale čo z toho? A Sainzova strana garáže nemá rozbitý monopost každých 5 min. Fakt Charles do MERC dáva zmysel a s dôslednými Nemcami by ich mohol dostať na vrchol naspäť. Konšpirácia: Toto vyslal Lewisa prehovoriť Charlesa pred Lewisovim odchodom do dôchodku :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Tenista je taký dobrý, že nakladá šampiónovi v životnej forme alebo životná už nie je taká životná?

1 Like

??

2 Likes

Yamaha k sobě někoho potřebuje.

do Yamahy prisiel aj Max Bartolini a este jeden z Ducati.

Podle posledních zpráv si Max vybere pencli za motor navíc už v Belgii (připomínám, že ta je už druhým rokem přesunutá na konec července), pencel by měla být 10 míst. Novy motor z Kanady je kompletně dead, otázka je, jestli nepřijdou další tresty

To sa vie ze max bude mat urcite este dve pentle za taketo veci, minimalne podla mna… Tie motory nevyzerajú byť nic extra. Este to bude zaujímavé

Dneska jsem málem zemřel. :grin::grin:
Kontroluju eurojackpot a najednou číslo, číslo, číslo… Už mě začalo píchat u srdce… A nakonec bohužel jen 4+0 a 3351kc…
Od 5+0 bych byl milionář… :pensive::pensive:

1 Like

To se mi stalo před dvouma týdnama … jedno číslo, zrovna ty necelý tři miliardy co tam byly … taky jsem málem skončil v nemocnici z toho :woozy_face: