LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Rakúska | Magazín F1 - F1online.sk

To bych nečekal, že 2 nejrychlejší monoposty tomu vévodí.
Taky to mají dost lehké, když jim dělá křoví Peréz a Piastri.

1 Like

image
:skull: :skull: :skull: :skull:

Mia je jeho PR manažérka

1 Like

Však sprint nikdo moc vážně nebere, mám pocit že zájem o to spíše klesá než naopak.

Jako sorry, ale Magnum i oba AM rychlejší časy z Q2, než Peréz a Alpiny na softech :clown_face:

Leclerc zítra může pomýšlet jen na předjetí Alpine :man_shrugging:

Na to jsem narážel, že ty dva nemají v parťácích moc velkou konkurenci.

No povedz a predsa nepostupili :clown_face::joy:

1 Like

tak to vypada, ze aj ked vyjdu do strku, stale su v limitoch trate. Skvele.

Davide, nechceš dělat detektiva? :slightly_smiling_face:

Omg, zítra mu zase Norris dobrovolně nechá 1. místo.

Ještě Pereze by měl dát no

Popravdě, neměl by, ale u Pereze fakt už nevíš.

Tak přece by Red Bull nepdoepsal jen tak někoho, aby tam někdo donesl prachy a nepřekážel jejich jedničce ne? :grinning:

1 Like

Konečne aj na Redbullring sú skutočné limity trate a nie len čiary. Snáď to už nebude na komisároch a bude sa pretekať naozaj na trati. Teraz nech piloti ukážu, ktorá stopa je najrýchlejšia.

1 Like

Alpiny šly podle mě jen formálně, neměly tam prakticky s kým závodit. Ale Pérez snad větší tragédie než jindy na takhle krátkém okruhu. Nevíte někdo, jestli neměl přece jenom nějaký problém?

“Blokoval” ho Ocon, ledva sa dostal do posledneho kola. Tam uz potom nejake super kolo nezajazdis, ked mas pred sebou blizko inu formulu.

1 Like

To vím už od Bahrajnu 2023.

Dík. On má taky pořád něco. Tohle je taky chyba týmu, ale v téhle situaci by se vůbec neměl za Alpiny dostat. Pak jede stejně “rychle” jako oni.

Asi si to mohli jentak odkroužit a posbírat data, ale je hezký, že to zkusili.
Možná kdyby věděli, že bude Peréz tak špatnej, tak by ještě víc zabrali. Ocon ho málem dal.

2 Likes

Kdyby byl na P2 aspoň Russel, tak se s Verstappenem vyřadí, e takhle…

1 Like