![]()
Tak podstatne su vsetky aspekty vykonu. Uz po prvom preteku som tu vravel ze McL na tom rozhodne nie je tak zle ako to tu niektori prezentovali ked boli prakticky 4./3. najrychlejsi a ze hlavny problem je ich optimalizacia SW pre PU. Hned ako to vyriesili + priniesli prve upgrady tak sa dalo cakat ze budu pred Ferrari.
Je ale celkom vtipne ako McL tento skol vo vykone dal znova v Miami ako v 2024.
Pomalost a hlavně neohrabanost Astonu překvapila i mě.
To je na vyvěšení černé vlajky.
Albonovi smazali čas a propadl se před Astony. ![]()
Mercedes ma stale pomer 18:1, len aby sa nezabudlo…
Tak, vidim ze vsechno probiha dle me odborne predpovedi, Mclaren vyzval Mercedes v boji o titul, za asistence Ferrari.
Tak nebo tak, ja se na tu predjizdeci shuffle game rad podivam, je to zabava vetsi nez sledovat osamoceneho krouzice daleko vepredu, je mi uplne jedno jestli nejaky bezvyznamny pilot remca ze ho to nebavi.
netvrdil by som to o tom aero a šasi, myslim si, že su na podobnej urovni, ak ferrari zmaže motorové manko, tak verím, že môžu zabojovať o vyhry…
Strašne ma baví, ako tu viacerí radi a často poukazujete sami na seba, také to “potvrdzuje sa co som vravel naposledy”.
Je to ako keď niekto vo svojich publikáciách cituje sám seba, trošku bizárek ![]()
FIA udělila Alonsovi start ve sprintu.
Zanardi odešel ![]()
čest jeho památce
byl symbolem nikdy se v životě nevzdávat a užívat si to co jde
Další kapacita která zaujme čestné místo v oktanovém nebi. ![]()
takze F2 je v quali rychlejsia ako F1 v pretekoch ![]()
To asi ne, ale Aston jo.
Na to se mě mohl Hadjar mohl zeptat už před sezónou a odpověděl bych mu velice přesně.
RB totiž jede pouze na Emila a na týmové nuly zůstávají pouze zbytky. Jinými slovy veškerý vývoj bude směrován pouze na Emilův vůz a o Tvé potřeby se nikdo starat nebude.