LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Miami | Magazín F1 - F1online.sk

Nech si party módy užijú do SPA a odvtedy príde na rad aduovaná PU Ferrari. Skôr ma ale trápi Hamilton, ktorý stráca na Leclerca permanentne priveľa. Keby bol od neho max do 0,2s tak nepoviem.

Tak a Mclaren je v předu !!!

Pockajme si na zajtra, mercedes motory to rozbalia a budu P1-P4. Ziadne prekvapenie.

Puffe nech toho, už si hraješ na Ferdu a jeho ignoraci, že Gasly dostal kartáč od Colapinta

V Miami se propad Merglu trochu očekával. Ale přiznávám, že jsem čekal lepší výkony od Ferrari a je to stejné jako když z lehounka zajedeš do vlasů na lysé hlavě.

Já neočekával pouze zlepšení, ale že konkurenci totálně zničí. Vzhledem k upgradům se to dá označit za propadák. :-1:

Na kvalifikáciu nemajú vlastný party mod. Počkaj si na preteky. V pretekovom tempe by mali byť lepší ako sú na jedno kolo.

No fakt. Ostatní zbrojí jak zběsilí a Mercedes skoro nic.

Beru to jako chybu, měli více vytěžit z formy.
Škoda těch 2 závodů, bude to chybět. Konkurence je zpět.

Měsíc pauzy je v F1 neskutečně hodně, ale pohyby týmů tomu nenasvědčují.

Ohladom vyrovnania sa motoru Medveda vobec nie som optimisticky. Skor verim, ze po aerodynamickej stranke sa 2-3 timy v pohode priblizia a mozno aj preskocia Medveda.

Sir je uz stary a nema sancu sa vyrovnat sucasnym zralokom.

Ferrari by zase mohlo něco vydělat na startu. Uvidíme.

ADUO je práveže to, čo Ferrari má a Mercedes ani Mclaren nemajú. To je zlata baňa vývoja. Ja práveže do toho vkladám dosť nadeje. Hoci jedine neviem, či Gualtieri je správna vedúca osoba vo vývoji PU pre Ferrari.

No šampion se ukazuje ve vynikajícím světle. Oscar také. Kimi solidně. Pokud bude George pokračovat v těchto výkonech těžko bude obhajovat umístěnku u Mercedesu. A to nejen proti Maxovi. Ale je ještě brzy. RBR asi zase dělá auto na Maxe. Takže auto zrychluje. Snad se Isack chytí. Má čas, ale ztráta je veliká. Ferrari stále nepochopitelné. Snad budou mít závod lepší. Alpine si vede solidně. AM by neměl být v tuto chvíli pouštěn na dráhu.

Realita je taká, že kľudne môžete sklamane pozerať na Ferrari po tomto veľkom aero balíku vylepšení, ale SQ3 a Q3 je defacto presne o PU a tu sa proste ukazuje prečo momentálne Ferrari stráca viac ako 2% v ADUO. Kľudne by mohli mať aj 5 balíkov aero vylepšení, ale kvalda je o motore.

1 lajk

Presne sa potvrdzuje co som vravel naposledy, a to ked som predpovedal ze McL dobehne/predbehne Ferrari za par pretekov. Ich mid-season development je ubohy uz desatrocie. Co som ale necakal je ze Russell bude takto failit. Nuz, znova sa ukazuje ze Norris je jasne druhy najlepsi jazdec. Nakoniec to predsa len moze byt este zaujimava sezona.

Len bohuzial ak pride nova PU naozaj až do spa tak uz bude neskoro…ta strata je velka a kvalitne šasi ju nedokaze negovať

1 lajk

Troška sa obavam o lewisa, charles sa dostava zase do prevadzkovej teploty a jazdi s tym autom znovu totalnu hranu…zacina to pripominat minulu sezonu, kde 3 desatiny medzi nimi boli standard, snad sa lewis da dokopy

Osobne dúfam, že stihnú novú PU už v Silverstone. Uvidíme čo zajtra a v nedeľu, ale myslím si, že v pretekoch ta strata nebude taká veľká a tam sa tie aero upgrady viac prejavia. Ak do SPA bude Mercedesu kradnúť body aj McLaren, tak všetko môže byť v lete ešte otvorené.

Tu nejde vôbec o vývoj. McLaren len odomkol výkon najlepšej PU na gride. Ferrari si zatiaľ bez ADUO len tak výkon motora nevyčaruje. Len z hľadiska aero a šasi sú asi aj tak pred Mclarenom, ale to v kvalde neuvidíš.

1 lajk

Kimi si jde pro PP, Norris vyšetřován za pomalou jízdu.
Což je trochu paradoxní. Za to by měli být vyšetřováni v Astonu.

1 lajk