LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Trest typu vysazen na benzínové pumpě :thinking:

5 Likes

Možná tiMur naráží na to zpomalení Norrise v SQ1, ale tam hned komisaři dali zprávu, že se to nebude vyšetřovat/je vše ok

3 Likes

:smiley: Po dnešku jednoznačně.

3 Likes

V Redbulle museli pri colnej kontrole poprehadzovat cisla na kontaineroch. Snad na to do needle pridu.

Je to paráda :+1: :green_heart:

3 Likes

v AM se slaivlo víc, než u McL Piastriho PP :smiley:

2 Likes

Rekl bych ze nepodlehaji nadseni, stat se muze cokoliv, zatim je to furt otevreny, nebyl rozdan jediny bod.

Copak? V RB dělali ajťáci aktualizaci? :wink:

Bud prosim na ajtakov dobry, bez nich by si posielal spravy holubom, nie na diskusnom fore

1 Like

Jenže já dal konkrétní příklad z ajťackého života.
Na co šáhnou, to okamžitě potřebuje několik dalších aktualizací, aby to fungovalo správně.

Zablokoval Landa, ten musel přerušit kolo. Vím že to zapsali. Resume už jsem neviděl. Ale Honza píše že v pohodě, takže asi nic.

Zatím nám to úplně nevychází co?

Ze by Max dostal Yukiho auto? Tak to pak to se Maxovi omlouvám, v takovém případě zajel fenomenálně. Yuki se svým autem většinou končí v Q1. :grin:

Zatím nic moc, ale snažím se nepropadat panice :smile: . Zítra se rozdávají malé body a něco se snad dá vytěžit.

Moje řeč. Ještě to furt kluci můžou zvládnout. Ale teda že Max vybouchne v tuhle chvíli bych teda nečekal. No co stává se. Tak držme palce každý tomu svému. :wink:

1 Like

2 Likes

Vidim, ze pedofilni frustrati tu mali spolocny topor z Maxovho vysledku, ktory riesili viac ako Alonsov. :grin:

Opat chvalia den pred vecerom. :sweat_smile:

1 Like

Alonso dobrý, neboj se to napsat :smile: :sunglasses:

2 Likes

Wtf? Já spím?

copyImage

2 Likes