Ale už sú len 2 GP. Titul je nereálny, lebo Lando horšie ako P3 v tých dvoch pretekoch neskončí. Ešte k tomu, keď zajtra môže o pár bodov navýšiť náskok.
Musel by v nedeľu vypadnúť a Max aspoň P2, aby tam bola nádej.
Ale už sú len 2 GP. Titul je nereálny, lebo Lando horšie ako P3 v tých dvoch pretekoch neskončí. Ešte k tomu, keď zajtra môže o pár bodov navýšiť náskok.
Musel by v nedeľu vypadnúť a Max aspoň P2, aby tam bola nádej.
Lewis to uz letos odkrouzi, kam by se v tom srotu hnal.
Pokud bude verstappen prohravat s yukim tak opravdu nerealný ten titul je.
A věříš tomu, že Max bez dominantního auta bude pokračovat? Dneska to vypadalo, že přesčasy nedělá v pátek
No Max to nezvládl a Jos tu píše o tom, jak má Tsunoda sundat McLareny. Nechápu, však tu celou dobu píše, jak je Max nejlepší a nedělá chyby a stejně přeje DNF McL, aby měl Max šanci?
no nvm nvm, uz posobi vseliako
Nevšimla jsem si. U Maxe to bilo do očí, jak jiskří. Ale fakt je, že Júkiho tolik neukazují, takže těžko říct.
Proste jen netrefilli Yukiho set, prehnali to a Nejlepsi ho nestihal, od Sprintu uz zase vsechno dobry.
No ve chvili kdy má ukazat Max svoji psychickou silu a dovednosti, tak si ho natře 150cm anime postavička. To je pak težký.
Najlepší jazdec až na 6. mieste a ešte ho porazil aj Yuki?
Brazília krásne ukázala, že bez auta je priemer
Prostě super. Já myslím že zítra by z toho mohlo něco kápnout 
Tak gratulace Yukimu. Paradní kvalda. Max nic moc tedy. Inu to se nedá nic dělat. Šance na titul se vzdalují. Naštěstí zaváhal i Lando a zdá se že Oscar je zpět, což by mohla být pro Maxe šance. Nevím zda bude pro Maxe trest. Každopádně Maxovo auto nevypadalo dobře. Zdá se, že to u RBR možná trošku přehnali, ale Yuki jel dobře, takže nevím.

Yuki v Red Bullu skoncil.
Proč by měl Max dostat trest? Něco mi uniklo?