LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Dnes celý čas ide grafika bomby… neni tam na konci SQ, alebo hentaké haluze…

Ano získal, ale nebyl to stejný monopost, že ne? Peréz 4 v PJ 21, 3 v PJ 22, 2 v PJ 23.

Tak to je bomba, dobrý :smile: ! Ale vstávat kvůli tomu nebudu…

3 Likes

To by som si pozrel ako by si rozumel s tým autom.

Řekněte Siiiiiir.

3 Likes

Takže Piastri nemá na Norrisa a Norris je jasná jednotka hej? Chlapec sa zatiaľ nikam neposunul a robí rovnako chyby ako pred rokom.

Řekni mi, jak Stroll vykouzlil pomalejší kolo na softech, než měl na mediums? :smiley:

Hamilton a Verstappen top. :fire:

1 Like

Proboha, ten mclaren nema spickovyho pilota a Leclerc je slabsi, nez jsem si myslel. Neuveritelny.

Klobúk dole Lewis, krásny výkon.
Max to tiež skvele dotiahol, asi tam bol potenciál aj na pole ale whatever.
Oscar tiež good job.

Škoda, že to Charles neposkladal, s Landom neviem čo sa stalo ale teda tiež nič moc a Kimi ďaleko, ale tam by som povedal, že je to v poriadku vzhľadom na to koľko ho máme na gride.

Zaujímavá SQ :slight_smile:

5 Likes

Mercedes asi išiel príliš skoro a mohli byť viac v mixe.

Každopádne Lando asi opäť ukazuje rezervy smerom ku konzistencii potrebnej na titul.

A Charles je určite stále nadšený, že Lewis prišiel a môže sa “od neho učiť.” :smirk:

4 Likes

Nechapem co tym basnik chce povedat. Ano, z roka na rok sa to auto menilo. Co chces este povedat…ze nebo je modre?

No dobré pro Hama v druhém závodním víkendu. Nakonec to možná nebudou vyhozené peníze. :clap:

2 Likes

Tím chci říct, že co si napsal nedává smysl v kontextu debaty.

@Nordotor mal lewis rovnaké nastavenie ako Charles ?

1 Like

SQ s mnozstvom prekvapeni, co je pre sprint len dobre.
V McLarene na softoch nedosiahli maximum. Ferrari zjavne, ako sa pisalo, v Melbourne neukazalo ich potencial a tu su v hre, velka pochvala Lewisovi, niektori jeho hateri to budu znasat tazko…

5 Likes

Úprimne toto mi chýbalo. Mať jazdca vo Ferku, keď sa Charlesovi nedarí, tak ho dokáže nahradiť vpredu.

1 Like

Jak to tipuješ na sprint s Alem?

Však v klidu.
Pravá kvalda je zítra. Tohle byla pouťová.

Inak TD018? McL a Ferrari majú podobné krídlo