Max by sa mohol ucit od Russella minulu sezonu a predminulu, ten jeho “hyena” styl a vyckavanie mu boli k prospechu parkrat
Však je, ale auto RedBullu je na úrovni Minardi.
Z toho dostane výkon pouze intergalaktický kouzelník.
Každopádně AM nevypadá tak tragicky, jak se zdálo
Alpine se vrací do úvodu loňského roku.
Ak menujem všetkých… Perez, Kvyat, Gasly, Albon, Lawson? Kedy pochopia, že to auto je nachuja? AM zatial príjemne prekvapuje, aspoň, že taaaak
Ked s tym autom Verstappen ziskal styri tituly, tak co maju robit?
Ale no, tak zase si to nebudeme překrucovat, že ne?
Nechapem, co je prekrucovanie?
Antonelli pred Russellom!
A aj Hamilton vyzera byt zatial ovela blizsie k Leclercovi, nez tomu bolo minuly vikend.
ty monoposty se zásadně měnili. Děláš, jako by to byl jeden a ten stejný monopost. 23 byl i Peréz schopnej skončit druhej v PJ
Sainz teda dostal slusny naklad.
11 místo je ideální, pošetřené gumy na závod
To len Honzíkovi prekrútilo komplexy z faktu, že Max získal 4 tituly v aute, v ktorom sa jeho kolegovia extrémne trápia (s výnimkou 23).
Stroll pred Alonsom. Budúci rok Verstappen - Stroll?
Ja neviem, co si z mojho prispevku vycital, ale zda sa mi pozoruhodne, ze si schopny cisto fakticku poznamku, ktora je uplne presna, oznacit za prekrucovanie. Tak ziskal Verstappen styri tituly s autom od Red Bullu alebo nie?
pre mna zatial najvacsie sklamenie sezony je sainz. v kvalifikaciach zatial absolutne nestiha albonovi a to “novacikovske” vypadnutie v australii si tiez za klobuk neda
ako cakal som od neho podstatne viac a to, ze od zaciatku da albonovi aspon 1-2 desatiny
A Alonso do Red Bullu.
Fernandooo Nevadí, do závodu to dáme hádam vyššie na body
Som zvedavy, co s rozlozenim sil teraz urobia softy.
Grafika funguje super.