LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Max by sa mohol ucit od Russella minulu sezonu a predminulu, ten jeho “hyena” styl a vyckavanie mu boli k prospechu parkrat

Však je, ale auto RedBullu je na úrovni Minardi.
Z toho dostane výkon pouze intergalaktický kouzelník.

2 Likes

Každopádně AM nevypadá tak tragicky, jak se zdálo

2 Likes

Alpine se vrací do úvodu loňského roku. :woozy_face:

Ak menujem všetkých… Perez, Kvyat, Gasly, Albon, Lawson? Kedy pochopia, že to auto je nachuja? AM zatial príjemne prekvapuje, aspoň, že taaaak :muscle: :green_heart: :green_heart:

Ked s tym autom Verstappen ziskal styri tituly, tak co maju robit?

4 Likes

Ale no, tak zase si to nebudeme překrucovat, že ne?

Nechapem, co je prekrucovanie?

Antonelli pred Russellom!

A aj Hamilton vyzera byt zatial ovela blizsie k Leclercovi, nez tomu bolo minuly vikend.

ty monoposty se zásadně měnili. Děláš, jako by to byl jeden a ten stejný monopost. 23 byl i Peréz schopnej skončit druhej v PJ

Sainz teda dostal slusny naklad.

1 Like

11 místo je ideální, pošetřené gumy na závod :muscle: :wink:

1 Like

To len Honzíkovi prekrútilo komplexy z faktu, že Max získal 4 tituly v aute, v ktorom sa jeho kolegovia extrémne trápia (s výnimkou 23).

Stroll pred Alonsom. Budúci rok Verstappen - Stroll? :sweat_smile:

Ja neviem, co si z mojho prispevku vycital, ale zda sa mi pozoruhodne, ze si schopny cisto fakticku poznamku, ktora je uplne presna, oznacit za prekrucovanie. Tak ziskal Verstappen styri tituly s autom od Red Bullu alebo nie?

3 Likes

pre mna zatial najvacsie sklamenie sezony je sainz. v kvalifikaciach zatial absolutne nestiha albonovi a to “novacikovske” vypadnutie v australii si tiez za klobuk neda
ako cakal som od neho podstatne viac a to, ze od zaciatku da albonovi aspon 1-2 desatiny

A Alonso do Red Bullu.

Fernandooo :frowning: Nevadí, do závodu to dáme hádam vyššie na body :slight_smile:

1 Like

Som zvedavy, co s rozlozenim sil teraz urobia softy.

Grafika funguje super.