LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Číny 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Títo zelení komici už sú tak v koncoch, že stratili akýkoľvek kontakt s realitou.

Oni si :poop: do huby v závislosti od vlákna. Zubatý pes tu doobeda presviedčal Puffa ako mal Norris do svojej chyby v predposlednej zákrute PP v rukách. :sweat_smile:

Ty už máš komplex i z toho, že někdo má zuby? Tak to budeš ten hospodskej povaleč co všechno zná, všude byl, ale víš houno a všem leda tak závidíš, chudáčku :smiley: a já jsem Puffa o Norrisové PP nepřesvědčoval, což je jedna z dalších tvých lží. Prostě chodící odpad společnosti

3 Likes

Honzík opäť usvedčený z klamstva. Ako sa o tebe tu veľakrát vyjadrili - ulhaná špína.

vidis? dve sekundy…

Ano jsi. Protože @PUFF psal, že byl Norris o 0.4s před Piastrim do 14 zatáčky, já to vyvracím a ty sám pošleš to, kde to vyvracím. Tak asi logicky jsem @PUFF nepřesvědčoval o tom, že Norris mohl dát PP. Ty jsi nejen ulhanej, ale i blbej jako poleno, to už fakt není ani možný :grinning:

1 Like

nema co stratit
ziadny top tim si ho nezoberie a ostatne timy tiez asi nie, dnes je pretlak jazdcov
ak sa nestane nieco fakt necakane tak cunoda v f1 konci, tak preco neskusit tu poslednu moznost ako sa udrzat v f1? ak vybuchne tak skonci, ak ostane v b-cku tak skonci tak isto, tak kde ty vidis nejake riziko prestupu do rb? ja tam nevidim ziadne
nema co stratit, moze len ziskat

Napísal si, že do tej zákruty mal náskok 0.12s na Piastriho, čo by stačilo na PP. Stačí si spojiť jednoduché súvislosti a pochopíš to. Z blbého si vznikol, a tak nemôžeš za to. :slight_smile:

Dobrý, tak jsi prostě hloupej a ulhanej, stačí, když už tu nebudeš psát a bude klid :slightly_smiling_face:

4 Likes

Jos si zase prostřelil sám obě nohy. :upside_down_face:

5 Likes

Tys mi lhal? Au.

2 Likes

Ty nevíš, že jsem tě přesvědčoval o tom, o čem si mě chtěl přesvědčit ty?

Kľud tu bol kým ste tu neprivandrovali vy, chránená dielňa, háveď a online heroes z CZ fór, ktoré ste úspešne rozložili.

Škoda, že tu pri registrácii nebola aspoň obrázková captcha, bolo by to tu bez vás super.

Chranena dilna je Red Bull, neplet si pojmy s dojmy.

1 Like

Sorry ale ja niesom schopny prepnut na toto pocitove myslenie a uz vobec nie v miliardovom biznise…
Logiku to dava pokial by sa niekto z kolegov Verstappenovi vyrovnaval, nedava to vsak ziadnu logiku aby chceli aby ich druhy jazdec jazdil na 15+mieste a tahal dole cely tim… Perez jazdit vedel iba majstrovskom aute prefarbenom naruzovo, alebo ked ho mal Redbull, okrem toho vsade vyhorel… Ono niekedy je tazke zachovat nadhlad, tazko sa to posudzuje…
Napr. O Leclercovi som si myslel ze je pilot na urovni Verstappena a Hamiltona, no Hamiltonovo pocinanie vo Ferrari mi otvara oci, ze Leclerc je skor na urovni Norris, Russel, proste uplne top ale nie legendary… Naopak taki Piastri a Antonelli vyzeraju na legendary potencial ak budu na sebe makat.

2 Likes

Piastri dokaze na soupere tlacit vic nez Norris, to se musi nechat, ve sprintu predvedl vzorovy priklad, priblizil se, ukazal se v zrcatkach, zautocil.

Vidíte že ty týmy jsou k sobě blízko, rozhodují detaily a jednotlivý jezdci. Lawsona teda nepočítám, RedBull má již dlouhodobě jen jednu závodní sedačku.

1 Like

Legendary z teba robia výsledky, ani Charles ani George na také ešte nemali auto. Teda tu sa musí počkať.

Kimi zatiaľ potvrdzuje auru z ktorou prišiel, ale má 18 rokov a 2 preteky aj keď tá prirodzenosť je evidentná už teraz. On má proste v sebe od oka obrovské predpoklady, má slušné tempo už v 2 pretekoch a vidieť na ňom progres z preteku na pretek zatiaľ. Uvidíme čo zajtra. Ale ešte kopec vecí potrebuje spracovať aby sme mohli definitívne povedať, že máme superhviezdu.

Oscar to musí dokázať túto sezónu a Norris tiež kam patrí. Tam to vôbec nie je jasné …ale Oscar má za mňa oveľa viac povahu na boj o titul.

Ale podľa tvojej logiky ak LH porazí CL a GR porazil LH tak je lepší pilot ako on?

1.To nie je tak priamočiare
2. Sú 2 preteky sezóny

1 Like

Koukám že F1 TV Premium má teď 7 dní zdarma, pokud by někdo chtěl.

2 Likes

Vždy na začiatku predplatného mala …aspoň myslím

Nevím, vidím to na svém starém účtu.