LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

A na koho, keď Leclerc to zvládol?

Jo, tobě už zase došla mozková kapacita, aby si to pochopil :smile:

To že Max nejde do Mercedesu ho hodně vzalo :man_shrugging:

1 Like

To je nejaká brnenčina? Alebo obrnenčina?

Tak on na tom nebyl psychicky dobře už předtím, teď už ho to dorazilo. Připomíná mi jednoho blázna co bydlel ve vesnici, kterej jezdil na kolem po dědině a neustále vyřvával random věci, který se ani nestali :smile:

1 Like

Mozková kapacita? Ne, tu má většina lidí, aby mohli přemýšlet a fungovat, ale rozumím tomu, že ji neznáš

Hm, hm, tak ses povozil po Hamovi. Super. Pomohlo ti to? Už jsi dokázal víc než on?

Pekne si to trafil. :+1:

Díky, jen klika, i když jsem to předpověděl nezvykle hodně jasně :grinning:

2 Likes

To put the MCL39 in proper context, Oscar Piastri just went faster than the Spa track record, which was set by the W11.

Oscar Piastri in 2025: 1:40.510
Lewis Hamilton in 2020: 1:41.252

1 Like

Not bad not bad, ten Max. Ale dneska je to Oscarovo. Plus Esteban na P5. :slightly_smiling_face:

Ale ta sestava na P5 až P10 je hezká komplet.

1 Like

Dostal kolik, 0,5s to jsou ta dve Kvjatova decka, takze to fakt funguje :writing_hand:

1 Like

Nechápem ako mi má ten graf pomáhať. Opakujem, že som ho sem postol na margo tvojich nezmyslov o reálnych možnostiach McLarenu. Totižto ten monopost má naviac než to čo s ním dnes Lando stváral. Prestaň sa vykrúcať a stoj si za svojím slovom ty klamár.

2 Likes

Jak se může stát, že jezdec z nejslabšího týmu v poli, který se z Q1 dostal pouze díky vypadnutí Hamíka a Kimiho se nakonec probojuje na jedné z nejhorší trati pro Renault dokáže probojovat až do Q3?
Na slušný výsledek ve sprintu i v závodě si za suchých podmínek nedělám žádné iluze, ale jen tak zcela náhodou mě napadlo jestli Mergl nemíní poslat Kimiho na doučení výměnou za Gaslyho?

1 Like

Však Gasly jezdí dlouhodobě pěkně a k tomu dnes to byla taková divná kvalda. Vlastně od pátého do desátého místa se dá říct, že nejmenší překvapení je tam Isack Hadjar :smile: . Ale s Mercedesem to asi Pierrovi spíš nevyjde…

1 Like

Já vím, že Gasly jezdí moc dobře. Dokonce vidím, že by Renault byl s loňskou sestavou mnohem výše než poslední. Přesto se zdá, že Mergl s jezdeckou sestavou pro příští rok nedivočí a stále má dvě volné místa. Proto si říkám, že nějaké prohození jezdců ve prospěch Gaslyho možný je.
A když si vzpomenu třeba na Massu, tak toho Ferrari taky poslalo na doučení zpátky do Sauberu, ale později ho vzali zpátky a pak společně získali pár sekundový titul.
Podobně by teď mohl udělat Mercedes s Kimim.
Samozřejmě pouze v případě, že tam nepřestoupí Emil. Ale v takovém případě by na trhu zase vznikl docela jiný pohyb.

No to je vidět. Každopádně stačí se na ten graf kouknout. Rozdíly jsou od začátku sezóny do závodu v Británii. Red Bull přivezl celkem velký balík vylepšení do Belgie. S tím se dá pracovat, že RBR se mohl ještě víc přiblížit.

A to na základě čeho? Že mezi Austrálii a Británii soupeři stáhli náskok, tak to ukazuje, že Lando nezajel maximum. Tak to už je jinej level datové analytiky, s tím ještě nepřišel ani expert z Temu

Takže ty si myslíš, že s jedným balíkom upgradeov len tak stiahneš 3 či 4 desatiny? :rofl: Odkedy sleduješ F1? Tak keď ja som odborník z Temu potom ty musíš byť z Wishu. :rofl: Mimochodom kde bol ten Piastriho výnimočný skill v Rakúsku či vo Veľkej Británii? Už si prestaň kadiť do papule lebo čím ďalej tým viac si tu na smiech ty :clown_face:

Musíš si uvedomiť, že sa bavíš s rozmaznaným jedináčikom, ktorý má v hlave nasraté. Ber ho trošku s rezervou.

Kde si z toho grafu vyčetl, že náskok je 0.3 až 0.4s? A jak vyhodnotíš balík vylepšení a jeho možnosti stáhnutí náskoku? Jakože balík vylepšení s 3 díly stáhne max 0.15s tak by musel být balík s 6 díly nebo?