LIVE: Šprintová kvalifikácia na VC Belgicka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Zavěšení Ferrari je bezpochyby revoluční.

Vypada to blbe, nove zadni zatim nic moc.

To je přesný jako hogříkovo názory, grafy, spekulace, analytiky a polopravdy co sem píše.

2 Likes

Podle mě Piastri nebyl mimo ani v SQ2, alespoň jsem tedy nenašel ani jeden záběr kde by to bylo vidět. Asi po něm fakt jdou :smile: :man_shrugging:

To len na margo toho nezmyslu čo si napísal, že Lando ukazuje reálne možnosti McL.

2 Likes

Sa mi páči, že po 1h nastavovania hodnotíte zavesenie, kde potrebujete ideálne 3 závody aby to pochopili

2 Likes

Lenže toto nie je z mojej hlavy. Takže si vyprosim ma porovnávať so šarlatánom Honzíkom.

1 Like

To bych si nedovolil porovnávat tebe s timhle… No timhle. Já to myslel na tu grafiku, která je mimo jako Honzík.

1 Like

@Christian_Horner jo, prosím tě nesrovnávej mě s někým jako je tady radoby dj, díky.

…3 závody, aby ho pochopili… Tak to byrzy, když je polovina sezóny za námi.

Tak nesmysly tu píše Jos často, nevšiml jsem si, že bys měl potřebu mu to vyvracet. Každopádně ten graf ti moc nepomohl s tím, když RBR měl stahnout náskok a do Belgie přivezl další balík vylepšení, just sayin

Aplikovanim tejto logiky na RB si vystruhal Maxovi taku poklonu ako este nikto. :fire:

Paci, korunka za klauna dna, kedze si omylom spravil z Verstappena este vacsieho majstra ako naozaj je. :crown:

1 Like

Hele na Raidillion se tohle vždy kontrolovalo na tom obrubáku, ale z těch záběrů jsem si nebyl jistej, jestli byl všema kolama za bílou :thinking: každopádně ho to nerozhodilo a přivezl nejlepší možný výsledek i kolo

1 Like

Že Max dosáhl maxima svého monopostu? Za to je ještě větší král? No nic, pro vás to už bude jen těžší :smile:

Tam nejde o to. Ide o to, ze jeho modla Lui to nezvladol, tak zavesenie je automaticky zle.

Idu po nom vsetci okrem Norrisa. :joy:

Horsie ako (zatial) 19 rokov placu, zufalstva a neuspechu to nebude. A “iba” 2 tituly tak isto nie. :slight_smile:

2 Likes

Ako zrovna táto chyba nebola naňho, proste idú do extrému s brzdami, LEC na to hlavne trpí LICOm v závode a HAM zas v Q

Však si psal, že je je víc let

Ti nejako vyskratovali ističe? Alebo od nervov sa ti prsty začali triasť a nevieš písať?

5 Likes