a čím má nižší EQ, tým menej smajlíkov používa.
Rozumiem, zatial bol fakt len sprint.
Aj Monza bola vyrovnana.
Ja som napriklad pripisoval prepad RB najma odchodu AN a aj to bolo spochybnovane…
Asi to nevyriesime, ale ja proste neverim, ze bez nejakeho extra faktoru, sa bez zmeny pravidiel, z tak extremne dom. timu stane miestami (nie v priemere) az 3-4 sila, chapes
Riešením pre @Jos_Verstappen a @HellHogr by mohlo byť vzájomné ospravedlnenie sa a odpustenie si v súkromných správach s tým, že minulosť na fóre sa už nebude vyťahovať, alebo sa prípadne stretnúť niekde na pive medzi Bratislavou a Brnom. Lebo potom už zostávajú len tie highkicky, kolená a klinče a to nie je moc konštruktívne riešenie.
Ano, to sa mi nepaci. Ani to dem.ent atd.
Ale uprimne to casto vyzera, ze ty spominas viac jeho, nez on teba. Minimalne posledne mesiace…
Tak ak to fakt spolu nedokazete, neurazajte sa a nekomunikujte…
Je to tak, ale nie sme naivni…
Ale ak by sa to podarilo, tak super
Tiež by som to tak naivne videl. Kde je vôľa tam je cesta. Ale tu myslím nebude ani vôľa ani cesta čo je škoda. Táto atmosféra toto fórum pomaly zabije. Podporovaná samozrejme z oboch strán táborov.
Toto je odkaz na to, ze bolo jedno obdobie kedy sme sa s @Hedgehog dohodli, ze budeme Hogra ignorovat, nebudeme na neho reagovat a ani o nom pisat a spominat ho. Cim dlhsi ignore, tym castejsie reakcie od neho az to preslo z jeho strany do nechutnych urazok a podlych klamstiev. Vtedy som zlomil palicu, ze tam nie je ziadna cesta a nebudem ho ignorovat a nechat sa urazat.
A to ten cocot ma ma v ignore liste uz dlho. A rozklikava kazdy jeden moj komentar. Uz len to je ukazka toho kde je problem. Pritom by stacilo keby chapal ignore list a neroklikaval moje komentare. Nevidel by ani moje pripadne narazky na neho a problem solved.
Zaroven je to odpoved aj pre @Explorer. Do Brna sice chodim obcas, ale este som ho tam nestretol nikde a to som tam par barov, klubov a restauracii pochodil. Len ten luzer je len zalezeny v detskej izbe online na fore. A verim tomu, ze keby sa ja s nim nahodou niekde stretnem a oslovim ho, tak je to taky zasraty potkan, ze bude zapierat, ze to nie je on.
PS: Ja sice mozno nie som vzdy slusny a niekedy prestrelim v diskusii aj s inymi, ale nikdy som nebol zakerny klamar a zamerne neprovokoval a nesnazil sa nasilu vyvolat hadku (okrem alzakov). Narozdiel od nich. Jeden z nich si bol schopny vymyslat, ze je byvaly fighter a vyhrazal sa mi fyzickym utokom a druhy z nich sa hanbi za svoje vzdelanie a v snahe vyzniet dolezito si vymyslel. ze vystudoval skolu, okolo ktorej ani nesiel.
Ak to ma byt riesenim a chlapci alzacky maju o to zaujem, ja by som sa tomu nebranil.
Len asi by to nebol rovny boj (nemyslim to povysenecky, ale som sportovec a nejake skusenosti s bojovymi umeniami na amaterskej urovni mam). Ale ked chce niekto highkick, tak mu radost urobim.
Odmysli si to “de.ment”, podstat komentaru ostava rovnaka.
Ale kaslime teraz na to, podme na Q. (smajlik formulky pre @prancinghorse )
Vypadá to, že Albon v Red Bullu, to byl skutečný Albon. Tedy nic extra.
Výstižně řečeno. Sainz si tohle nezasloužil.
Neprodloužení smlouvy není dobrovolný odchod.
Samozřejmě, z právního hlediska se nedá namítnout ani popel. To ale nemění nic na tom, že vůči Sainzovi je to krutá nespravedlnost. Už jen proto budu doufat, že se Hamilton ve Ferrari neprosadí - aby se ti pitomci červení italští řádně chytli za nos!
Kto by nepodpísal 7násobného šampióna F1? A Sainz má klasicky 1 víkend dobrý a 7 zlých.
Sedminásobného za zenitem a jednou nohou v důchodu? Hm…
Ale to už je jedno. Situace je taková, jaká je, my to můžeme jen se zájmem sledovat, ať už si myslíme cokoli.