Samozřejmě, že inteligence se ukazuje i na projevu vůči ostatním, schopností řešit spory a komunikovat. Dlouhodobě tu dokazuješ, že jsi v tomhle ztracený. Můžeme si myslet o druhých co chceme, ale takové výpady tu máš hlavně ty, občas raptor, Ježek a rHapo. To není náhoda, že si pak rozumíte. Každopádně jsi v tomhle ohledu prostě mimo a vidíš, že na to ukazuje vícero uživatelů, ty máš problém se mnou, ne já s tebou
No toto a styl komunikacie Josovi vytykam, napriek tomu to podla mna neznamena podpriemerne IQ, len uz je to nejaky patologicky vzorec spravania v istych situaciach a k istym ludom…
Mozem sa samozrejme mylit, ale cital som aj vela rozumnych prispevkov a mnohe pripisujem fandeniu a tym miestnym bojom a antipatiam.
Tak do podprůměrného IQ jsem to nehnal. Každopádně čím více je člověk inteligentní, tím lépe dokáže pracovat s tím přístupem a právě i komunikací. Říkám, já tu nikoho osobně neznám, nemám tu žádný osobnostní problém s nikým. Na co ukazuju, je právě tohle neomluvitelné chování, ale tak to je Josova osobní věc, jestli si nedokáže srovnat v hlavě, že je na online F1 fóru, a ne místem na pochopení svých problémů vůči ostatním. Vždyť tu nedávno vystartoval na jiného disktujícího, že je šašo, jen protože se mu nelíbil jeho názor, takže podle mě je to tam ztracený, a jen to škodí.
Tak potom plno mojich kolegov programátorov a architektov, ktorí absolútne nevedia komunikovať a riešiť konflikty, sú úplní hlupáci (podľa tejto tvojej úvahy).
Pritom sú to ľudia, ktorí riešia v práci tak komplexné problémy, že až.
Schopnosť komunikovať a riešiť spory moc s inteligenciou nemá. Veľa ľudí, ktorí majú až veľmi nadpriemerné IQ, majú zas nízke EQ a nevedia absolútne riešiť konflikty alebo komunikovať s ľuďmi.
Takže si zas úplne vedľa.
Ano, s tymto suhlasim.
Mozno budeme neskor “mudrejsi”.
Niekedy mam ale pocit, aj ked je to prirodzene, ze fanusik si najviac vsima jeho tim, ze takmer cokolvek k RB (aj vecne) je hned hejtovanie, ale niektori z tohto tabora pritom robia to iste, ale to uz je len pravdiva kritika a nie hate…
Ved to tu schytava kde kto krizom krazom, nie len RB/Max
A vzdy ked je niekto na vrchole, puta aj viac pozornosti, vratane negativnej…
Tazko citatelne. Bol len 1 trening, to mohlo vela urobit. A taktiez sa im mohlo 1x stat, ze ten upgrade netrafili (aspon nateraz), to sa inym top timom stalo tuto sezonu uz viac krat a paradoxne mozno aj preto Ferrari teraz slape dobre, chapu to…
A este k tej dominancii… Singapur (relativne specificky) a predtym asi len 2VC v sezone boli dominantne, cize o vyslovenom trende, ci faze sa nikdy nedalo hovorit ako o dominancii, ale tak to moze kazdy vnimat inak.
Josův styl konverzace se odvíjí od toho jakým stylem napíše Honza. Ano někdy si trošku uletí a hrotí to zbytečně, viz. ta debata s Džentlmenem z Wokingu, kdy se mu měl za mě také omluvit, nebo málo některých jiných, ale to není nic v porovnání s Honzou, který se tady zvládnul poškrábat s kdekým.
Tady je vždycky podobný počátek, Honza přijde nahodí takovouhle provokativní sračku, nic ho neusvědčilo z toho že by měl být sexuální deviant nebo něco jiné, i přes to, si tento frajer jede dál svoje. Potom přijde reakce od @Jos_Verstappen v ostřejším stylu
Riadni frustrati dnes po takom vykone sa ani nečudujem
Tak v zasade mas v tomto pravdu, ale aj Jos, co reagoval, ze treba aj rozlisovat IQ a EQ.
A tam je zase aj to B, ze ty mas zase taky svojsky styl, ktory casto posobi konfliktne a vzdy ked zacina konflikt sa nasledne vytahuju stare konflikty a zacarovany kruh nenavisti…
Áno, nie vždy mám úplne korektný štýl písania, aj s @Matti som to raz vyhrotil, a ak sa ho to dotklo a bolo tam niečo osobné, tak sa mu ospravedlňujem.
Ale Honziemu sa neospravedlním nikdy. Ani by mi až tak nevadilo, že je to zaslepený fanatik Alonsa, ani to, že je hejter RB, ale to, že je to ľudsky sv1ňa, odpad, zákerný klamár a človek vyslovene s cieľom vyvolávať hádky a s úškrnom provokovať, tak toto nemôže poprieť nikto a toto ja prehliadať nebudem. Už len jeho počet komentárov a nonstop aktivita svedčí o tom, čo je to za človeka, že mu to prerástlo cez hlavu a toto fórum je jeho hlavná životná náplň.
To len keď mám voľný večer alebo cestujem (čo robím celkom často cez víkendy), tak si tu s Honziem krátim takto čas strávený na cestách.
Len som poukazoval na to, že kým prepad výkonnosti u RB je jasným dôkazom asymetrických bŕz, flexi prvkov alebo či nastavovania výšky podlahy (či si doplň iný faktor ktorý sa tu RB vyčíta), napriek opačnému stanovisku FIA v týchto prípadoch. Respektíve, zmena pravidiel je jasným dôkazom podvádzania RB, bezohľadu na stanovisko FIA.
No pri McLarene ktorý zrazu bude meniť krídla a samotný potvrdí, že sa jedna o pokračovanie zmien z Baku aj na inom type krídiel (teda med/high drag) už rovnaký prístup nie je zvolený a ideme si nechávať “benefit of doubt” a možno ide o špecifikum trate, iné upgrady atď atď. respektíve, žiadne slová o “podvodníckom McLarene” tu nečítame (resp. minimálne nie v takom obrovskom množstve).
Logicky, nemyslím tým teba teraz (kedže sa snažíš rovnako ako ja aplikovať rovnaký meter na všetky tieto udalosti), rozprávam tak všeobecne
Veď ten d€ment tu počas nejakej dlhšej prestávky medzi VC otváral dennodenne rok staré vlákna s tým, že tam provokačne zareagoval na nejaký rok starý komentár RB fanúšika alebo Ferdu s cieľom vyvolať hádku, aby mal čo robiť, lebo má tak nudný život, že mimo fóra nemá nič na práci.
Už len toto je ukážkou toho, čo je to za individuum.
Do velkej miery suhlas, ale nie uplne.
A to v 2 bodoch:
1, vela krat som videl, ze Hellhogr nic neriesil, ani nepostol vo vlakne, ale on rieseny a urazany bol - cize nie vzdy len on zacina…
2, niektore veci sa nehovoria/nepisu nech je pravda akakolvek, to je slusnost, aj ked viem ze sme len ludia, nebudme az zvierata
a čím má nižší EQ, tým menej smajlíkov používa.
Rozumiem, zatial bol fakt len sprint.
Aj Monza bola vyrovnana.
Ja som napriklad pripisoval prepad RB najma odchodu AN a aj to bolo spochybnovane…
Asi to nevyriesime, ale ja proste neverim, ze bez nejakeho extra faktoru, sa bez zmeny pravidiel, z tak extremne dom. timu stane miestami (nie v priemere) az 3-4 sila, chapes
Riešením pre @Jos_Verstappen a @HellHogr by mohlo byť vzájomné ospravedlnenie sa a odpustenie si v súkromných správach s tým, že minulosť na fóre sa už nebude vyťahovať, alebo sa prípadne stretnúť niekde na pive medzi Bratislavou a Brnom. Lebo potom už zostávajú len tie highkicky, kolená a klinče a to nie je moc konštruktívne riešenie.
Ano, to sa mi nepaci. Ani to dem.ent atd.
Ale uprimne to casto vyzera, ze ty spominas viac jeho, nez on teba. Minimalne posledne mesiace…
Tak ak to fakt spolu nedokazete, neurazajte sa a nekomunikujte…
Je to tak, ale nie sme naivni…
Ale ak by sa to podarilo, tak super
Tiež by som to tak naivne videl. Kde je vôľa tam je cesta. Ale tu myslím nebude ani vôľa ani cesta čo je škoda. Táto atmosféra toto fórum pomaly zabije. Podporovaná samozrejme z oboch strán táborov.
Toto je odkaz na to, ze bolo jedno obdobie kedy sme sa s @Hedgehog dohodli, ze budeme Hogra ignorovat, nebudeme na neho reagovat a ani o nom pisat a spominat ho. Cim dlhsi ignore, tym castejsie reakcie od neho az to preslo z jeho strany do nechutnych urazok a podlych klamstiev. Vtedy som zlomil palicu, ze tam nie je ziadna cesta a nebudem ho ignorovat a nechat sa urazat.
A to ten cocot ma ma v ignore liste uz dlho. A rozklikava kazdy jeden moj komentar. Uz len to je ukazka toho kde je problem. Pritom by stacilo keby chapal ignore list a neroklikaval moje komentare. Nevidel by ani moje pripadne narazky na neho a problem solved.
Zaroven je to odpoved aj pre @Explorer. Do Brna sice chodim obcas, ale este som ho tam nestretol nikde a to som tam par barov, klubov a restauracii pochodil. Len ten luzer je len zalezeny v detskej izbe online na fore. A verim tomu, ze keby sa ja s nim nahodou niekde stretnem a oslovim ho, tak je to taky zasraty potkan, ze bude zapierat, ze to nie je on.
PS: Ja sice mozno nie som vzdy slusny a niekedy prestrelim v diskusii aj s inymi, ale nikdy som nebol zakerny klamar a zamerne neprovokoval a nesnazil sa nasilu vyvolat hadku (okrem alzakov). Narozdiel od nich. Jeden z nich si bol schopny vymyslat, ze je byvaly fighter a vyhrazal sa mi fyzickym utokom a druhy z nich sa hanbi za svoje vzdelanie a v snahe vyzniet dolezito si vymyslel. ze vystudoval skolu, okolo ktorej ani nesiel.
Ak to ma byt riesenim a chlapci alzacky maju o to zaujem, ja by som sa tomu nebranil.
Len asi by to nebol rovny boj (nemyslim to povysenecky, ale som sportovec a nejake skusenosti s bojovymi umeniami na amaterskej urovni mam). Ale ked chce niekto highkick, tak mu radost urobim.