Neklamem, píšem ako to bolo.
Nerobím zo seba obeť, netvrdím, že mi tu niekto ubližuje a nemám tu mental breakdowny ako ma celé fórum šikanuje.
Skrátka som sa rozhodol, že na vás pôjdem vašou vlastnou medicínou. Nerobím zo seba žiadnu obeť.
Neklamem, píšem ako to bolo.
Nerobím zo seba obeť, netvrdím, že mi tu niekto ubližuje a nemám tu mental breakdowny ako ma celé fórum šikanuje.
Skrátka som sa rozhodol, že na vás pôjdem vašou vlastnou medicínou. Nerobím zo seba žiadnu obeť.
Ano, nejaka predstava je, niekde dost konkretna, niekde menej, ale stale je to tu specificky priestor poznaceny historickymi konfliktami a fandenim, kde casto vyhravaju emocie nad raciom a podla toho sa neda naisto hodnotit, to treba cloveka naozaj poznat inak…
Za to, co teraz napisem budem vysmiaty a vacsine asi odj.ebe dekle, ale ja si napr. myslim, ze ty aj @Jos_Verstappen ste obaja inteligentni, len ste na uplne opacnych stranach a vyhravaju tie emocie a obaja viete napisat (za mna) nevhodne veci, co je skoda, ale to uz sme riesili…
Ano napsalo se k tomu hodně, ale výhledem k tomu, co je tu napsané stačí kouknout jen vedle
A ja sa tu snažím napísať príspevky (keď niečo hodnotím), aby boli dobre čitateľné a pútavé, lebo mne samému sa lepšie čítajú takéto príspevky. A evidentne nie som sám, keďže ťa tie smajlíky zaujali natoľko, aby si otvoril túto tému so mnou.
Nie som z tých, ktorí tu spätne čítajú všetky príspevky v každom vlákne. Väčšinou to len prescrollujem a takéto príspevky ma zaujmú skôr. Dlhé súvislé texty, čo nie sú členené ani do odstavcov skoro ani nečítam, pokiaľ sa netýkajú mňa.
Takže to je ten dôvod prečo používam smajlíky a člením text, aby sa dobre čítal.
Neviem o tom, že tu by som písal príspevky pre nejaký manažment.
Toto som počul prvýkrát a úprimne je mi ukradnuté kto si čo o mne na tomto fóre myslí. Ja týmto nežijem ako niektorí, chodím sa sem odreagovať a pokecať.
Ak sa ti moje príspevky nepáčia kvôli smajlíkom, kľudne ich ignoruj.
Bolo by k tomu treba vediet viac…
Najma ze kedy presne a preco tie (dalsie) zmeny, ale neposobi to ako suvis s tym miniDRS.
Alebo ani ich upravena verzia nesplnala predstavu FIA?
Neviem, kazdopadne mierna strata vykonu, resp. pozicie, moze mat viac pricin, o to viac ze rozne upgrady, sprintovy format atd.
Nie je to ceteris paribus, ze iba uprava zadneho kridla
Inteligencia nemá nič s tým, že si myslím, že si zákerné kulo a nemám problém to verejne napísať.
Viac ako strata dominancie McLarenu (aspoň tak sa to javí) ma prekvapilo tempo Ferrari, ktoré prišlo ako jediné z top tímov bez upgradov.
Ale je to zvláštne, že zrazu Norris nestačil ani Maxovi a v závere ani Ferrari.
V článkoch ktoré som k tomu čítal, to McLaren prezentuje ako pokračovanie aktivity z Baku na ich zvyšku krídlového “portfólia” ale ako ich pro-aktivita po konzultácii s FIA.
Zbytočne sa teraz zaoberať či ide naozaj o pro-aktivitu alebo FIA im nariadila. Iba poukazujem na to, že sa tu vysmievalo RB a Ferrari ako sú hlupáci a minuli si nejakého potencionalného žolíka u FIA (absolútna hlúposť už tu) lebo riešili krídlo ktoré sa použije ešte na jednom závode.
Nakoniec je z toho celé portólio krídiel ktoré sa ide zmeniť.
Keby sa to deje RB, už sa to tu lepí do každej konverzácie aký dôkaz o podvodoch to je, duplom vzhľadom na aktuálny výkon (rozumej prepad).
Na rozdiel od miestnej hejt bunky, súhlasím s tebou a nejdem robiť žiadne predčasné závery. Pokles výkonnosti je otázny a duplom či ide iba o vplyv tohto krídla.
Na druhú stranu, pôsobí dnes vyjadrenie McLarenu v tej dobe minimálne úsmevne, keď sa tvárili aká je to vychytávka iba na tom krídle a dnes “radšej idú zmeniť” každé krídlo…
Samozřejmě, že inteligence se ukazuje i na projevu vůči ostatním, schopností řešit spory a komunikovat. Dlouhodobě tu dokazuješ, že jsi v tomhle ztracený. Můžeme si myslet o druhých co chceme, ale takové výpady tu máš hlavně ty, občas raptor, Ježek a rHapo. To není náhoda, že si pak rozumíte. Každopádně jsi v tomhle ohledu prostě mimo a vidíš, že na to ukazuje vícero uživatelů, ty máš problém se mnou, ne já s tebou
No toto a styl komunikacie Josovi vytykam, napriek tomu to podla mna neznamena podpriemerne IQ, len uz je to nejaky patologicky vzorec spravania v istych situaciach a k istym ludom…
Mozem sa samozrejme mylit, ale cital som aj vela rozumnych prispevkov a mnohe pripisujem fandeniu a tym miestnym bojom a antipatiam.
Tak do podprůměrného IQ jsem to nehnal. Každopádně čím více je člověk inteligentní, tím lépe dokáže pracovat s tím přístupem a právě i komunikací. Říkám, já tu nikoho osobně neznám, nemám tu žádný osobnostní problém s nikým. Na co ukazuju, je právě tohle neomluvitelné chování, ale tak to je Josova osobní věc, jestli si nedokáže srovnat v hlavě, že je na online F1 fóru, a ne místem na pochopení svých problémů vůči ostatním. Vždyť tu nedávno vystartoval na jiného disktujícího, že je šašo, jen protože se mu nelíbil jeho názor, takže podle mě je to tam ztracený, a jen to škodí.
Tak potom plno mojich kolegov programátorov a architektov, ktorí absolútne nevedia komunikovať a riešiť konflikty, sú úplní hlupáci (podľa tejto tvojej úvahy).
Pritom sú to ľudia, ktorí riešia v práci tak komplexné problémy, že až.
Schopnosť komunikovať a riešiť spory moc s inteligenciou nemá. Veľa ľudí, ktorí majú až veľmi nadpriemerné IQ, majú zas nízke EQ a nevedia absolútne riešiť konflikty alebo komunikovať s ľuďmi.
Takže si zas úplne vedľa.
Ano, s tymto suhlasim.
Mozno budeme neskor “mudrejsi”.
Niekedy mam ale pocit, aj ked je to prirodzene, ze fanusik si najviac vsima jeho tim, ze takmer cokolvek k RB (aj vecne) je hned hejtovanie, ale niektori z tohto tabora pritom robia to iste, ale to uz je len pravdiva kritika a nie hate…
Ved to tu schytava kde kto krizom krazom, nie len RB/Max
A vzdy ked je niekto na vrchole, puta aj viac pozornosti, vratane negativnej…
Tazko citatelne. Bol len 1 trening, to mohlo vela urobit. A taktiez sa im mohlo 1x stat, ze ten upgrade netrafili (aspon nateraz), to sa inym top timom stalo tuto sezonu uz viac krat a paradoxne mozno aj preto Ferrari teraz slape dobre, chapu to…
A este k tej dominancii… Singapur (relativne specificky) a predtym asi len 2VC v sezone boli dominantne, cize o vyslovenom trende, ci faze sa nikdy nedalo hovorit ako o dominancii, ale tak to moze kazdy vnimat inak.
Josův styl konverzace se odvíjí od toho jakým stylem napíše Honza. Ano někdy si trošku uletí a hrotí to zbytečně, viz. ta debata s Džentlmenem z Wokingu, kdy se mu měl za mě také omluvit, nebo málo některých jiných, ale to není nic v porovnání s Honzou, který se tady zvládnul poškrábat s kdekým.
Tady je vždycky podobný počátek, Honza přijde nahodí takovouhle provokativní sračku, nic ho neusvědčilo z toho že by měl být sexuální deviant nebo něco jiné, i přes to, si tento frajer jede dál svoje. Potom přijde reakce od @Jos_Verstappen v ostřejším stylu
Riadni frustrati dnes po takom vykone sa ani nečudujem
Tak v zasade mas v tomto pravdu, ale aj Jos, co reagoval, ze treba aj rozlisovat IQ a EQ.
A tam je zase aj to B, ze ty mas zase taky svojsky styl, ktory casto posobi konfliktne a vzdy ked zacina konflikt sa nasledne vytahuju stare konflikty a zacarovany kruh nenavisti…
Áno, nie vždy mám úplne korektný štýl písania, aj s @Matti som to raz vyhrotil, a ak sa ho to dotklo a bolo tam niečo osobné, tak sa mu ospravedlňujem.
Ale Honziemu sa neospravedlním nikdy. Ani by mi až tak nevadilo, že je to zaslepený fanatik Alonsa, ani to, že je hejter RB, ale to, že je to ľudsky sv1ňa, odpad, zákerný klamár a človek vyslovene s cieľom vyvolávať hádky a s úškrnom provokovať, tak toto nemôže poprieť nikto a toto ja prehliadať nebudem. Už len jeho počet komentárov a nonstop aktivita svedčí o tom, čo je to za človeka, že mu to prerástlo cez hlavu a toto fórum je jeho hlavná životná náplň.
To len keď mám voľný večer alebo cestujem (čo robím celkom často cez víkendy), tak si tu s Honziem krátim takto čas strávený na cestách.
Len som poukazoval na to, že kým prepad výkonnosti u RB je jasným dôkazom asymetrických bŕz, flexi prvkov alebo či nastavovania výšky podlahy (či si doplň iný faktor ktorý sa tu RB vyčíta), napriek opačnému stanovisku FIA v týchto prípadoch. Respektíve, zmena pravidiel je jasným dôkazom podvádzania RB, bezohľadu na stanovisko FIA.
No pri McLarene ktorý zrazu bude meniť krídla a samotný potvrdí, že sa jedna o pokračovanie zmien z Baku aj na inom type krídiel (teda med/high drag) už rovnaký prístup nie je zvolený a ideme si nechávať “benefit of doubt” a možno ide o špecifikum trate, iné upgrady atď atď. respektíve, žiadne slová o “podvodníckom McLarene” tu nečítame (resp. minimálne nie v takom obrovskom množstve).
Logicky, nemyslím tým teba teraz (kedže sa snažíš rovnako ako ja aplikovať rovnaký meter na všetky tieto udalosti), rozprávam tak všeobecne
Veď ten d€ment tu počas nejakej dlhšej prestávky medzi VC otváral dennodenne rok staré vlákna s tým, že tam provokačne zareagoval na nejaký rok starý komentár RB fanúšika alebo Ferdu s cieľom vyvolať hádku, aby mal čo robiť, lebo má tak nudný život, že mimo fóra nemá nič na práci.
Už len toto je ukážkou toho, čo je to za individuum.
Do velkej miery suhlas, ale nie uplne.
A to v 2 bodoch:
1, vela krat som videl, ze Hellhogr nic neriesil, ani nepostol vo vlakne, ale on rieseny a urazany bol - cize nie vzdy len on zacina…
2, niektore veci sa nehovoria/nepisu nech je pravda akakolvek, to je slusnost, aj ked viem ze sme len ludia, nebudme az zvierata