LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Stroll asi bude naštvanej, myslím že kdyby nedošlo k redflag, a nevyměnili se gumy, tak by si ten bod dovezl. A Alonso by Leclerca v poho ubránil. No u Alonsa zase získal pozici na Piastrim, takže pro něj dobrý, Stroll ostrouhal. Softy neseděly.

2 Likes

He, oni jsou jak ceska vlada po demisi, tolik breku kviku a nenavisti, jeste ze je ten internet jinak by vsichni skoncili s infarkty na bypasech.

Já si taky myslim, že by Alo i Stroll fugovali lepe na mediumkach. Trošku jsem nepochopil tu zpravu, že Lift and C pohmáhá performance. Myslim, že to dostal Alo do vysílačky. :smiley:
Ke konci už ten drop softu byl hodně znat, takže to probrzdění Alonsa před Leclercem je celkem pochopitelny.

2 Likes

No zatiaľ to vyzerá tak, že Webber manažuje presne podľa svojej sezóny 2010.

1 Like

No jako hlavně je směšný, že jeden z největších komplexů tady pak někomu bude psat, že je idiot.

4 Likes

To ne, Webber to ztratil posledním závodem, Piastri ještě může zareagovat. Ale situace se mu horší každým ztraceným bodem, to je jasný. Potřebuje moment co ho nakopne, a nepřichází.

3 Likes

Tady asi nastávají chvíle, kdy nemá moc co poradit, protože zkušenost šampiona nemá. Odvedl skvělou práci, když dostal Oscara do McLarenu a pomohl mu vybudovat pozici Landova konkurenta, nikoli nosiče vody.

A Lando navíc chytl slinu…

Alonso sa rychlostne trapil uz kolo po restarte, takze by som nepovedal, ze jeho hlavnym problemom bol drop off. Skusit softy a mat vyhodu na starte/restarte preto bola podla mna jednoznacne najlepsia strategia. Na nic ine ako zatkovanie by sa Alonso aj tak na ziadnych pneumatikach nezmohol.

1 Like

Pre piastriho je to dneska vecer a zajtra now or never, ak zajtra norris vyhra, tak si myslim, že už to piastru nezvrati

1 Like

Co mu zbývá když to nezvládá :smile: To je u něj stále stejná agresivní žluč :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Tak Alonso zkusil dat Maxe a pak věděl že se bude branit, podle mě to šetřil. Stroll propadl i za Gaslyho, Aston nemá vykonnost. Já si myslim, že na Medium by to bylo lepší.

2 Likes

A právě toto vědomí ho teď bude ničit. Musí riskovat, a přitom nemá v autě potřebnou sebedůvěru. Recept na další chybu, obávám se.

Plus otázka, v jaké kondici bude auto na Q. Už v Austinu se mu crash v sprintu vymstila. Jeho karty bych teď nechtěl mít. Zrovna tady se MV může na druhé místo ještě prokousat.

Ale hlavně tihle si to tady neustale vylejvají v Live přenosu, pak se člověk nemuže divit, že o tom zavodu ví kulové, když se soustředí na žlučení a sledování Alonsa. :smiley:
Dneska k Alonsovi nebylo na 5-6 místě co psát, tak tu přejou někomu piruety a aby se vysekal. LOL. Jestli se tu někdo chová jako idiot, tak je to Bretnix a DD.

3 Likes

Přívrženci stoletého staříka v kokpitu už neví, čeho se chytnout. :wink: Ještě že se bobci mají navzájem.

Navíc se obavam se že v neděli to bude horší. Aston to trefil v patek. Naopak očekavam silnějšího Maxe.

2 Likes

Skôr som to myslel z hľadiska úpadku formy. Vtedy mal Webber tiež silnejšiú prvú polovicu sezóny alebo jej strednú tretinu dajme tomu, od letnej prestávky nevyhral, skončil raz ôsmy, dvakrát šiesty a v Kórei vypadol. Ale inak súhlasím, že Piastri to môže zvrátiť, stále je to plne v jeho rukách, zajtra to môže byť kľudne naopak, navyše ak mal havarovať, tak určite lepšie v šprinte ako v pretekoch, ale ako hovoríš potrebuje nejaký zvrat, ktorý neprichádza, skôr sa točí v bludnom kruhu.

1 Like

Skúsenosti síce nemá, ale predpokladám, že Webber po prehratom titule rozmýšľal o tom čo urobiť inak niekoľkokrát, čiže minimálne z hľadiska čo nerobiť a čoho sa vyvarovať mu poradiť môže. Uvidíme, nech to trvá čo najdlhšie a nech sú zvyšné VC čo najférovejšie.

2 Likes

Webbera tehdy limitovalo i zranění, které si přivodil mimo F1 a před týmem ho tajil, ale asi to nebyl ten rozhodující moment. Pokud jde o reflexi, Webber jako pilot podle mě tak hlubokou sebereflexi neměl, spíše sklon vydávat se za oběť okolností a “nepřátel”. I tu svou slavnou biografii o poměrech v Red Bullu anoncoval v tomto stylu. Takže se obávám, že tady moc svého svěřence nenakopne. Jakkoli bych byl rád, kdyby ano.

1 Like

Ja jsem jen zvedavej jak se Oscar dokaze otrepat a zvladnout Q, prirovnal bych to k odvraceni tezkeho match ballu.

Alonso předskočil Hadjara a Sainze v bodování a je na 10. místě. :smiling_face:
Od Hulka jen bod.

2 Likes