Stroll asi bude naštvanej, myslím že kdyby nedošlo k redflag, a nevyměnili se gumy, tak by si ten bod dovezl. A Alonso by Leclerca v poho ubránil. No u Alonsa zase získal pozici na Piastrim, takže pro něj dobrý, Stroll ostrouhal. Softy neseděly.
He, oni jsou jak ceska vlada po demisi, tolik breku kviku a nenavisti, jeste ze je ten internet jinak by vsichni skoncili s infarkty na bypasech.
Já si taky myslim, že by Alo i Stroll fugovali lepe na mediumkach. Trošku jsem nepochopil tu zpravu, že Lift and C pohmáhá performance. Myslim, že to dostal Alo do vysílačky. 
Ke konci už ten drop softu byl hodně znat, takže to probrzdění Alonsa před Leclercem je celkem pochopitelny.
No zatiaľ to vyzerá tak, že Webber manažuje presne podľa svojej sezóny 2010.
No jako hlavně je směšný, že jeden z největších komplexů tady pak někomu bude psat, že je idiot.
To ne, Webber to ztratil posledním závodem, Piastri ještě může zareagovat. Ale situace se mu horší každým ztraceným bodem, to je jasný. Potřebuje moment co ho nakopne, a nepřichází.
Tady asi nastávají chvíle, kdy nemá moc co poradit, protože zkušenost šampiona nemá. Odvedl skvělou práci, když dostal Oscara do McLarenu a pomohl mu vybudovat pozici Landova konkurenta, nikoli nosiče vody.
A Lando navíc chytl slinu…
Alonso sa rychlostne trapil uz kolo po restarte, takze by som nepovedal, ze jeho hlavnym problemom bol drop off. Skusit softy a mat vyhodu na starte/restarte preto bola podla mna jednoznacne najlepsia strategia. Na nic ine ako zatkovanie by sa Alonso aj tak na ziadnych pneumatikach nezmohol.
Pre piastriho je to dneska vecer a zajtra now or never, ak zajtra norris vyhra, tak si myslim, že už to piastru nezvrati
Co mu zbývá když to nezvládá
To je u něj stále stejná agresivní žluč 
Tak Alonso zkusil dat Maxe a pak věděl že se bude branit, podle mě to šetřil. Stroll propadl i za Gaslyho, Aston nemá vykonnost. Já si myslim, že na Medium by to bylo lepší.
A právě toto vědomí ho teď bude ničit. Musí riskovat, a přitom nemá v autě potřebnou sebedůvěru. Recept na další chybu, obávám se.
Plus otázka, v jaké kondici bude auto na Q. Už v Austinu se mu crash v sprintu vymstila. Jeho karty bych teď nechtěl mít. Zrovna tady se MV může na druhé místo ještě prokousat.
Ale hlavně tihle si to tady neustale vylejvají v Live přenosu, pak se člověk nemuže divit, že o tom zavodu ví kulové, když se soustředí na žlučení a sledování Alonsa. 
Dneska k Alonsovi nebylo na 5-6 místě co psát, tak tu přejou někomu piruety a aby se vysekal. LOL. Jestli se tu někdo chová jako idiot, tak je to Bretnix a DD.
Přívrženci stoletého staříka v kokpitu už neví, čeho se chytnout.
Ještě že se bobci mají navzájem.
Navíc se obavam se že v neděli to bude horší. Aston to trefil v patek. Naopak očekavam silnějšího Maxe.
Skôr som to myslel z hľadiska úpadku formy. Vtedy mal Webber tiež silnejšiú prvú polovicu sezóny alebo jej strednú tretinu dajme tomu, od letnej prestávky nevyhral, skončil raz ôsmy, dvakrát šiesty a v Kórei vypadol. Ale inak súhlasím, že Piastri to môže zvrátiť, stále je to plne v jeho rukách, zajtra to môže byť kľudne naopak, navyše ak mal havarovať, tak určite lepšie v šprinte ako v pretekoch, ale ako hovoríš potrebuje nejaký zvrat, ktorý neprichádza, skôr sa točí v bludnom kruhu.
Skúsenosti síce nemá, ale predpokladám, že Webber po prehratom titule rozmýšľal o tom čo urobiť inak niekoľkokrát, čiže minimálne z hľadiska čo nerobiť a čoho sa vyvarovať mu poradiť môže. Uvidíme, nech to trvá čo najdlhšie a nech sú zvyšné VC čo najférovejšie.
Webbera tehdy limitovalo i zranění, které si přivodil mimo F1 a před týmem ho tajil, ale asi to nebyl ten rozhodující moment. Pokud jde o reflexi, Webber jako pilot podle mě tak hlubokou sebereflexi neměl, spíše sklon vydávat se za oběť okolností a “nepřátel”. I tu svou slavnou biografii o poměrech v Red Bullu anoncoval v tomto stylu. Takže se obávám, že tady moc svého svěřence nenakopne. Jakkoli bych byl rád, kdyby ano.
Ja jsem jen zvedavej jak se Oscar dokaze otrepat a zvladnout Q, prirovnal bych to k odvraceni tezkeho match ballu.
Alonso předskočil Hadjara a Sainze v bodování a je na 10. místě. 
Od Hulka jen bod.