otazka ci piastrimu prežila prevodovka atd… ci mu to daju vobec dokopy… toto moze byt KO v boji o titul
Norris taky najel do obrubniku naplno a nic, proste smula to je tak tezky s tebou, prestan chtit byt zly a budes mit lepsi zivot ver mi.
Ty tu budeš psát někomu klid?
Radši začni sledovat F1 bez nenavisti.
Na Piastriho by si teď asi v šampionátu nevsadil nikdo, ten kluk bohužel ztratil sebejistotu… Na P2 to Max dost možná dotáhne. Lando má momentum + řeči o tom, jak je RB náhle dominantní, bylo jen dezinfo místního neformálního uskupení, nebudu jmenovat.
skoda ze neukazali ten leclercov krasny manever, ked ten chalan dostane poriadne auto, tak to bude ina rozpravka
Bobe, ja te jednou trefim!!!

Podle mě je Piastri dole tak či tak. Naprostá ztráta sebedůvěry.
Myslis ze bouchl do stolu?
Dokonala ironia
ja si myslim, že lando už je na 95 percent majster sveta
Taky si myslím.
Rozhodně je ve velmi komfortní pozici.
Jo no, potrefená husa se ozvala, vy dva plus Max_is… tady předvádíte během live svojí zakomplexovanost. Já se slušně dívám.
Je “sranda” si to pak zpětně číst…
verstappen nema rychlost a straca uz 40 bodov, čiže ak sa zajtra nestane nieco necakane, tak tam je hotovo
Trochu mi to pripomina situaciu v Red Bulle v roku 2010.
Genialny Verstapen zase nic nezajazdil a dokonca boli jeho idealne podmienky… Titul ziskal s tretim najrcyhlejsim monopostom a teraz si nevie poradit ani s mercedesmi ? Kde je ten genialny MAX ? Nema o triedu lepsi monopost, tak ho absolutne nevidno… pravy sampion. 
Přitom takhle zapšklou skupinku aby jeden pohledal… 
Noo, dobry no, setri sily na zavod 
tak mclaren ma evidentne najlepsi monopost…vobec to ze max im dokazal vzdorovat je za mna uspech
Ale tam ani Webber nevypadl z konceptu jako teď Piastri. (Ačkoli po chybě odstupoval v mokré Koreji).
Ale jinak je to černá analogie. Dva Australani, oba byli v šampionátu ve vedení a jeden dělá druhému manažera…