LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

otazka ci piastrimu prežila prevodovka atd… ci mu to daju vobec dokopy… toto moze byt KO v boji o titul

1 Like

Norris taky najel do obrubniku naplno a nic, proste smula to je tak tezky s tebou, prestan chtit byt zly a budes mit lepsi zivot ver mi.

1 Like

Ty tu budeš psát někomu klid? :smiley: Radši začni sledovat F1 bez nenavisti.

4 Likes

Na Piastriho by si teď asi v šampionátu nevsadil nikdo, ten kluk bohužel ztratil sebejistotu… Na P2 to Max dost možná dotáhne. Lando má momentum + řeči o tom, jak je RB náhle dominantní, bylo jen dezinfo místního neformálního uskupení, nebudu jmenovat.

1 Like

skoda ze neukazali ten leclercov krasny manever, ked ten chalan dostane poriadne auto, tak to bude ina rozpravka

3 Likes

:smiley: :smiley: Bobe, ja te jednou trefim!!! :japanese_goblin: :japanese_goblin: :japanese_goblin: :rofl:

2 Likes

Podle mě je Piastri dole tak či tak. Naprostá ztráta sebedůvěry.

1 Like

Myslis ze bouchl do stolu?

1 Like

Dokonala ironia

3 Likes

ja si myslim, že lando už je na 95 percent majster sveta

2 Likes

Taky si myslím.

Rozhodně je ve velmi komfortní pozici.

Jo no, potrefená husa se ozvala, vy dva plus Max_is… tady předvádíte během live svojí zakomplexovanost. Já se slušně dívám.
Je “sranda” si to pak zpětně číst…

2 Likes

verstappen nema rychlost a straca uz 40 bodov, čiže ak sa zajtra nestane nieco necakane, tak tam je hotovo

Trochu mi to pripomina situaciu v Red Bulle v roku 2010.

1 Like

95% je solidni cislo, krmte to tam!

1 Like

Genialny Verstapen zase nic nezajazdil a dokonca boli jeho idealne podmienky… Titul ziskal s tretim najrcyhlejsim monopostom a teraz si nevie poradit ani s mercedesmi ? Kde je ten genialny MAX ? Nema o triedu lepsi monopost, tak ho absolutne nevidno… pravy sampion. :face_vomiting:

1 Like

Přitom takhle zapšklou skupinku aby jeden pohledal… :wink:

Noo, dobry no, setri sily na zavod :sweat_smile:

1 Like

tak mclaren ma evidentne najlepsi monopost…vobec to ze max im dokazal vzdorovat je za mna uspech

2 Likes

Ale tam ani Webber nevypadl z konceptu jako teď Piastri. (Ačkoli po chybě odstupoval v mokré Koreji).

Ale jinak je to černá analogie. Dva Australani, oba byli v šampionátu ve vedení a jeden dělá druhému manažera…