Pro mě je Alonso nejtrapnější jezdec, který kdy v F1 jezdil.
Neustálé hloupé výmluvy, bezdůvodná sebechvála, žádná sebereflexe, vrcholně nemorální a neustále dělající podrazy.
Alzáci se v něm musejí logicky vidět, to dává smysl.
Redbull si titul v týmech nezaslouží, Max v jezdcích jednoznačně ano.
Max si rozhodně titul zaslouží, Lando, který neumí pořádně startovat, v Singapuru se třikrát málem vyboural a v sprintu vyhraje pouze tehdy, pokud ho někdo pustí před sebe, ne. Navzdory rychlosti, kterou mu nikdo nebere.
Možná mají víc bodů než co kdy měli s Němcem, ale stále má Němec o dva tituly víc.
Aha, já myslel že je řeč o fungování Astonu, kde se snažíte hodit vyvoj auta na Alonsa, přitom za Vettela to byla tragedie od začátku do konce. O tom jak tam jezdil ani nemluvě.
Kde Astony byly, když přišel Vettel, že?
Byl to Vettel, kdo je táhl z dna.
Fernando přišel lízat smetanu.
Lízal ji kvalitně, to mu nikdo nebere, ale teď se může předvést, jak umí pozvednout tým, když ten tým dře hubou o zem.
BTW, když s tím dojel Vettel v Japonsku 22 na P6, nevykřikoval, že je to nejlepší P6 jeho kariéry, that´s all.
Minule si písal, že energeťáky už nepiješ.
Odosobni sa od toho a vráť sa silnejší čo najskôr.
Samozvane sa definovať ako king fóra tiež nie je bohviečo.
To mne nepíš. To má Honza v nicku, nie ja
Veď ja viem, to je smerované na neho.
Len som nadviazal na Tvoj komentár:
Já to nemám v nicku, to bych měl uvedený při každým komentu, tam ale vidíš jen můj nick
@Explorer někdo to tu vést musí
Ospravedlňujem sa Vaša výsosť. Nabudúce si dám väčší pozor.
Normalne mu napis, ze je cocot, nehanbi sa.
To bolo pre srandu , a Max ten trest eventuálne dostal, očividne oprávnene, len netreba zabúdať, že celé toto vyzeralo dosť divne, čakali na to, aby sa Oscar s Landom vymenili, zatiaľčo Nico mal ten svoj monopost asi odtlačiť nabok .
Vidím, že jsem včera o moc nepřišla. K popsanému průběhu snad jenom tolik, že pokud Lando přece jenom ten titul udělá, bude to jeden z nejzaslouženějších titulů v F1. Už jenom z toho důvodu, čemu ho ten tým amatérů pořád vystavuje. S velkou slávou nebo naopak s velkým zavržením se od včerejška řeší, že mu kolega přenechal jeden bod! Oni fakt nejsou schopní elementární situace řešit úplně automaticky, snad se to ještě naučí.
Možná dva body. Emil přece o jeden bod přišel, když se u restartu moc přiblížil k Piastrimu.
To už je ale jeho věc, ne McLarenu. Pokud se tedy nepustíme do konspirací.
Myslím, že i bez nás se nějakých konpiracích ještě vyskytne docela dost.