Alonso pracuje na prichode inzinierov… no tak ty si dobry king of…
Newey není inženýr?
ty už sem radši ani nechoď, jinak zase dostaneš perma ban
Tak dá se říct, že jo.
Za to v RB jich Max moc neudržel.
Newey, Fallows, Marshall, Wheatley…
Všichni topky pryč a s nimi i dominance.
Bez Alonsa by ten tým neměl ani šéfa, protože Lawrence Stroll by nevěděl, že někdo takový je tam potřeba.
Ale za jeho práci mu stejně děkujeme, protože kdyby snad Max někdy prchal z toho Red Bullu, kvalitně vybavený tým s dobrými inženýry se bude hodit.
Notabene s Neweym, a když tak všichni prchají z Red Bullu, ještě Horner místo Kracka a jsme doma.
Alonso ho dotiahol do astonu ci co?
Je to jeden z duvodu proč tam šel, pro Neweyho bylo snem s ním pracovat. Proč si ho nesplnit, že?
Ale no tak. Ani jeden jazdec ci max ci fernando nemaju stym nič. Ved uz zase budme ludia
Nasedl na koně, zatočil lasem a yup, přitáhl Adriana.
Ještě štěstí, že kolem nešel Trump (nejlepší pilot, nejlepší šéf, nejlepší byznysman, nejlepší Homo sapiens ve vesmíru).
Nevravel to aj o hamiltonovi? Preco nesiel do ferrari? nie nahodou preto ze podmienky ktore chxel mu nedali ale naopak mu ich dal st. Stroll… Nie alonso, ale necham ta v tom ok
Kvalifikace odložena, další zprávy po 19h.
Je to jeden z duvodu proč tam šel, pro Neweyho bylo snem s ním pracovat. Proč si ho nesplnit, že?
Ked si clovek mysli ze vacsiu pi*ovinu tato svata trojka nemoze napisat, vzdy to dokazu prekonat. Ale tak co ine im zostava ked Alonso potápa dalsi tim
Už se s tím smiř, tak si vybral Aston kde je Alonso, já jsem rád. Vlastně je to tak trochu jako světlo v tunelu
Donkey, máš tu dva články, v klidu si to dej do překladače, třeba ti i Bretnix pomůže s psaným textem ( i když s tím má sám problémy)
Ale ved mne to absokutne neprekáža. ja by som mu to prial, len mi je divne z toho, napísať ze alonso dotiahol do astonu inzinierov. Thats it…
Vždyť tu máš ty články.
Tak schválně, jestli tě mistr tragické češtiny na “H” vyprovokuje?
Už se o to snaží.
“I’ve made no secret of the fact I wanted to work with Fernando and I wanted to work with Lewis. And since they’re in different teams, I couldn’t fulfil both.” -Newey
Uznávám že to měl těžký, ale vybral si správně.