LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Alonso pracuje na prichode inzinierov… no tak ty si dobry king of… :joy:

4 Likes

Newey není inženýr?

2 Likes

ty už sem radši ani nechoď, jinak zase dostaneš perma ban :slight_smile:

2 Likes

Tak dá se říct, že jo.
Za to v RB jich Max moc neudržel.
Newey, Fallows, Marshall, Wheatley…
Všichni topky pryč a s nimi i dominance.

3 Likes

Bez Alonsa by ten tým neměl ani šéfa, protože Lawrence Stroll by nevěděl, že někdo takový je tam potřeba. :wink:

Ale za jeho práci mu stejně děkujeme, protože kdyby snad Max někdy prchal z toho Red Bullu, kvalitně vybavený tým s dobrými inženýry se bude hodit. :slightly_smiling_face:

Notabene s Neweym, a když tak všichni prchají z Red Bullu, ještě Horner místo Kracka a jsme doma. :grin:

2 Likes

Alonso ho dotiahol do astonu ci co? :joy:

Je to jeden z duvodu proč tam šel, pro Neweyho bylo snem s ním pracovat. Proč si ho nesplnit, že?

2 Likes

Ale no tak. Ani jeden jazdec ci max ci fernando nemaju stym nič. Ved uz zase budme ludia :joy:

1 Like

Nasedl na koně, zatočil lasem a yup, přitáhl Adriana.

Ještě štěstí, že kolem nešel Trump (nejlepší pilot, nejlepší šéf, nejlepší byznysman, nejlepší Homo sapiens ve vesmíru). :wink:

1 Like
2 Likes

Nevravel to aj o hamiltonovi? Preco nesiel do ferrari? :wink: nie nahodou preto ze podmienky ktore chxel mu nedali ale naopak mu ich dal st. Stroll… Nie alonso, ale necham ta v tom ok

1 Like

Kvalifikace odložena, další zprávy po 19h.

1 Like

Je to jeden z duvodu proč tam šel, pro Neweyho bylo snem s ním pracovat. Proč si ho nesplnit, že?

2 Likes

Ked si clovek mysli ze vacsiu pi*ovinu tato svata trojka nemoze napisat, vzdy to dokazu prekonat. Ale tak co ine im zostava ked Alonso potápa dalsi tim

2 Likes

Už se s tím smiř, tak si vybral Aston kde je Alonso, já jsem rád. Vlastně je to tak trochu jako světlo v tunelu :smile:

2 Likes

Donkey, máš tu dva články, v klidu si to dej do překladače, třeba ti i Bretnix pomůže s psaným textem ( i když s tím má sám problémy)

2 Likes

Ale ved mne to absokutne neprekáža. ja by som mu to prial, len mi je divne z toho, napísať ze alonso dotiahol do astonu inzinierov. Thats it…

Vždyť tu máš ty články.

2 Likes

Tak schválně, jestli tě mistr tragické češtiny na “H” vyprovokuje? :wink:

Už se o to snaží. :grin:

1 Like

“I’ve made no secret of the fact I wanted to work with Fernando and I wanted to work with Lewis. And since they’re in different teams, I couldn’t fulfil both.” -Newey

Uznávám že to měl těžký, ale vybral si správně.

2 Likes