LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavne ze sa konalo “so Nando again”. To je vidiet u vas :joy:

Však jsem to psal, děláš, jako bys mi nevěřil :stuck_out_tongue:

image

1 Like

Jo to asi jo. Sebekritiku holt nemel a nervy take ne. :joy: Ale jinak to byl slusnej a hodnej kluk. A mel i argumenty a nazory. To tu zase tak casto neni.

Je ho skoda, myslim ze by se obrousil. A ze byl fanatik McLarenu me nevadilo, mohlo to byt horsi. :grin:

3 Likes

Zajímavé, že se déšť na Q neočekával.
A očekává se až po penalizaci.
Tak teď jestli to je déšť nebo slzy.

1 Like

Slzy štěstí? :slightly_smiling_face:
image

Nic nebude, až zítra na závod.

už tam prší

1 Like

Q aj GP dufam dazd. Nech sa nam chlapci pobiju o titul v narocnych podmienkach. :cloud_with_rain:

Už teď se dá zhodnotit sezona 2024.
Za prvé výkonnostní propad Redbullu z důvodu pravděpodobného zákazu používání techniky v šedé zóně.
Za druhé potvrzení Alonsovo destrukčního vlivu na vývoj vozu, kdy během roku výkonnostně spadli z druhého místa na předposlední.
Nemůžu se dočkat příští sezóny, Alzákům se rozpadl život, bude komické je sledovat.

2 Likes

2 Likes

:smile:

3 Likes

Spíš chčije než prší. :smiley:

Aha, tak to nemusím chodit na Q :grin:

Prosím tě, co to povídáš? Nejlepší P18 v dějinách motosportu, Fernando si ji cení víc než P18 jiných pilotů. :wink:

Pokud jde o Red Bull, dneska nakonec býci vypadali lépe než jsem čekal. Hlavně si ale myslím, že tým delší dobu ignoroval některé slabiny, na které Max upozorňoval, a vymstilo se jim to.

Ale může tam toho být víc.

2 Likes

Jako Q v 09? alespoň by to bylo zajímavé

Ještěže máme full wet pneu. :slight_smile:

Za 5 minut by byla voda vyházená.

5 Likes

Možná výkonnostně spadli, ale stále mají víc bodů než co kdy měli s Němcem.

1 Like

Někdo pracuje na příchodu top inženýrů, někdo zase běhal s trenkama po paddocku no

2 Likes