LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

:smiley: klasika, človek ti nájde dôkaz kde pritakávaš na FIAbull a už tu chceš niekomu dávať prášky.

Potkan.

4 Likes

Aston má smůlu v tom, že když se nedaří, Alonso rychle ztrácí motivaci. A týmu pomůže především negativní reklamou. Jen té se teď asi vyvaruje, protože na jezdeckém trhu by z něj už tak žhavá položka nebyla.

Jistě stále zajímavý pilot do rychlého auta, má zkušenosti, nebojí se (Verstappen league ale rozhodně ne), jenže v nesnázích je to horší.

3 Likes

To není na prášky, to už je regulerně na kazajku

2 Likes

Ups :rofl:

4 Likes

Za tím co jsem napsal si stojím, když s tím má problém jeho věc. K FIA jsem kritický velmi dlouho. Nakonec skončil jako vždy jen urážkou :grimacing:

14 u mě, 22 u úderky, tebe jsem radši ani nezkoušel vyhledat s tvýma zachvatama

Místní idiocii je nutné připomenout, že výraz “FIA Bull” jsem použil referenčně (jako výraz, který byl opakovaně použit v diskusích), nikoli tak, že bych o FIA prohlašoval, že je FIA Bull. Je to v delším příspěvku výše, reakce na @Daaviid23, zkuste to pojmout jako cvičení v předmětu “čtení” (zvládají to i děti na ZŠ).

Jsem ostatně fanouškem Red Bullu, takže teorii o dlouhodobém vlivu Red Bullu na rozhodování FIA beru jako zkazku. BTW, jako zkratku lze tento výraz připsat i tomu, kdo ho sice nepoužil přímo, ale zastává tvrzení, že FIA je pod silným vlivem RB, takže dokazovat něco filtrováním konkrétního výrazu je poněkud naivní strategie.

Ale asi se nedá čekat, že osoby bez verbální inteligence pochopí existenci tzv. propozičního postoje a podobné nuance.

2 Likes

Myslím, že som na tom lepšie no :roll_eyes:

Tak já jsem k FIA kritický dlouhodobě, mám spoustu sarkastických narážek, ale s FIAbullem tu přišel ježek, tak jsem mu to začal dávat do příspěvků, když si to tak oblíbil, teď jim z toho praskají cévky :smiley:

no, tak vaše úderka má 23 fiabullů, tak kdo o tom vě většině píše? :smiley:

Ty sám si napísal to slovo viackrát ako ktokoľvek iný ale ty nič. Okej :smiley: ďakujem no :smiley: keď si ten King fóra mám ťa oslovovať ako kráľ alebo vaša výsosť? :smiley:

3 Likes

Stoj si no.

Len tu neplač, že si nenapísal FIAbull ale lajkuješ (skoro) všetky PUFFové a Hogrove komentáre o FIAbulle, jak má RB vo FIA Dereka ktorý píska rozhodnutia podľa želaní RB, reaguješ pozítívne (tzn. rovnako) na tieto komentáre a potom si v rovnakom košiari.

Sú tu užívatelia čo sa voči tomu rovno ohradili, že celé nálepkovanie FIA je hlúposť (bezohľadu na team).

Možeš urobiť urobiť to isté (a zároveň pokračovať s kritikou FIA) ale tak chápeme, kopance do RB je tvoj dennodený chlieb tak prečo tak robiť.

Radšej budeš zo seba robiť kreténa a tváriť sa, že ty si to konkrétne slovo nenapísal tak ty nič.

6 Likes

No nic, so Max again se nekonalo, tak tu naskákali paviáni, kteří očividně nedokážou fungovat jinak :slight_smile:

2 Likes

Klid hoši, hotovo, +5s pro Maxe. Nesportovní výhoda.

3 Likes

… a trvám na opakování ceremoniálu :grinning:

2 Likes

+5s je ještě velmi mírné, je vidět, že po Mexiku zase u Maxe budou tresty zmírňovat.

3 Likes

Komisaři velmi jemní.
Dali nejnižší možný trest.
Byl bych přísnější.

Ale jsem rád, že to nepřehlédli. :slight_smile: :+1:

3 Likes

Ještě mi budeš diktovat koho mám lajkovat? :smile: Seber se už moulo.

2 Likes

Pokousis se vest debatu s clovekem ktery napise tohle :grin:

Jak na tom musis byt, kdyz napise " ja jsem pravdivej a neosobni, ale timur, jos, ty a pindula plus jezek tu delate toxik forum apod." ? :grin: To snad ani neni mozny.

A pustil se do nas v okamziku, kdy jsme napsali, ze je dost divne spustit VSC v okamziku, kdy Max utoci na Piastriho a Hulk uz vylleza z auta.

Asi to bral jako utok na sebe. :grin:

@Matti jestli chces vedet co to znamena hejt a nenavist k pilotovi, tak se podivej na diskuzi pod tenhle clanek:

Rekl bych ze @Matti se nam priklani ke strane kolem hogra a spol. :grin: Uz teda delsi dobu, ale ted uz asi definitivne. :grin:. Ale treba skonci, protoze evidentne nedava nejen kritiku sveho teamu a jezdce, ale predevsim kritiku jeho samotneho.

5 Likes

Bože, tebe niečo písať, fakt jak hrach na stenu hádzať.

Ty si fakt trotl

4 Likes