LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

No ale o tu deltu právě jde, to že byl při restartu na minimální úrovni po celou dobu VSC od Landa lze jen těžko popřít.

1 Like

Podle oficiálního dokumentu se řeší bod 56.5.

1 Like

Psal jsem, umí jen lhát a krouti se, jak slizkej had, nic jinýho nedovede. Hlavně, že tě tu obviní z něčeho, co jsi nikdy nenapsal. Btw matematika mu taky nejde, když si myslí, že titul se vyjede bez výher :smiley:

2 Likes

Běž radši ukopnout monopostu přední křídlo a řekni nám jak na tom nesejde a pojede to cca stejně. :smiley:

4 Likes

Myslíš, že už je mezi twitter odborníkama, když tvrdil, že v RBR nejsou mocenské boje a je tam vše ok, jen twitter odborníci jsou mimo, nebo se řadí do nové kategorie odborníků s ukopnutým křídlem? :smiley:

2 Likes

že ty si zase vyliezol z žumpy.

Ach jaj

1 Like

Ale tohle si vážně tvrdil, to ti mužu dohledat narozdíl od tebe kterej nic nedohledá. :smiley:

3 Likes

Jo to je ta slušná diskuze, kterou se oháníš

3 Likes

Počkej. To nenapsal ne? Že přední křídlo nemá vliv na výkon. :smiley:

4 Likes

napsal, že ho můžeš ukopnout a nemá to vliv, že se dá bez něho jezdit

1 Like

Veď to máte spoločné. Vy ste jak bratia.

Pointa príspevkov večne ide absolútne mimo vás.

Ďakujem, že opätovne dokazuješ za vašu mentálne poslabšiu skupinu, že keď neni kam tak slovičkárenie to zachráni <3

2 Likes

Aha. Tímpádem v pořádku. :smiley:

2 Likes

Být tebou, vykašlal bych se na ně a nechal je v jejich věčně (ne)spokojeném vesmíru. :wink:

2 Likes

Vypadá to na +5s a pád za Leclerca.

1 Like

Už i Red Bull je haterem Red Bullu?

1 Like

Poď ale, možeš sa tu vykrútiť jak si ty síce nepísal FIAbull len si odpísal Hogrovi na jeho FIAbull jak je “fia lahko ovplyvnitelná”.

To vôbec neni to isté len inak, že :smiley:

4 Likes

Alonso nikde, tak opäť hľadajú niekoho, na koho tu budú útočiť. Kašli na nich, nech sa bavia o Astone. :slight_smile:

2 Likes

Škoda. Chtěl jsem 10s a 2 trestné body. :frowning:

3 Likes

Fakt mi vyčítáš takový příspěvek? :smile:

… vezmi si prášek.

2 Likes

obrazek
obrazek
obrazek
obrazek
podle mě tu řešíte fiabull hlavně ve vaší úderce.

4 Likes