LIVE: Šprint na VC Sao Paula | Magazín F1 - F1online.sk

On myslel tu tvrdou analytickou práci, co dělá i Jos, když se ptá, co je to median, a proč se počítá průměr :smiley:

3 Likes

Modri proti zelenym, za asistence oranzovych.

1 Like

No bylo to divné.
Jinak sledovat to mužeš ještě přes officiální stranku fia Event&Timing Information | Federation Internationale de l'Automobile

To bude zase slohová práce výmluv když jim to tak trvá :smile:

3 Likes

Dik, tam jsem to prave hledal a nenasel.

Jo no. “Čo je to tam ta černá čiarka v tem grafu”…asi tolik té analytické práci. Tomu bych i věril vlastně. :smiley:

2 Likes

Sem se nechal zmást tady taky, tak se omlouvám. Myslel sem že jí fakt má. :smiley:

1 Like

2 Likes

Vysledok sa rata, vysledok je pre nich dobry, ale zas klauniada. Vysielacky s Norrisom cely sprint, evidentne to vykomunikovane nemali alebo ich Piastri fakoval. Ale nepocul som ziadny prikaz ne zmenu pozicii predtym ako ich realne vymenili, takze to zjavne vykomunikovane nemali.

A hoci sa vysledok rata, tak by mali eliminovat kazde mozne riziko. Skratka ich mali vymenit ovela skor, sanci mali niekolko, ked Leclerc nemal DRS, no opat si koledovali o pruser. Tentokrat to nastastie pre nich bolo bez nasledkov. :slight_smile:

1 Like

Jak zní 56.5? Najděte to někdo :grinning:

:ok_hand::muscle::rofl::rofl::rofl:
Este ze si cervenych vynechal.:+1:

1 Like

Za co Dejve? Nebudu tu vypisovat dokola, co jsem tu psal. Ale ukaž mi 5 komentářů, kde urážím, jako Jos, rHapo, Ježek, Temnej piňda a raptor. Ode mě nic takovýho nenajdeš, a přesně tohle tvoje hloupý chlácholení, že jsou to vlastně ublížení chudáčci tady plodí to, co tu ukázali vůči Mattimu, takže si sáhni do svědomí ty, když tu pak máš problém, jak to tu vypadá.

1 Like

Na to, že jsem napsal 22 tisíc odpovědí a miliony slov…
Tak taky dobré ne? :slight_smile:

3 Likes

Hadam necakas sebareflexiu, ked dodnes nie je schopny priznat, ze zadne kridlo s mini DRS bolo v rozpore s pravidlami., hoci odomna ziadal sebareflexiu okamzite ako FIA to kridlo zakazala (a ja som sa bez problemov ospravedlnil za unahlene vyjadrenia). :slight_smile:

1 Like

2 Likes

@HellHogr je desinformator

Veď práve. Ako píšeš, nepočuli sme celú komunikáciu vo vysielačkách. Preto mi príde na základe pár vytrhnutých viet predčasné robiť uzávery.

2 Likes

Však já jsem tu nikde nepsal, že Max dostal 5s za ten sprint, nedezinformuj bobe

Dneska jen @Nordotor a fandil Red Bullu

2 Likes

Kazdej obcas keca ne?