Dneska ale Matti nepochopil tu myšlenku, co chlapci podle mě správně aplikují. (aspoň někteří )
Dlouhodobě se tu jede narativ Fiabull. Na trati se dělo něco, co rozhodně Fiabull nebylo. Co tě napadne v emocích jako první? No jít do protistrany co tu ehm …velmi vokálně valí narativ Fiabull. Není to správně aplikovat v klidu bez emocí, snižuješ se tím argumentačně na pozici lidí, které vlastně nerespektuješ. Ale minimálně jako rejpavou poznámku hned během závodu je to fér použít.
Já to sleduji v multivieweru pro F1, tam je založka FIA Documents, ale pravdou je že 5 vteřin za ten VSC nedostal a asi ani nedostane.
Ďakujem, za dlhodobo objektívne chovanie.
Tak jak oprávnenú kritiku na jednu stranu, tak na druhú, tú “našu”.
Je mnohem, ale mnohem více objektivní než předvádíte vy tady. A nikdy nebyl na naší straně, jen poukazoval na to že to z daleka není jen o té naší straně.
ty piš o objektivitě, když tu lžeš o tom, že někdo někomu přál smrt. Lžeš tu každý den, chodil si tu a postoval info o mě z jiných webů. Ty radši zalez do kanalu a už nevylejzej, to co ta vaše sekta tady předvádí je prostě dno a ukáza minimální inteligence.
Ale mel by, to je jasny.
Ja viem, ze to nie je jedine taketo divne rozhodnutie v historii, ale bolo to tak divne, ze nikto sa nemoze cudovat, ze vznikli taketo podozrenia. Ale moralista to radsej zabalil namiesto toho, aby povedal svoj nazor (vacsinu casu tu len kritizoval nazory inych a moralizoval, ale svoje nazory vyjadroval minimalne).
Tvrdá analytická práce byla to, že chodil po paddocku se spoďárama přes kombinézu a neustále vymýšlel jak proti něčemu protestovat? Tak to určitě bylo tím no.
Ano, preto keď ste plakali v Austine o FIAbulle a bolo ticho. To bolo v poriadku a na mieste.
Ale dnes keď napíše fanúšik RB, že VSC bol zaujímavo zvolaný presne pár sekúnd po tom, čo sa McLareny prehodili tak tu píšeš o individuách.
Kupodivu toto téma nechávají Alzaboys bez povšimnutí. Přitom je to až šokující úpadek: tým je bohatý, má solidní zázemí - už teď - a najednou jsou schopni skončit na úplném chvostu pole. Haas nebo Williams, což jsou daleko skromnější týmy, je vývojově přeskakují, de facto i to zbídačené a dezorientované Alpine.
Pokud jde o roli pilota a zpětné vazby, myslím, že právě Max letos dokázal, jak se nevyplácí podceňovat toho, kdo je fakticky jediným uživatelem toho vozu, a nahrazovat jeho informace technickými daty. Protože na problémové prvky v ovladatelnosti vozu upozorňoval Max dlouho předtím, než s tím Red Bull začal něco dělat, což je podle mě jeden z důvodů, proč se teď RB musí ve věci titulu dívat přes rameno.
Oblecte si dresy, ked sme takto v kope, aby bolo jasne, kto za koho kope!
Jo a preto alonso zbieral plody
jo, když máš IQ houpacího koně, tak tě napadne tohle no, hezky obhajuješ takovej hnus Dejve.
Kde jsem psal FIAbull? Nevymýšlej si.
Dobre si sa opisal plačko. Kazdy jeden den ides do protistrany… Dobre ti tak diky
Ten umí jenom lhát, nic jinýho.
VSC aktivovali neprimerani dlho potom, co uz bol Hulkenberg vonku z auta a motal sa tam. Cize pilot odstavil, chvilu sa este vliekol, zastal uplne, stihol vsetky procedury ohladne vypnutia auta, vystupit a odist od auta a VSC padol az potom.
VSC Ending bol tiez pomerne nekonecny a skoncil zrovna vtedy, ked bol Verstappen s Piastrim az za DRS rovinkou (resp. na jej konci).
Mozno len spekulujem, ale boli to dve situacie, ktore boli minimalne divne / podozrive.
Honzo, šahni si taky do svědomí.
Ale prosim ta situs nehraj si tu zo slovickami dobre vies kde je point 🫢