LIVE: Šprint na VC Miami 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

Ty jsi bojkotoval Alonsa? Není možné. :wink:

2 Likes

raz nefandi, a vidis jak dopadol :smiley:

3 Likes

Sprint, nezajímá nás :muscle: Kdo bojuje zaplatí.

To si ja nemyslim. Hulkenberg za to nemoze. Ked je Magnussen ochotny toto zo seba robit, tak je to len jeho vlastna hanba a mal by za to sam znasat konzekvencie.

Ako ale kedy bol Yuki P4? Yuki nema ziadnu referenciu odkedy odisiel Gasly, jazdi stale rovnako no zrazu vyzera ako hrdina ked konci 9. Ricciardo je sice vyhoreny ale ukazal ako jazdi kvalitny jazdec. To ale neznamena ze si myslim ze v tom dokaze pokracovat, on uz toto mentalne nedokaze predvadzat kazdy zavod, a momentalne ani Gasly…

2 Likes

Tak moze to byt kludne teamova rezia, ci ?

tak lando len mensi damage, dufam, ze v kvalde sa predvedie

Šprint je zbytočnosť.
Magnussen zase raz ukázal aké prasa je.
A lujzo zákonom chránený druhom zostáva aj naďalej.
Bez tohto šprintu a tejto trate by sme sa v pohode za obišli, ale prachy sú prachy

Zkusím si zapamatovat. :slightly_smiling_face:

1 Like

Magnussen nemá už žiadnu budúcnosť v F1 okrem tímu, akým je Haas. Jemu už asi môže byť jedno, čo si o ňom ostatní myslia. Ak chce Haas zbierať body, musí to brať za každú cenu, aj keď Magnussen jazdí ako Max v 16-18 rokoch,

neni ti naozaj blbo? vedla sa mi smejes, ze nemam na najom a tu mi ides robit analnu sondu …

2 Likes

Anální sondu ti dělá Jos. Postuju tu věci ke sprintu.

Posbírejte penalty, trestný body, a jedeme dál :smiley:

2 Likes

:skull::skull::skull::skull:

151515151515

3 Likes

Já na chvili kouknul a Alonso sbíral poctivě data. :ok_hand:

1 Like

jj hlavne v T1 :+1:

OK. Ricci a Hulk jsou neformální vítězové dnešního sprintu. :slightly_smiling_face: Já to Ricciardovi přeju, jen doufám, že si odpustí svou obvyklou rétoriku ode zdi ke zdi - buď skleslý defétismus, nebo nadšený triumfalismus. :slightly_smiling_face: BTW, knírek mu sluší.

Ten aj jazdil dnes? Co sa dalo o nom pozitivne napisat po vcerajsku a dnesku?

3 Likes

Já teď koukám na twitteru na start, dobrá práce :smiley: Ham se nemusí držet ani na vnitřku, Stroll tam nedá z vnějšku šanci na 2 vozy, dobrý senvič

2 Likes