Lojzík drive through penalty, sa mi asi sníva
to je marketing, aby si tu svoju zmrzku rozbehol hahah
Netrep debiliny. Íď k očnému.
Se tam “uvidíme”. U doktorky Kiks.
Nechapem tuto potrebu za kazdu cenu do niekoho kopat. Ja urcite nie som Ricciardov fanusik, ale mal zle obdobie, kritika sa na neho valila z kazdej strany, evidentne to tazko znasal…ludsky mu prajem aspon takyto maly uspech.
Jj mas pravdu nechal som sa uniset svojou averziou voci nemu
Pozitivum dnes je, ze rozlozenie sil medzi Verstappenom a Leclercom dnes vyzeralo byt celkom vyrovnane. Myslim si, ze keby Leclerc nezaspal na restarte a rovno nenabral osem desatinovu stratu, tak by Verstappenovi vedel zneprijemnit zivot, tak som zvedavy na nedelu (aj ked teda pri starte o 22:00 si ju asi nepozriem).
Inak pekny vykon Ricciardo dnes, to som uz ani necakal. Vlastne obe Alpha Tauri dnes isli dobre, Tsunoda mal zlu kvalifikaciu, ale dnes to vytiahol dobre.
Najvacsiu sou dnes robili prasaciny od Magnussena, mne sa take nieco vobec nepaci a ani ma to nebavi. Ale bez ohladu na to je v prvom rade tragicke, ze sa v Mercedese (po vylepseniach!) ocitli v pozicii, kde v podstate uz bojuju s timami od Haasu a nizsie. Tam zda se nefunguje dost vela veci momentalne.
Ale kdyby dneska skončil aspoň P3, už by psali, jak by v Red Bullu zatápěl Maxovi.
To je aspon fer, ze si si to uznal. Respekt za to.
P3 v sprintu? ved na to nema techniku
edit: vlastne ma nove sasi
To je ale vseobecny problem. Kazdy jazdec je len taky dobry, ako su jeho posledne preteky. Spomen si na reci o Perezovom boji o titul, ked dokazal raz v Baku zdolat Verstappena.
Hah, " iď " je veľmi nárečové a tak často sa to nepoužíva. Len niekde na východe tuším.
Čo písala Kiks na Ricciarda?
Tak Juki nakonec bodík, to mě potěšilo. Lewis ho nepotřebuje, má jich už za celou dobu dost .
Ricciarda nevím, ale ohledně Russella padlo pár ostrých výstřelů z její pušky. Naštěstí mám neprůstřelnou vestu.
Jsem zvědavý kolik pentlí nakonec Magnumovi FIA napaří.
A nejen Magnumovi. V tomto sprintu budou komisaři FIA stříkat štěstím.
No vidis, nemal si sa predcasne rozculovat, teraz si za hl.upaka.
Súhlasím, na to tá vlajka je. Už to bolo cez si myslím.
Magnussen sa uz ani nesnazil predstierat, ze mu ide o pretekanie, on tam uplne otvorene vytlacal.
Taky chytl 35 sekund pentlí za jeden sprint. Ale v týmu ho pochválí za to, že k Hulkovi vlastně nikoho nepustil.
Akoze, toto by uz od FIA mali riesit exemplarne pre cely tím, lebo Haas to uz urobil druhy krat ze obetuju Magnussena, ktory jazdi stylom skus ma predbehnut a zostrelim ta alebo obehnem mimo trat, len aby vsetkych drzal za sebou a nedostali sa k Hulkovi.
Koukám bojkot se mi vyplatil