LIVE: Šprint na VC Číny 2024 | Magazín F1 - F1online.sk

“it already happened in the past, on both of our sides, but today it was above the limit, and carlos probably knows it, we’ll learn from that, talk about it and everything is going to be good for tomorrow” Leclerc

Hamilton mal dobry start a potom vytazil z tvrdych subojov za nim, v ktorych superi stratili rozhodujuci cas a navyse si znicili pneumatiky a ciastocne aj seba ( Alonso).

1 Like

Opet jsme videli, ze hamilton v souboji o prvni misto bez dominantniho auta nezvlada tlak a svym probrzdenim daroval Maxovi vitezstvi. Kolikaty uz? :smiley:

Leclerc aj Ferrari si mozu nanajvys tak trhnut nohou.

Dáme si trošku odhlačenie lre pobavenie

No pokiaľ by Carlos v polovici sezóny nejazdil neviem kto si trhne nohou.

Iste, Ferrari moze vyplatit Sainzovi stedre odstupne a nasadit Bearmana, aby im tam zbieral siedme miesta, to sa im urcite oplati.

2 Likes

“today it was over the limit on his side but we have a good relationship so we’ll clear the air. pretty lucky to both finish the race” Leclerc to zahral PR geniálne

Ale, vždyť se dohromady nic nestalo. Tvrdý souboj mezi kolegy, ale bez kolize, což taky není úplně vždycky samozřejmost, už jsme jich pár viděli. Aspoň si občas připomeneme, že je to F1 a ne nedělní škola.

4 Likes

Ale že si Sainz môže robiť čo chce takto to nefunguje. Určite majú v zmluve na to mechanizmi.

Ale kto si reálne myslí, že toto Carlosovi pomôže, tak nie. Myslíte, že aj na toto sa iné tímy nepozrú. Že RB dá toto k Maxovi ako Checa? Ktorý urobí aj to posledné pre tím.

No jestli mají, tak mají… Aby jim nepřišel na schůzku s právníkem a se smlouvou jako kdysi Sebastian v RB, a bylo vymalováno :smile: . Snad jsou to pořád závody, ne? Nakonec Carlos je dost starý na to, aby věděl, co dělá, a určitě není hloupý. A kromě toho to velký týmový hráč nikdy nebyl, tak snad nikdo nemůže být překvapený.

3 Likes

Ale zas neprehanaj, ako tu uz pisali viaceri, absolutne nic sa nestalo. Tvrdy suboj.

2 Likes

No a teraz v padocku, že Charles a Lawrebce mali rozhovor​:joy::joy: ide Charles na Carlosa cez Alonsa?

No Alonso by moc nepovedal. Však Leclerc tvrdý súboj aj sainz to neriešim až tak. Ale on vyradil Alonsa

To bola podla mna skor Alonsova chyba, prinajhorsom racing incident, cize Sainz urcite nikoho nevyradil.

2 Likes

To že Alonso pak Sainze vytlačil, to se hádat nebudu, ale jestli k poškození pneu došlo při tomto incidentu, neřekl bych že za to může Alonso. Byl to dobrý boj, žel bylo vidět že to s ubráněním bude mít strašně těžký :pensive:

1 Like

V každém případě mi selhal budík, takže asi spravedlivý trest mě čekal v této podobě DNF :grimacing:

Tak to sme dvaja, ja som bol sice hore, no myslel som, ze sprint zacina az o 05:30, takze som videl len posledne kolo.

No já to nechápu, studuju to a nevím co se s budíkem stalo. Mobil mi ukazoval 5:20, budík stále sobota 4:50. Jako by nevěděl že už se tak mělo stát. Přenastavil jsem teď 6:30 na test a pohoda. Nerozumím tomu.