LIVE: Prvý tréning na VC Veľkej Británie | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 13:18

Tretí víkend a tretie preteky. Prvá tohtoročná trojička ide do finále a čaká nás jeden z vrcholov sezóny. Práve na okruhu v Silverstone začali 13. mája 1950 dejiny Formuly 1 a toto podujatie je esenciou nášho športu. Víkendový program začína prvým tréningom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/161819/live-prvy-trening-na-vc-velkej-britanie-3

Ten redbull nevyzera az tak zle ked nieje tak nasvieteny. No ziadna slava teda ale :joy:

1 Like

Yúki v kačírku. Končí.

Alo nej první sektor :pinched_fingers: :smile:

Koukáš na F1TV? komentátoři říkali, že McL se svýma uprgades by měli dohnat Red Bull

Takže v reálu někde kolem patnáctého místa, když ještě všichni nevyjeli. :wink:

1 Like

Koukám, ještě trochu bude potřeba, aby byli vyrovnaní.

Júkimu se poslední dobou nedaří, což mě mrzí. Naštěstí má už podepsáno, ale nějak mu nesedly změny a zatím se nechytil.

Spíš 17, na víc to auto tady nemá.

1 Like

Díval jsem se na záznam a vůbec to nevypadalo na jezdeckou chybu. Navíc jel hodně pomalu a myslím, že se nedotkl ani obrubníku.

Vyčkejme, zatím se nemáme čeho chytit.

Pokud ano, tak tím líp pro něho. Ale celkově už by zase potřeboval trochu přiložit.

Klasická jazdecká rookie chyba, pridal moc skoro plyn

1 Like

Visa vývoj nezvládá, proto je těžké ukazovat prstem na piloty.

Mi to tak nepřipadalo, ale když vidím jak tancují i jiní, tak bude trať hodně kluzká.

2 Likes

Už jsem chtěl napsat “zajímavý pohled na tabulku, 1. a poslední místo Red Bull”, ale Oscar to tam při Hadjarově kole napálil na červených těsně na P1.

A dve desatiny za strollom 🫢😂

1 Like