Školský rok sa opäť rozbehol, čo pre fanúšikov Formuly 1 znamená jediné: Cez víkend nás čaká Veľká cena Talianska! Na obľúbenom okruhu v Monze sa uskutoční trináste podujatie aktuálnej sezóny. Odštartujeme ho prvým tréningom.
Pro mě jsou obě rozhodnutí špatně. První z důvodů, které byly tady řečeny mockrát, to dnešní z toho důvodu, že i chybná rozhodnutí občas ke sportu patří a takhle zpětně přezkoumávat by se měla snad jenom úplně zásadní porušení pravidel. Úplná spravedlnost je stejně těžko dosažitelná. Jasně, pokud možnost odvolání existuje, nelze nikomu ve využití zabránit .
Nevím, detailně jsem to nečetl ale namátkově jsem z toho získal dojem že překročil rychlost a hotovo, tím ale zase poslali do hajzlu tvrzení že bylo prokázáno že nepřekročil rychlost. Trochu jsem spíše očekával že to bude hodnoceno v širším měřítku férovosti a spravedlnosti, takhle ale jen popřeli sami sebe a vyčůraně prostě vinen a pentle zůstávaj.
Špatné nechat hlavního viníka FIA bez trestu.
Vždyť jen v téhle kauze FIA rozhodovala špatně hned 3x a to na základě jejího vlastního měření, takže vlastně 4x.