LIVE: Prvý tréning na VC Talianska 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 12:20

Školský rok sa opäť rozbehol, čo pre fanúšikov Formuly 1 znamená jediné: Cez víkend nás čaká Veľká cena Talianska! Na obľúbenom okruhu v Monze sa uskutoční trináste podujatie aktuálnej sezóny. Odštartujeme ho prvým tréningom.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/243136/live-prvy-trening-na-vc-talianska-2026

Tento vikend je Intergalakticky Jezis LEC.

:grinning_face_with_smiling_eyes:
@Ferda

6 lajky

Je to tak správně, ale tohle je strašná šaškárna a zase to ovlivňuje body a postaven ív PJ i PK.

2 lajkov

2 lajkov

Jo, celé velmi nedůstjné.

3 lajkov

Jako celá současná F1. Ale není se čemu divit, představitelé FIA nejsou správni lidé, kteří by rozumněli ne jen F1, ale motorsportu celkově.

2 lajkov

Mohla by aj FIFA podobne pristúpiť k zápasom Argentíny na MS2022 a 2026.

Pro mě jsou obě rozhodnutí špatně. První z důvodů, které byly tady řečeny mockrát, to dnešní z toho důvodu, že i chybná rozhodnutí občas ke sportu patří a takhle zpětně přezkoumávat by se měla snad jenom úplně zásadní porušení pravidel. Úplná spravedlnost je stejně těžko dosažitelná. Jasně, pokud možnost odvolání existuje, nelze nikomu ve využití zabránit :woman_shrugging:.

K tréninku snad tolik, že jsem zvědavá na Maxe, Liam Lawson pěkně. Sice na červených, ale to Mercedesy taky.

H0vno, závan zdravého rozumu :grin:

Nevím, detailně jsem to nečetl ale namátkově jsem z toho získal dojem že překročil rychlost a hotovo, tím ale zase poslali do hajzlu tvrzení že bylo prokázáno že nepřekročil rychlost. Trochu jsem spíše očekával že to bude hodnoceno v širším měřítku férovosti a spravedlnosti, takhle ale jen popřeli sami sebe a vyčůraně prostě vinen a pentle zůstávaj.

Mercedes zajtra popoludni odhodi vrecia s pieskom a Toto Wolf sa do kamery bude usmievat.

1 lajk

Laston Martin opat krasne umiestnenie. Balicek vylepseni sa s novym motorm uzasne doplnaju.

Deficit 70 koní na Monze jen tak neschováš :man_shrugging:

2 lajkov

Este aj Cadillac je pred nimi.

Špatné nechat hlavního viníka FIA bez trestu.
Vždyť jen v téhle kauze FIA rozhodovala špatně hned 3x a to na základě jejího vlastního měření, takže vlastně 4x.

Ani aero nemaju dobre. Cely ten monopost je velky joke. Neskutocne prachy, slaby motor, slabe sasi a slabi piloti. Je to velmi zla kombinacia.

1 lajk

Ferrari ztrácí 40hp a má double na Monze. :victory_hand::smiling_face_with_sunglasses: