Kráľovná motoršportu sa tento víkend presunie tesne za naše hranice. Európska časť víkendu pokračuje Veľkou cenou Rakúska na populárnom Red Bull Ringu, kde sa 22 jazdcov vo veľkej horúčave pobije o ďalšie body do jazdeckého a konštruktérskeho šampionátu.
Řekla bych asi tak - jsem ráda, že se Jak Crawford svezl a stále nechápu, proč ho jako pořád ještě jediného Američana s licencí přehlížejí ti, co volají po “Američanovi v F1”. Ostatní nechám tak. Až začnou předvádět aspoň něco, bude o čem diskutovat .
Já se kdysi jako čtrnáctiletý galgan chlubil, že jsem přeběhl poušť na štorc (byla to pravda) a ani ve snu mě nenapadlo, že jednou doma budu mít možnost ve stáří stejnou vzdálenost probelhat o hůlce. Samozřejmě taky v poušti a doufám, že se tak nikdy nestane.
Jako čtrnáctiletý fracek jsem byl na pionýrském táboře v Lebě, která sousedí s Národním parkem Slowinski. Jedná se o minipoušť s největšími dunami v Evropě. Písečné pahorky byly běžnou součástí ranní rozcvičky, takže přeběhnout poušt později nebyl žádný problém. Samozřejmě od Baltu fouká trochu svěžejší vzduch, než máme tady ve vnitrozemí. A navíc to mládí taky přidávalo do života pár oktanů navíc.
Pro letmé cestující se jedná o docela zajímavou destinaci.
Jo takhle, tak teď už rozumím! No a koukals na dvojky? Celkem bez překvapení, kluci, co by měli být vepředu, jsou vepředu . Ten Herta ale teda nevím, zatím nic moc… Ale mj. komentátoři taky mluvili o tom, že by snad údajně od příští sezóny měl Tsolov střídat Lawsona, tak jsem zvědavá.
Já jsem ho zatím pořád nějak moc nezaznamenala. To samozřejmě neznamená, že mu nemůžu křivdit, zvlášť, když jednou už vyhrál. Uvidíme dál, jak se bude stabilně prosazovat.