LIVE: Prvý tréning na VC Monaka 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 13:18

Formula 1 sa z Imoly presunula do 500 kilometrov vzdialeného Monaka, no mnohí jazdci sa v skutočnosti len vrátili domov. Viac ako polovica štartového poľa bude tento víkend jazdiť takpovediac “pod vlastnými oknami”, no len jeden bude skutočne doma: Charles Leclerc to bude mať náročné, ale pokúsi sa zopakovať minuloročný úspech a druhýkrát po sebe vyhrať pred vlastnými krajanmi.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/200739/live-prvy-trening-na-vc-monaka-2025

To nam to pekne začína sakra 🫣

Stroll sice nebol v kine (na F1 movie), ale aspon sa stara o divadlo na trati :sweat_smile:

1 Like

dajte Strollovi spätné zrkadlá z kamiónu,možno potom niečo uvidí…

1 Like

Podla casovania vysielacky z prenosu to nebola chyba Strolla, ale inziniera, ktory mu dal neskoro vediet o Leclercovi.

To ano :slightly_smiling_face:. Ale nech sa na mňa nikto nehnevá to monako je s tými kombajnami velkymi fakt peklo.

1 Like

To rozhodne, obavam sa, ze akakolvek uprava trate tu nepomoze.
Tie sucasne monoposty su na Monako proste obrovske…

Btw. zvlastny pohlad na Adriana v inych farbach 1x priamo pri diani :slight_smile:

1 Like

Čau hoši, nezachytil jsem důležitou zprávu, už odvolali toho Hornera po Imole? :smiley:

7 Likes

Hlavně nepiš, že Adrianovi ta zelená nesluší ( i když je to pravda :grin:)

1 Like

David ty tusim fakt rad trollujes :sweat_smile:

1 Like

Čau. Ty sa to tu dnes snažíš trochu rozprúdiť :smiley:

2 Likes

Zelená mu sluší a vypadá spokojeně :slightly_smiling_face:

2 Likes

David čte jen bulvár, tak je často mimo obraz :grinning:

1 Like

Je pátek, takže budu brzo spíš pod obraz :slightly_smiling_face:

Ano, len nezvyk :slight_smile:
Priznavam, ze ja som veril ci dufal v “epicke” spojenie Adrian+Ferrari, ale aj pribeh s AM bude urcite zaujimave sledovat…

2 Likes

2 Likes

Hamilton to skoro rozbil :sweat_smile:

Musím říct, že zažívám dneska takovou nudu, že jsem smutný z toho, že se letos podařilo utlumit alzákům tu jejich poruchu a nehledají na mých fotkách žádné záhady a konspirace.
:slightly_smiling_face:

3 Likes

Popelka zase nedával pozor a nadělal Leclercovi zbytečné problémy.
Už mu napařili nějaký trest?

Ještě trest? Napomenutí nebo finanční potrestání týmu, nestojí to za to.

1 Like