LIVE: Prvý tréning na VC Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Klasika, další den a další vyvolávání hádek od tebe. Už se na to vyser, nikoho to tu nezájímá, jsi na ručník jako včera ten od Maxe

2 Likes

Honzi hneď od rána máš rapel? Vidím, že ste tu už všetci traja, tak sa bavte zúfalci. :grin:

Ano - myslel som na zivotny styl “niektorych” kde tento sled udalosti vystihuje myslienkovy strop….
a ten fotbal a krcma nie su zle a ani kostol - fotbal mam rad (teraz sme si aj so zenou vychutnali MS U21 u nas), v krcme som tiez uz bol :rofl: (v mladosti viac ako doma) a viera je dar a manzelstvo skvele, len ludia vedia z dobrych veci spravit zle - s nozom si odkrojim chutny chlieb, no viem nim aj ublizit - takze je to o cloveku a nie o tych veciach…
Tie filmy co spominas su super a asi som ich videl aj viac, ako je slusne (aj Hlavu 22 som cital hadam aj 3x :rofl::rofl::rofl:)

1 Like

Niektorí potomkovia takýchto individuí pôsobia aj tu na fóre a hája zelené farby. :sweat_smile:

Ja som si kostol nikdy nešiel, ale futbal a hokej mi to vynahradil a krčmy (také tradičné české, kde chodia praví štamgasti a účastníci zámeny manželiek) som tiež až tak neobľuboval, ale namiesto toho v baroch a nočných kluboch počas vysokej školy som mal prechodný pobyt. Krásne časy. Ešte občas nejaké to kasínko pre zábavu, no nikdy som to nevyhrotil tak, aby som dopadol s exekúciami ako Situs. :joy:

Ale pekne si to popísal, tie MS U21 trošku závidím, bohužiaľ som bol vtedy mimo Bratislavy.

Tak Pelíšky a S tebou me baví svet je každoročná vianočná klasika a Ku.rvahoši sa dá pozerať stále dookola na každej chate a dovolenke. :sweat_smile:

1 Like

:grinning: “ podpisujem “ :grinning:

1 Like

@MamgP @spineIesssheep

Len pre upresnenie: Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974), S tebou mě baví svět (1982) aj Dědictví aneb Kur​vahošigutntág (1992) sú československé filmy.

2 Likes

Máte dobré miesto, snáď nám nebude pršať zajtra.

To je sice pravda, ale tak u všech máš scénář a režii Čechy. A herci jsou v naprosto drtivé většině taky Češi… ale ano vznikly za československa.

2 Likes

Dík, podruhé snad stejnou smůlu mít nebudu :smile: !

1 Like

Rukami sa zivim. Ale ty si sa tu vraj prezentoval uz niekolkymi ‘‘vymyslenymi’’ profesiami ci skolami :smiley: Tusim ze to @bob alebo @HellHogr raz spominal tu na fore.

Ja ne, vubec ho neznam.

Hogr to tu spominal v jednom z jeho zachvatov, ked som ho exposol, ze si vymysla aku univerzitu vystudoval, lebo sa hral na inziniera z CVUT.

To je to, ze ty uveris kazdemu zufalcovi hocico len preto, ze sa ti to hodi. :clown_face:

Ani profesiu ani vystudovanu skolu som si tu nevymyslel. Neviem, co by som z toho mal, kedze mne je uplne jedno, co si tu o mne kdejaky zufalec mysli. Ja sa tu nemusim hrat na nic ako Honzi, ktory to tu ma ako nahradu instagramu, kde sa kazdy hra na nieco, co nie je. :joy:

Dobre pre teba, budes sa mat cim dalej, tym lepsie, ak si manualne zrucny. :smiley:

Uh, půl hodiny po startu to teď vypadá jinak :cloud_with_lightning_and_rain:
image

2 Likes

1 Like

Jo, očividně se tam něco blíží a ± se to mění v intenzitě.
image

1 Like

Jestli začne pršet, tak dej Hamíka na podium.

Na radaru neviditelné mráčky. Do Sportovní neděle jsem vložil kopii obrazovky.

Stroll, tutově. Strategicky s ním uměj zázraky, nepodceňovat. Ale i Alonso pokud ho bude kopírovat může dosáhnou velké věci :smiley:

1 Like

Stroll vyhraje, jestli bude pršet 🫡

1 Like

Tak preco tu tak urputne s kazdym bojujes a snazis sa mat stale pravdu ? Keby ti to bolo u prdele, kopu veci neriesis, ale ty ides ako pokasena kosacka, stale dookola to iste na tie iste mena…
Vsak kazdy robi to, co ho bavi :ok_hand:

3 Likes