Klasika, další den a další vyvolávání hádek od tebe. Už se na to vyser, nikoho to tu nezájímá, jsi na ručník jako včera ten od Maxe
Honzi hneď od rána máš rapel? Vidím, že ste tu už všetci traja, tak sa bavte zúfalci.
Ano - myslel som na zivotny styl “niektorych” kde tento sled udalosti vystihuje myslienkovy strop….
a ten fotbal a krcma nie su zle a ani kostol - fotbal mam rad (teraz sme si aj so zenou vychutnali MS U21 u nas), v krcme som tiez uz bol (v mladosti viac ako doma) a viera je dar a manzelstvo skvele, len ludia vedia z dobrych veci spravit zle - s nozom si odkrojim chutny chlieb, no viem nim aj ublizit - takze je to o cloveku a nie o tych veciach…
Tie filmy co spominas su super a asi som ich videl aj viac, ako je slusne (aj Hlavu 22 som cital hadam aj 3x )
Niektorí potomkovia takýchto individuí pôsobia aj tu na fóre a hája zelené farby.
Ja som si kostol nikdy nešiel, ale futbal a hokej mi to vynahradil a krčmy (také tradičné české, kde chodia praví štamgasti a účastníci zámeny manželiek) som tiež až tak neobľuboval, ale namiesto toho v baroch a nočných kluboch počas vysokej školy som mal prechodný pobyt. Krásne časy. Ešte občas nejaké to kasínko pre zábavu, no nikdy som to nevyhrotil tak, aby som dopadol s exekúciami ako Situs.
Ale pekne si to popísal, tie MS U21 trošku závidím, bohužiaľ som bol vtedy mimo Bratislavy.
Tak Pelíšky a S tebou me baví svet je každoročná vianočná klasika a Ku.rvahoši sa dá pozerať stále dookola na každej chate a dovolenke.
“ podpisujem “
Len pre upresnenie: Jáchyme, hoď ho do stroje! (1974), S tebou mě baví svět (1982) aj Dědictví aneb Kurvahošigutntág (1992) sú československé filmy.
Máte dobré miesto, snáď nám nebude pršať zajtra.
To je sice pravda, ale tak u všech máš scénář a režii Čechy. A herci jsou v naprosto drtivé většině taky Češi… ale ano vznikly za československa.
Dík, podruhé snad stejnou smůlu mít nebudu !
Rukami sa zivim. Ale ty si sa tu vraj prezentoval uz niekolkymi ‘‘vymyslenymi’’ profesiami ci skolami Tusim ze to @bob alebo @HellHogr raz spominal tu na fore.
Ja ne, vubec ho neznam.
Hogr to tu spominal v jednom z jeho zachvatov, ked som ho exposol, ze si vymysla aku univerzitu vystudoval, lebo sa hral na inziniera z CVUT.
To je to, ze ty uveris kazdemu zufalcovi hocico len preto, ze sa ti to hodi.
Ani profesiu ani vystudovanu skolu som si tu nevymyslel. Neviem, co by som z toho mal, kedze mne je uplne jedno, co si tu o mne kdejaky zufalec mysli. Ja sa tu nemusim hrat na nic ako Honzi, ktory to tu ma ako nahradu instagramu, kde sa kazdy hra na nieco, co nie je.
Dobre pre teba, budes sa mat cim dalej, tym lepsie, ak si manualne zrucny.
Uh, půl hodiny po startu to teď vypadá jinak
Jo, očividně se tam něco blíží a ± se to mění v intenzitě.
Jestli začne pršet, tak dej Hamíka na podium.
Na radaru neviditelné mráčky. Do Sportovní neděle jsem vložil kopii obrazovky.
Stroll, tutově. Strategicky s ním uměj zázraky, nepodceňovat. Ale i Alonso pokud ho bude kopírovat může dosáhnou velké věci
Stroll vyhraje, jestli bude pršet 🫡
Tak preco tu tak urputne s kazdym bojujes a snazis sa mat stale pravdu ? Keby ti to bolo u prdele, kopu veci neriesis, ale ty ides ako pokasena kosacka, stale dookola to iste na tie iste mena…
Vsak kazdy robi to, co ho bavi