LIVE: Prvý tréning na VC Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Zrejme si nepochopil Puffove poštuchnutie. V RB si prehadzujú jazdcov ako rožky v supermarkete. Ako si predstavuješ výmenu jazdcov medzi RB a Ferrari?

1 Like

Max do Ferrari a Hamilton do RB (pred 1-2 rokmi sa tam mediálne tlačil). :slight_smile:

no jedinej, kdo někoho tlačí si byl ty a to Maxe do AM i Mercedesu, ale nic z toho nevyšlo (jaké to překvapení, že se o Maxe nervali)

2 Likes

Zase máš krízu? :sweat_smile:

2 Likes

Koukám, že na normální reakci se nezmůžeš. Ne nemám krizi, ale přes půl roku tu cpeš Maxe do AM a Mercedesu s tím, jak každej tým ho chce, no na 26 zůstává u RBR. Ten obrovský boj o Maxe se nekonal, jaké to překvapení :face_with_hand_over_mouth:

1 Like
  1. Ja som ho nikam nepchal, ale naopak vy, zelení ufóni, ste tu pred časom vypisovali ako by mal odísť z RBR a potvrdiť svoje kvality aj v inom tíme. Čo už si to nepamätáš Janko?
  2. Wolff ho chcel, no Max sa rozhodol zostať ešte jeden rok, takže áno, konkurencia ho chcela.
1 Like

Sorry, staré české filmy (až na pár výnimiek) nepoznám.

Jachyme hod ho do stroje je legenda. to si musis pozriet.

normalka, Cunoda do Ferrari, Leclerc do RB.

Ty sa bez tam vyjadrovat, kde sa jasne pise o tom, ze druhy pilot RB nema taku istu techniku ako jednotka…
A nie tu zase ■■■■■ kidat na Hamiltona… musis byt riadne zufaly… tam si ani nepachol a tu v osatnych newskach uz obsmrdas… Trafili sme klincek po hlavicke :fu:

2 Likes

Dejiny ceskeho filmu su velmi bohate - myslim, ze cesko patri k top 10krajinam na svete, kde sa tocili filmy v zaciatkoch… generacia od Milosa Havla a medzivojnova generacia - su topky, Mandlova, Marvan, Burian atd… Voskovec a Werich - vela-vela …
Radsej vzdelany narod cesky a nie kde kultura znamena kostol, krcma, fotbal a zmlatit zenu a krasny den je za nami… toto fakt nemusim a nechcem a stale sa to deje (niekde - skoro vsade) a radsej budem cerpat z filozofickej/umeleckej/vednej/CR - ved aj knihy sa prekladali viac v CR (preto niekedy aj hodim i/y naopak)

5 Likes

To nespochybňujem, Česi majú veľa super filmov, no asi som “mladý” na to, aby som veľa z nich videl.

Moje najobľúbenejšie sú úplné klasiky ako Ku.rvahoši, Pelíšky a S tebou me baví svet. Na tieto tri nedám dopustiť a minimálne raz ročne ich pozriem. :sweat_smile:

Tak futbal (alebo iné športy) a krčma sú tiež super (samozrejme v rozumnej miere), ale chápem na čo narážaš, no je to skôr taký stereotyp, ktorý sa týka len určitej malej skupiny ľudí.

Keď bude na to čas, tak si to teda pozriem. Asi klasika cez vianočné sviatky. :smile:

1 Like

Zase si si nedal lieky?

*kydať

Čo ty si za človeka prosím ťa, čím sa živíš? :sweat_smile:

1 Like

borec po 40 si stěžuje na to, že neměl kdy vidět českou klasiku…trapný. :grinning:

1 Like

To si ty?

Lebo ak je to o mne, tak máš odhad ešte horší ako pri F1.

Podle mě ti bude i víc vzhledem k tomu, jak sem to svoje “mládí” neustále taháš a všem to cpeš. msedge_qlN6RzwNaW

2 Likes

Ty si ešte na afterke a máš dvojku v žile alebo si na dojazdoch?

Nemáš sa tu s kým hádať o Alonsovi alebo Verstappenovi, tak píšeš random klamstvá?

1 Like

Jen mi to už přišlo vtipný. Calm down.

2 Likes

Počkaj si na Honziho kým sa preberie riešte Alonsa alebo hejtujte Maxa ako obvykle, lebo toto je dosť mimo čo píšeš. :slight_smile: