Ono najväčšia sledovanosť je počas závodu, takže si myslím, že takéto “veľké” témy si nechávajú na závod, prípadne predzávodné štúdio a pod. nebudú to opakovať každý tréning, kvalifikáciu a závod 5x… a určite takúto tému nerozoberú počas 1.tréningu, kedy je sledovanosť asi najmenšia…
Fakt prvých cca 10 minút najmä konšpirácie a dohady. Pridal s aj Pepa, ktorý na konci keď Mclareny zajazdili čas, stíchol a už ani nepípol. Ten tretí z nich sa mi zdá najobjektívnejší.
Ide to 4K aj ked si to pustim na webe cez pc? Ci len appka na tv
Ještě že sleduju na F1 TV.
Můžu si dát klidně francouzskou stopu a neřeším ty nesmysly. 
Tak som si skusmo pustil 1. voľný tréning a čuduj sa svete vyzeralo to ako vo filme Fantozzi Maléry pána účtovníka keď Fantozzi prišiel za farárom a chcel dať slúžiť omšu proti niekomu.
No a tu sme mali duo Števo a Pepa ktorí ako sa zdalo slúžili omšu, a celý čas sa modlili aby to McLarenu nešlo, a čo všetko by sa mohlo v McLarene pokaziť. Už len chýbalo, aby ako vo filme povedal farár “zpívaná mše pak príde na dvojnásobek” 
Chlapci by sa mali hanbiť! Lebo toto čo predvádzajú je fakt nedôstojné aj na komentovanie vlasného YouTube kanála!
tak ono to aj tak vyzera že si stale myslia že su vo svojom podcaste na youtube
ja nefandim ani mclarenu ani redbullu takže mi je jedno kto z nich vyhra len 1 trening v ktorom sa diali zaujimave veci aj časy aj jednotlivý jazdci a jedine čo som sa dozvedel bolo že max stiahol 104 bodov, mclaren je pomalý a jazdci si nezaslužia titul a piastri s norrisom su dobre že nie horši jak latifi
a už teraz viem že ked bude kvalifikacia na šprint tak polku kvalifikacie budem počuvať že jazdci mclarenu robia same chyby a max nie
už len jeden priklad ked lando zajazdil najlepší čas treningu snad o pol sekundy vtedy od každeho tak bolo ticho a počuval som miesto toho že na okruhu je 1 a pol tribuny len 
Si děláte srandu, ne? 
Tím víc je potřeba přát klukům z McLarenu ten jezdecký titul.
Oni Norrise nemají rádi. Třeba vloni tam furt pjeli ódy, jak je Piastri úžasný, že mu Norris nestíhá.
Přitom měl Norris asi o 100b více. Pak Král říkal, že koukal na onboard Piastriho i Norrise. Že měl Piastri krásné čisté kolo, nádherná jízda, a že Norris měl furt problémy, a furt to musel rovnat a jezdil neučesaně. To kolo byl Norris rychlejší asi o 0,3s.
Strká prsty do 14ctky.
15 ano ide aj na pc
Tady je to nezpochybnitelný 
lenze pocas zavodu maju riesit diane na trati a taketo temy spomenut max dvoma vetami…
Eisele silou mocou potrebuje nejaku dramu aby mohol tweetovat. Na Jeddah 2021 povedal, ze “skvela reklama pre motorsport” 

ano, toto je novy trend. ist na emocie a show a neviem co.
F1 je o technike a jazdeckom umeni
Tak mne je jedno kto to vyhra
ja som fanusik Leclerca takze ja mam tuto sezonu len už ako dojazd a to či to vyhra norris piastri alebo verstappen mi je jedno
ja narážam len na to ze eiselle s králom su neobjektívny a kazdy jeden zavod kvalde ci trening pocuvam hejty na norrisa a McLaren a onanovanie nad Maxom
jasne ze je asi najlepsi pilot max momentalne ale nebavi ma pocuvat onanovanie nad jeho výkonom v Brazílii aj tyzden po velkej cene a napriklad to iste spravil antonelli minulu velku cenu alebo Leclerc v abu dhabi a nebolo ani slovo o tom 
tak je to zabavny priemysel, ludia chcu vidiet show. NASCAR je skvely priklad, primitivna sutaz ale v Amerike je to najsledovanejsi motorsport.
… a u nás to Adrian zvládne sám