LIVE: Prvý tréning na VC Kataru 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Ono najväčšia sledovanosť je počas závodu, takže si myslím, že takéto “veľké” témy si nechávajú na závod, prípadne predzávodné štúdio a pod. nebudú to opakovať každý tréning, kvalifikáciu a závod 5x… a určite takúto tému nerozoberú počas 1.tréningu, kedy je sledovanosť asi najmenšia…

Fakt prvých cca 10 minút najmä konšpirácie a dohady. Pridal s aj Pepa, ktorý na konci keď Mclareny zajazdili čas, stíchol a už ani nepípol. Ten tretí z nich sa mi zdá najobjektívnejší.

2 Likes

Ide to 4K aj ked si to pustim na webe cez pc? Ci len appka na tv

Ještě že sleduju na F1 TV.

Můžu si dát klidně francouzskou stopu a neřeším ty nesmysly. :grinning:

1 Like

Tak som si skusmo pustil 1. voľný tréning a čuduj sa svete vyzeralo to ako vo filme Fantozzi Maléry pána účtovníka keď Fantozzi prišiel za farárom a chcel dať slúžiť omšu proti niekomu.
No a tu sme mali duo Števo a Pepa ktorí ako sa zdalo slúžili omšu, a celý čas sa modlili aby to McLarenu nešlo, a čo všetko by sa mohlo v McLarene pokaziť. Už len chýbalo, aby ako vo filme povedal farár “zpívaná mše pak príde na dvojnásobek” :slight_smile:
Chlapci by sa mali hanbiť! Lebo toto čo predvádzajú je fakt nedôstojné aj na komentovanie vlasného YouTube kanála!

1 Like

tak ono to aj tak vyzera že si stale myslia že su vo svojom podcaste na youtube :smiley: ja nefandim ani mclarenu ani redbullu takže mi je jedno kto z nich vyhra len 1 trening v ktorom sa diali zaujimave veci aj časy aj jednotlivý jazdci a jedine čo som sa dozvedel bolo že max stiahol 104 bodov, mclaren je pomalý a jazdci si nezaslužia titul a piastri s norrisom su dobre že nie horši jak latifi :smiley: a už teraz viem že ked bude kvalifikacia na šprint tak polku kvalifikacie budem počuvať že jazdci mclarenu robia same chyby a max nie :smiley: už len jeden priklad ked lando zajazdil najlepší čas treningu snad o pol sekundy vtedy od každeho tak bolo ticho a počuval som miesto toho že na okruhu je 1 a pol tribuny len :smiley:

2 Likes

Si děláte srandu, ne? :grinning:

Tím víc je potřeba přát klukům z McLarenu ten jezdecký titul.

Oni Norrise nemají rádi. Třeba vloni tam furt pjeli ódy, jak je Piastri úžasný, že mu Norris nestíhá.
Přitom měl Norris asi o 100b více. Pak Král říkal, že koukal na onboard Piastriho i Norrise. Že měl Piastri krásné čisté kolo, nádherná jízda, a že Norris měl furt problémy, a furt to musel rovnat a jezdil neučesaně. To kolo byl Norris rychlejší asi o 0,3s.

2 Likes

Je tam chvíli a už na to přišel :smile:

1 Like

Strká prsty do 14ctky.

5 Likes

15 ano ide aj na pc

1 Like

Tady je to nezpochybnitelný :slight_smile:

1 Like

lenze pocas zavodu maju riesit diane na trati a taketo temy spomenut max dvoma vetami…

1 Like

Eisele silou mocou potrebuje nejaku dramu aby mohol tweetovat. Na Jeddah 2021 povedal, ze “skvela reklama pre motorsport” :man_facepalming:

2 Likes

image

3 Likes

ano, toto je novy trend. ist na emocie a show a neviem co.

F1 je o technike a jazdeckom umeni

Tak mne je jedno kto to vyhra :smiley: ja som fanusik Leclerca takze ja mam tuto sezonu len už ako dojazd a to či to vyhra norris piastri alebo verstappen mi je jedno :smiley: ja narážam len na to ze eiselle s králom su neobjektívny a kazdy jeden zavod kvalde ci trening pocuvam hejty na norrisa a McLaren a onanovanie nad Maxom :grin: jasne ze je asi najlepsi pilot max momentalne ale nebavi ma pocuvat onanovanie nad jeho výkonom v Brazílii aj tyzden po velkej cene a napriklad to iste spravil antonelli minulu velku cenu alebo Leclerc v abu dhabi a nebolo ani slovo o tom :joy:

tak je to zabavny priemysel, ludia chcu vidiet show. NASCAR je skvely priklad, primitivna sutaz ale v Amerike je to najsledovanejsi motorsport.

… a u nás to Adrian zvládne sám :smiley:

1 Like