Vloni byla PP 1:20,575, takže se jede docela kudla.
ja hejtujem Verstapena? a to od kedy? 
neviem ako dlhno si na tomto fóre ale celý čas píšem že Max je jeden z najlepších…
a to je problem presne tej eisking komunity
krivého slova ak človek povie na komentátorov, a vy sa idete roztrhať… pre vás su bohovia a všetko čo povedia je správne

a ak si nemal pocit zaujatosti od nich, tak ich stačí viac počúvať
a to že vačšinou hejtujem verstapena… neviem prečo si tak vymýšlaš a umyselne klameš a rád by som videl dôkazy kde som ho hejtoval… pretože tie nenájdeš…

Mně by se to líbilo, ale nepředbíhám. Hlavně nezahodit moc bodů a dovézt to vysoko, to mi stačí.
som zvedavy ako sa budu spravat mediumky.
SQ2 bude zajimava kedze 
kazdopadne vykon na Hardoch nie je nic moc pre McLaren.
Alonso výborný v tom Kataru 
Žel AM bude silný jen na sprint, na závod to zvednou s deskou…
Stačí i ten sprint 
Okej, sorry ak to tak nie je… nemyslel som to osobne a konkrétne teba… skôr ako príklad som to dával. Lebo väčšinou tu alebo na facebooku vidím komentáre typu “Eisele je zaujatý” od tých, ktorí niekoho nenávidia(Maxa, Lewisa a pod.) a potom presne toto píšu, že eisele je zaujatý keď Maxa alebo Lewisa pochváli… Ja sledujem F1 oveľa dlhšie než Števo s Pepou začali komentovať… iba som sa ich chcel zastať. Ak si pamätáš kto to komentoval roky predtým, tak je to obrovský rozdiel… a chápem ak ti niekedy nesedí keď niekoho pochvália alebo skritizujú… predsalen majú aj oni svoje názory, ale za mňa sa snažia byť čo najviac objektívni…a nikdy som nemal pocit aby boli zaujatí… porovnaj to s komentovaním iných komentátorov hoci aj v iných športoch… Eisele s Pepou sú top či chceš alebo nie… ja ich počúvam veľmi rád
Byl jsem před víkendem lehce nervózní, ale trénink mě docela uklidnil.
Teď následující 3h na simulátorech rozhodnou.
Alonso ty limity prostě vždy najde už v pátek, škoda že AM se zase propadne.
a sa mi zda, ze na tomto fore alebo este na f1.sk raz niekto trefne napisal “nie je nic horsie ako talkshow na pozadi prenosu VC F1”.
citujem slova Eiseleho: “to jedine co vam mozeme dat, je nas subektivny nazor”.
Hadjar před Emilem?
Tak to bude další nový motor i šasi. 
A čo majú povedať ?
Že Max stiahol 104 bodov na Piastriho lebo je nemožný ?
Alebo ako si predstavuješ komentátora F1, o čom by mal rozprávať ?
Mrkni si YouTube ako tá hnusná zaujatá dvojica zhejtila návštevu továrne McLarenu, prídeš si na svoje (stále spomínali len Maxa )
Krásne na tom všetko je to, že si môžeš v dnešnej dobe pustiť F1 kde len chceš. Nemusíš počúvať komentátorov, ktorých nemáš rád. Neviem, ak pre niekoho je neznesiteľný Eisele s Králom, ktorí sa tomu rozumejú a ktorí celou F1 žijú, tí asi nezažili roky, v ktorých to komentovali uspávači hadov a analfabeti, ktorí vedeli o F1 asi toľko ako ja o jadrovej fyzike 
ano, to je krasne. Idealne na F1TV v 4K bez komentatorskej stopy. Iba zvuk z okruhu.
Normálně mohli uvést novinky z tohohle týdne, například o Adrianovi.
áno, každý ako už chce. Ale prečo znevažovať a hejtovať prácu ľudí, ktorí tomu dávajú všetko čo môžu a to len preto, že nemajú názor ako daný dotyčný, ktorý ich kritizuje… veď si to všetci pustite kde chcete, ak sa vám niečo nepáči…
To samozrejme riešia non stop, len hejter si nájde vždy dôvod hejtovať aj v obyčajnom tréningu
Ale majú právo to prestať sledovať aby netrpeli pri sledovaní