Sú tu neni. Je proste extrémny oximoron, ale znamená to proste nejsem tu, ako hovorí ježek. Ja ako západniar tpto používam stále. To isté ako česi zase v oblastí písek atd používate že Prijdu dýl a znamená to, že prídem neskôr.
Přesně na takové cilí, pošle obyč fotky, nafoukne to a má je v síti.
Někdy napiš něco po rusňacky (rusniacky?) ať si připomenu mladé časy. Třeba se ještě dokážu zorientovat.
Písal som tebe nejaký príspevok, že na mňa stále reaguješ? Nie? Tak si daj pohov a nepíš mi nič. Reaguj na svojich stroskotancov a mne daj pokoj.
Hlavně z čeho usuzuješ, kdo ma kolik nacestovaný? Podle toho kolik tu dáš fotek? to je prostě klauniada, ale tak víš, jak to je. Vrána k vraně seda, ti co se tam zastavaji mezi sebou tak lžou denně a nezapomeňme na ten vylev, jak někdo ma z Vettela komplex hned pod mým příspěvkem o Vettelovi, a pak jen: kdo se v tom vidí, tak ať se v tom vidí, nic jinýho k tomu není co dodat.
Takže když tu pod ježkem napíšu, že se chová jak … a on se na to obrátí, tak řeknu, že není můj problém, že se v tom vidí a budu vzorem slušnosti a objektivity
3 příspěvky v diskuzi, nula k F1. Jen žluč a komplexy, jde to s tebou z kopce
Fňuk fňuk. 15 smutných alzakov
My zase na západě používáme:
tamto, tuto, půjdeme tamtudy a pod…
Lidi se mi za to smějí
Another one, hele já můžu pokračovat, já tu píšu k F1 i jiným tematum, ale ty nemáš k F1 nic, jen sem chodíš hasit svoje životní trápení
kto ty si, ze to ides hodnotit, Mr. Offtopic?
You know who I am, now say my name
Si psychológ keď vieš takto zhodnotiť čo kto robí a kto na tom ako psychicky je? Oh wait…. Strč si svoje rozbory za klobúk, mňa nezaujímajú.
Reagoval som iba na tú tvoju ovečku ktorá sa do niekoho naváža že si dovoľuje písať slovensky na slovenskom fóre. Ak to nevidíš tak si ešte väčší kr3tén za akého som ťa mal. Viac na teba nereagujem. Nejdem strácať čas s niekym kto si nevidí na koniec nosa. Pekný deň
to by bolo cele vycenzurovane
To ma byt vtipný nebo?
Tak to bys tu neměl být vůbec
vtipna je tvoja existencia na internete
Tamto a tamtudy se používá běžně i v Praze, aspoň pokud můžu posoudit. Tuto, případně tutam je ovšem plzenština a okolí, to jo .
Vtipná bola prvý mesiac možno… toto už je len smutné
Všechno je to o tom, proti komu to je, tohle fórum je ve velké většině odkojené na Red Bull, takže Vettel Verstappen, těch se ti tu ke každé sebe menší kritice vyrojí mraky a při obhajobě se všichni chytnou kolem ramen. Když tady ale airbot (Triper) sere jeden příspěvek horší než druhy vůči Alonsovi a nám a pokusíš se podobně obhájit Alonsa, tak se to s velkým úspěchem neshledá - ještě z tebe udělaj nějakej jakoby odpad - uzavřenou skupinu Alzák a to i přes tu fake anketu, kde se tihle pokrytci nahrnuli na stranu Alonsa, protože si to daval v Monacu ve 42 pomalu o PP ve slabším voze.
Máš už ten dôkaz že triper je bot? Vraj máte dôkazy a fórum už dlhé mesiace čaká ale stále akosi nič… pravdepodobne len další rozprávkar