LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu | Magazín F1 - F1online.sk

Nová sezóna je tu! Znie to veľmi netradične, ale prvý voľný tréning ročníka 2024 sa uskutoční vo februári. To znamená, že nás čaká dlhá a náročná sezóna. V tejto chvíli je však najdôležitejšie, že nový ročník Formuly 1 nám oficiálne začal!

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/144291/live-prvy-trening-na-vc-bahrajnu

Tak konecne startujeme - parada.
Sice som musel zmenit operatora - ale nevadi… F1 za to stoji!!!

2 Likes

No konecne je to tu, skoda ze som musel priplatit za skylink kde problem s rozmazanym obrazom pokracuje.

Slušný začátek, ale Alonso s tím teda podle onboardu bojuje fest.

Jestli není škoda Richtera, Leclerc dostal malej smyk na výjezdu a už tam byl citoslovce hysterie :grinning:

tak na M4 sport ide cierna tma, naskocila 3minuty pred zaciatkom treningu a ak sa obraz objavi 3 minuty po konci, tak budem ze velmi nadavat… Od 1.3. mam novu 2rocnu viazanost. Ako sa taketo nieco moze stat v Europe v roku 2024???

Pre všetkých čo majú problém s Česko-Slovenskými komentátormi NovaSport5 ponúka aj čistú audio stopu bez komentovania. :wink:

2 Likes

Já zatím na F1 TV spokojenost, i když ze začátku to chtělo načíst znova, ale teď už šlape. Po československém komentáři se mi stýská, ale ještě jsem nepovolila a věřím, že to Vodafone nakonec dá!

1 Like

Zaplatil som ss Skylink live, obraz čistá katastrofa, link nefunguje. Nerozumiem.

Zatím sleduji pouze zdejší Live koment. Zítra uvidím jestli se Poda s Novou nějak domluvila a jestli né, tak začnu jednat.
Zatím ještě Novu nechám se škvařit ve vlastním sádle. :crazy_face:

Když budeme držet při sobě, tak je nakonec udoláme, ať už samotnou Novu, nebo další články řetězu :smile: !

2 Likes

Možnosti jé fůra. Osobně nesnáším, když se mě snaží někdo vydírat, takže osud Novy vidím zcela jasně a zřetelně. :grin:

1 Like

Na Voyo zatial vsetko super. :slight_smile:

3 Likes

na f1tv vsetko v pohode

Kdo napíše že sleduje Novu, tak bude vyhoštěn. :joy:

Sky Sports ide úplne pohodee :joy::joy::joy:

1 Like

To je skoda, zvazoval som prave Skylink live - ale nakoniec som uz dal satelit a tam v poho obeaz bez sekania.
Samozrejme stale mame doma aj F1 TV Pro - predsa len doma su 3ja fanusikovia :grinning:

1 Like

Alonso nejrychlejší v poli na středních :+1:

1 Like

Letošním mistrem světa bude Ricci s Kreditkou. :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Zatím spokojenost :slightly_smiling_face: