nezabudaj že jemu sa nedovierala len macarena to neboli chyby
, na tyzden ju dali dole, potom ju dali hned o tyzden naspat a zrazu bez problemov
pre poriadok, ja si nemyslim ze Verstappen je neschopak, za mna je stale asi najlepsi na gride, ale niekedy mi pride fakt trapne ako zhadzuje to auto
Nemajú. Postupne ho vylepšili väčšími upgradmi, ale úvod sezóny mali katastrofálny a nestačili ani na Ferrari. Zlom prišiel v Rakúsku kedy sa definitívne primiešali k Ferrari a McLarenu.
Trénink potvrdil, ze poslední měsíce má nejlepší auto RB. Nejspíš rozjezdili ten motor.
Nebo upgradovali AI?
Tak realne rakusko boli kolke preteky, 6-7? A predtym tam mali tiež pódia ak sa nemylim, a prisli o viacere dobre vysledky kvoli nezvycajnym veciam, nie rychlosti - Australia a Miami mali dobre tempo - Miami zahodil čisto Verstappen minimalne podium jazdeckou chybou, o Australii nebudem tvrdiť že to bola jazdecka chyba, pretože to bola divna crashka takze tam to zrejme bolo autom…takže ano noli v mixe s Ferrari a McL jednoznačne, aj ked zo začiatku tahali skôr za kratší koniec, teraz je zjavné že už su minimalne pred Ferrari a to už minimalne 5-6 pretekov, ja som to hovoril už v Madarsku pretože aj tam bol Max už rychlejsi v pretekoch než Ferr
…a to ešte ich brzdili zlé štarty (ktore bolo jasne že sa vyladia) a k tomu ak sa nemylim mali pomerne dosť nadváhu, čo bolo jasne že okresaju…
To snad ne. Doufám, že Mercedes pustí víc výkonu.
Chtěl bych po dlouhé době Malajsii vidět a nechtěl bych ji vypínat.
A ještě chtějí ADUO. Zůstává to ADUO i příští sezónu? Doufám, že ano.
- To je cca tretina sezóny.

Jedno v Kanade, ale skončili za Mercedesom a Ferrari. Lando vypadol, Piastri kolidoval, Russell vypadol. V šprinte boli bez nároku na vyššie priečky 7. a 8. Takže toto nie je pódium čisto vďaka výkonu.
V Austrálii mali dobré tempo? ![]()
Veru neboli, minimálne s Ferrari nie. Tí boli odskočení aj od McLarenu. Koniec koncov “ťahali za kratší koniec” je asi to, čo myslíme obaja. ![]()
Tých 5 pretekov asi hej, ale Ferrari dalo downgrade. Ale veľa záleží od trate.
Viac ich bolo autom. Či už išlo o nečakaný výkon od softvéru (ako sa napríklad stalo aj Piastrimu v Austrálii alebo Bottasovi v Baku) alebo to neúplné zavretie macareny. Jednoznačne za Maxom išlo Holandsko a spin v Miami.
No ale toto je v rozpore s týmto:
Solídne auto majú od Rakúska. Škoda v Británii tej nehody, čo Maxa obrala o pódium.
Len tým chcem poukázať na to, že aj iní piloti sa sťažujú na autá, napríklad Ferrari. Hoci sú to oba top tímy, ani jeden nemá bezproblémové vyladené auto.