LIVE: Prvý tréning na VC Bahrajnu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

nezabudaj že jemu sa nedovierala len macarena to neboli chyby :smiley: , na tyzden ju dali dole, potom ju dali hned o tyzden naspat a zrazu bez problemov :smiley: pre poriadok, ja si nemyslim ze Verstappen je neschopak, za mna je stale asi najlepsi na gride, ale niekedy mi pride fakt trapne ako zhadzuje to auto

2 lajkov

Nemajú. Postupne ho vylepšili väčšími upgradmi, ale úvod sezóny mali katastrofálny a nestačili ani na Ferrari. Zlom prišiel v Rakúsku kedy sa definitívne primiešali k Ferrari a McLarenu.

Trénink potvrdil, ze poslední měsíce má nejlepší auto RB. Nejspíš rozjezdili ten motor.
Nebo upgradovali AI?

Tak realne rakusko boli kolke preteky, 6-7? A predtym tam mali tiež pódia ak sa nemylim, a prisli o viacere dobre vysledky kvoli nezvycajnym veciam, nie rychlosti - Australia a Miami mali dobre tempo - Miami zahodil čisto Verstappen minimalne podium jazdeckou chybou, o Australii nebudem tvrdiť že to bola jazdecka chyba, pretože to bola divna crashka takze tam to zrejme bolo autom…takže ano noli v mixe s Ferrari a McL jednoznačne, aj ked zo začiatku tahali skôr za kratší koniec, teraz je zjavné že už su minimalne pred Ferrari a to už minimalne 5-6 pretekov, ja som to hovoril už v Madarsku pretože aj tam bol Max už rychlejsi v pretekoch než Ferr

…a to ešte ich brzdili zlé štarty (ktore bolo jasne že sa vyladia) a k tomu ak sa nemylim mali pomerne dosť nadváhu, čo bolo jasne že okresaju…

To snad ne. Doufám, že Mercedes pustí víc výkonu.

Chtěl bych po dlouhé době Malajsii vidět a nechtěl bych ji vypínat.

A ještě chtějí ADUO. Zůstává to ADUO i příští sezónu? Doufám, že ano.

1 lajk
  1. To je cca tretina sezóny. :slight_smile:

Jedno v Kanade, ale skončili za Mercedesom a Ferrari. Lando vypadol, Piastri kolidoval, Russell vypadol. V šprinte boli bez nároku na vyššie priečky 7. a 8. Takže toto nie je pódium čisto vďaka výkonu.

V Austrálii mali dobré tempo? :eyes:

Veru neboli, minimálne s Ferrari nie. Tí boli odskočení aj od McLarenu. Koniec koncov “ťahali za kratší koniec” je asi to, čo myslíme obaja. :slight_smile:

Tých 5 pretekov asi hej, ale Ferrari dalo downgrade. Ale veľa záleží od trate.

Viac ich bolo autom. Či už išlo o nečakaný výkon od softvéru (ako sa napríklad stalo aj Piastrimu v Austrálii alebo Bottasovi v Baku) alebo to neúplné zavretie macareny. Jednoznačne za Maxom išlo Holandsko a spin v Miami.

No ale toto je v rozpore s týmto:

Solídne auto majú od Rakúska. Škoda v Británii tej nehody, čo Maxa obrala o pódium.

Len tým chcem poukázať na to, že aj iní piloti sa sťažujú na autá, napríklad Ferrari. Hoci sú to oba top tímy, ani jeden nemá bezproblémové vyladené auto.

1 lajk