LIVE: Prvý tréning na VC Azerbajdžanu 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Milan Kubaladnes 10:25

Formula 1 sa tentoraz vracia na televízne obrazovky neobyčajne skoro. Už dnes — vo štvrtok — nás čakajú úvodné dva voľné tréningy na Veľkú cenu Azerbajdžanu, ktorej organizátori sa rozhodli posunúť termín podujatia o jeden deň, aby sa vyhli nedeľnému štátnemu sviatku a spomienkovým podujatiam na padlých vojakov.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/244878/live-prvy-trening-na-vc-azerbajdzanu-2026

Nikdo nekouká? Je to trochu nezvyklý čas, to je fakt.

Som tu pri telke.Baku mam velmi rad. Maxo zatial lieta :smiley: hlavne to nerozbiť

1 lajk

Landa teď jel slušné kolo, ale asi se jim nechce ukazovat všechno, když to před cílem stopnul. Mmch, Baku je taky moje oblíbená trať.

1 lajk

Trať je neuvřitelně špinavá, to zrychlování v rámci víkendu bude obrovské

Lando toho zase moc nenajezdil, nebo se mi to zdá? Ten má taky pořád něco…

1 lajk

Oba McLareny mají poškození na monopostech, alespoň podle toho co hlásili Piastrimu, kterého taky stáhli.

Už jsem se lekla, že to tam Arvid opřel, ale nakonec ok. Nebo možná úplně lehoučce :smile: .

Uz to asi nikoho nezaujima.

Že by konečně odliv diváků :smile: ?

Čumel som posledných 10 minút. Mám kopec práce, tak len jedným okom.

1 lajk

Tak teď koukám jedním okem zase já. Mám aspoň tu výhodu, že můžu sledovat při práci.

1 lajk

Čakal som od Ferrari máličko viac

Na to jsi zvyklý, ne :smile: ? Jsou to jenom první tréninky. Já jsem taky od McLarenu čekala víc.