LIVE: Prvý deň predsezónnych testov v Barcelone 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Už jsem se tě ptal opakovaně, aby si doložil to tvrzení na základě čeho si mě osočil, místo toho si utekl zbaběle a teď zase vylzel s chováním malého Ferdy, už se prober

a zase kňouráš, fakta jsem dodal - jsou pod článekm viz Ferrari Manažovanie energie pohonnej jednotky je fascinujúca výzva, hovorí Hamilton…a že tu primárně lžeš a provokuješ pořád dokola tu dost lidí vídí. Přestaň to dělat a bude pohoda. Obávám se že tvoje životní nastavení ti to ale nedovoluje. No je to na tobě… papá. Není to dál k diskuzi…řešíme F1.

Nedodal si nic, chováš se jako sr-áč a ještě si myslíš, že máš pravdu, ale klidně pokračuj v hledání nového dna

Všem přeji, co nejvíce kol. RedBullu přeji, aby vůbec dostali auto z garáže.

Fňuk, fňuk, fňuk, kam mám poslat náplasti. :blush:

Zatím jezdí dobře…

Pošli sebe na adresu a může mi to říct, protože jediný co děláš je, tak urážení, když víš, že mám pravdu a ty se chováš jen jako :smile:

A furt čekám na to potvrzení tvého lživého tvrzení o 2019🙂

je to v diskuzi po článkem Manažovanie energie pohonnej jednotky je fascinujúca výzva, hovorí Hamilton

číst umíš, i když jsi lhař.

To je RB22? Jsem myslel, že mají letos DM01.

nějaká fňukací statistika co tu vždy dáváš , když máš s někým výstup bude ? :smiley:

ne, ne…tak označují jen motor…

Jo tak ty lžeš o tom, good for you, ale ono tě to lhaní stejně dožene🙂

ty v tom žiješ od narození, takže víš o co jde. :joy:

zatial si vas natieraju na chleba rozdielom 2 tried puffiku :smiley:

ale vsak jasne, je to len uvodny den, casy nic neznamenaju

To je dobře. Však jsou kurzový favorit.

V čem? Že existují lidi jako ty? Bohužel no

Puffe tak jak to je? Nejdřív tu píšeš, že AM neprošel testy, potom že prošel ale musel jít opakovaně, ale s tím, že mají 15kg nadváhu, pak že mají přes 10kg nad váhu a teď, že nadváha není určitě přes 10kg … to už je jak ta křeč, že Mercedes prej nepodvádí nebo z RBR nikdo neodešel😄