LIVE: Prvý deň predsezónnych testov v Barcelone 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

V tomto pripade je trochu vyhoda zacat hned v pondelok a mat pripadne cas, nieco opravit.
Timy co zacnu neskor, ci az v stredu v tomto zmysle riskuju viac :slight_smile:

neboj, vim ze civilizace skoncila 2012.

1 Like

Tak na to bych nepřišel, mám pocit že si mě snažíš dobrat :thinking:

1 Like

Hezkou partičku si Flavio vybral. :-1:

image

Nie, McLaren “riskuje” tiez a kto vie ci ich necakaju tiez problemy.
U AM je ine to, ze uz teraz vieme ze neodjazdia vsetky 3 dni, co ako pozitivne nedokazem vnimat :slight_smile:

Veru, škoda je ho tu. Taký inžiniersky talent, že Newey môže handry fajčiť oproti nemu. :sweat_smile:

Toto napíše 31-ročný muž? :man_facepalming:

Ty si chodiaca hanba a trápno. :joy:

A six seven si kde nechal?

Môžeš si tipnúť a v decembri si to pozrieme kto ako tipoval. :slight_smile:

Kto bude šampión 2026 ?
  • Verstappen
  • Russell
  • Norris
  • Piastri
  • Alonso
  • Antonelli
  • Leclerc
  • Hamilton

0 účastníci

Nemusíš tu vypsiovat věkové rozmezí tvých obětí, na které čekáš někde ve křoví

1 Like

Prvý deň testov a zrazu ani jedna zmienka o tom že RedBull Racing ( s Fordom) bude plakať za Hondou

:upside_down_face:

1 Like

Honzi, ja mám rodinu, nepotrebujem tu vypisovať úchylné reči o 14-ročných dievčatách ako ty. :slight_smile:

Radšej si zahlasuj koho tipuješ na šampióna. Počul som, že Aston je na tom biedne, no verím, že ty tam pleskneš Alonsa.

100x opakovaná lež se nestane pravdou ty ulhanej pedofile

1 Like

A nebude jo? chceš se vsadit?

Ťažko tomu uveriť, že nie každý je v 30ke zúfalý asociálny online h0nič ako ty, čo Honzi? :clown_face:

Tobe se nelibi 14ky, nejses divnej, mozna by sis obcas mohl sundat ty svy duhovy oteplovacky :raising_hand_man:t2:

Ale no, ved pluska.sk uz pred asi pred desiatimi rokmi odhalilia ze Schumacherovi nic nie je a ze sa normalne prechadza po zahrade…

1 Like

Taky si to myslim. Ale jestli se rozhodnou jeho vozik maskovat, ted zrovna nevim za co by mohli, tak se pro nas nic nemeni :face_with_diagonal_mouth:

Dnes odpoledne má pršet, tak prý Mercedes dnešní test ruší.

Určite nebude RBR plakať za Hondou.

Uvidíme kedy to Aston s Hondou vzdá :upside_down_face:

Tak černě bych to s Hondou neviděl, ale na strašení zelené trojky :turtle: se to hodí. :slightly_smiling_face: