LIVE: Prvý deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

Matúš Pavlíkdnes 07:45

Formula 1 sa po zimnej prestávke vracia do akcie. Dva týždne pred prvými pretekmi v Austrálii nás čaká príjemná povinnosť v podobe bahrajnských predsezónnych testov. Na okruhu Sachír sa uskutoční v súčte 24 hodín jázd, ktoré odštartujú dnes od 8:00.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/187816/live-prvy-den-predsezonnych-testov-2

Da sa niekde naladit?

Tak klasicky F1TV

2 Likes

Toto je exkluzívne F1 TV

2 Likes

Hamík projel plotem.

image
Tak nic, nejde mi udělat snímek obrazovky.

Oni všichni :smile: . Ale Lewis ve Ferrari je stejně pořád strašný nezvyk. Jak ukážou Mercedes, automaticky čekám, že sedí tam.

2 Likes

Takze aj zo zaznamu pozriem po praci?

Ja som si na toto zvykla veľmi rýchlo.

Vôbec mi tam nechýba

Ano, přesně tak. Dokonce mám pocit, že na záznamy stačí výrazně levnější varianta předplatného, ale nevím jistě, já to mám na F1 jako primární pro sledování, tak si platím komplet.

3 Likes

Jako ale fakt je, že u Ferrari jsou ty senzory docela šílené, to přirovnání k plotu sedí :slight_smile:
V různých podobách to mají opravdu všichni, ale u Fer to je asi nejzajímavější.

1 Like

No ja mam to klasicke f1TV na rok, teraz neviem ci mam aj pro ale mam tam vsetky s3rie aj porsche cup

Ty máš to pro. Budeš mať normálne záznam.

1 Like

Aston nejrychlejší. Tady je rozhodnuto.

Tak jo. Už to vypínám :smile: .

Je vlastně 3 denní test nutný, když je konec pravidel?
Dřív to mělo takový napínavý náboj, ale začínám cítit, že to bude extra o ničem.

Po první hodině jsme 3,5s od pp. A to bude jen módy a palivem.

A cos po té první hodině čekal, že uvidíme samá kvalifikační kola :smile: ? Já u toho stejně musím dělat, nepotřebuju moc velký nervák :smile: .

Inak McL má problém, alebo prečo ešte PIA nejazdil?

No pravě jsem čekal opak.
Časy jsou až moc rychlé.

Nechce se jim, šetří palivo a pneu.

Samozrejme postavili raketu, tak sandbaggujú