Nebud zase skodoradostny nordo, este aby to medzi nim a leclercom nedopadlo jak minuly rok v rb
Ja napríklad dúfam, že sa Carlosovi dariť bude. Charlesa mám omnoho radšej ale svojim spôsobom je mi Carlos sympatický. V jeho neprospech hrá hlavne jeho otec a dosť mu to škodí (hlavne PR). Pripomína mi to celkom Josa no… (@Jos_Verstappen nič proti Vám pane )
Jo ja proti carlosovi tiez nic extra nemam (fandim teamu) ale je evidentne ze aj samotny carlos sa tlacil asi skrze binotta na post jednotky a proste tam islo o nejake tahanie za nitky v pozadi skrze starkeho Sainza
On ked chce byt jednotka tak ma najvyssi cas si na to najst team lebo uz sa mu znacne minaju moznosti
Tak ja som už dávno na jeho triko písal, že na jednotku je pomalý a na dvojku moc ambiciózny. Ja tiež vidím problém hlavne u starkého ktorý ho riadne pretláča (preto som písal, že mu to škodí). Myslím, že u Audi mu bude lepšie ale proste dúfam, že sezónu vo Ferrari zakončí na úrovni
No to je na nom to fajn ze (teda moj dojem) nejake krivacke praktiky nebudu a ze odide zo scuderie so ctou
Jaké křivácké praktiky zase? Vy o těch od Sainze nějaké víte?
Ferrari skratka potrebuje Hornera a Maxa.
Carlos is the new Checo?
Carlos má problémy udržet monopost na trati… meanwhile Nordotor: konečně dobré zprávy
V zatvorke mas upresnenie
Už to chladenie kokpitu má nasadené aj Mercedes.
Momentalneho Hornera alebo obecne hornera?
No lebo Leclerc nemal. Čo je znak oversteeru, ktorý Carlos nemá rád a v 2022 sa dialo to isté zo začiatku
Já vím jak jsi to myslel, jenom mě to pobavilo jak je to napsané
Piloti sú najmenší problém verím, že za správnych podmienok (a tým nemyslím dominantný monopost ale fungujúci tím) donesie aj Leclerc. Hlavne potrebuje pokoj čo mu Ferrari nezaručilo podpísaním Lewisa no…
Aky je rozdiel medzi momentalnym a obecnym Hornerom?
Hocijakeho Hornera, ktory je top manazerom v F1 od cias Brawna (ak ho uz aj nahodou neprekonal), a ktory by ich dal do laty manazersky a procesne.
Narazka na momentalnu situaciu u hornera to bola
ten nickname