LIVE: Prvý deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

Rovnaka uroven fanatizmus ako Swifties (fanatici Taylor Swift), ktory za vsetkym hladaju cislo 13. :joy:

1 Like

Za posledných 14 rokov nikto mimo Red Bullu a Mercedesu titul nebral. Sú to 2 najlepšie tímy na rošte. Neverím, že sa seknú 3 roky po sebe. Nehovorím, že musia naháňať RB, to v súčastnosti asi nikto (uvidíme, zatiaľ skoro) ale neverím, že sa nezdvihnú a budú zase tak mimo.

Ferrari napríklad celý 4 hodiny testovalo a hľadalo limity zavesenia, tuhosti, výšky a celkovo podvozku

1 Like

A máte data o tom, kdo kolik má paliva? a mohl bych je vidět? :slight_smile:

To je chlazení kokpitu.

Jasne, myslel som to s nadsazkou ten moj komentar. Som vsak zvedavy hlavne na porovnanie Ferrari-Mercedes.

Musim vsak dodat, ze Mercedes dominoval a bral tituly najma kvoli motorovej vyhode, ktoru uz nema.

1 Like

Ano vím, zdá se, že toto řeší budou používat prakticky všechny týmy

AM má zpátky mini křídlo na zadním světle

2 Likes

To platilo v 2014-2016… od 2017 to bolo aj kvôli aeru ktoré mali fakt premakané. Áno aj vtedy mali najlepší motor ale rozdiely boli podstatne menšie a aj tak dominovali. Vôbec by som ich nepodceňoval.

Môj skromný odhad je, že na začiatku sezóny bude Ferrari rýchlejšie ale keď si vyskúšajú čo potrebujú, naučia sa s konceptom pracovať tak ich odhadujem na pohodlné druhé miesto.

Môžem sa mýliť, kto nie, všakže… :man_shrugging:

Toho se Puff bál že budeme mít. GameChanger! :smiley:

1 Like

Nezabudaj na Red Bull :smiley: Fallows sa nezaprie. Rozmýšľa podobne ako Adrian :smiley:

1 Like

Mal dobrého učiteľa :man_shrugging:

2 Likes

Dají tam díl který bude mít větší otvor. Vypadá to na skládačku. Všude dělení, šrouby.

2 Likes

Vdaka tej vyhode mali vyhodu nad Ferrari az do konca tej ery. Vysvetlim. Mali totalne dominantny motor, a tak sa mohli plne sustredit na aero a zvysne oblasti, zatial co Ferrari sa muselo sustredit najma na motor, aby co najviac dobehli motor Mercedesu. Do toho boli vyvojove zetony. A tak sa ta vyhoda z roka na rok prenasala. Tak ako sa teraz prenesie vyhoda RB, ktory to vsak nema kvoli motoru.

Skor je obdivuhodne, ze v 2017 a 2018 dokazalo Ferrari s Mercedesom bojovat prvu polku sezony.

Tak to vidim ja. :slight_smile:

2 Likes

Týmy už ani nevyjíždějí, je hotovo :grimacing:

1 Like

Jezis dopraj nam raz leclerca pred alonsom nebud taky nafukany zase kolego :grin:

Súhlasím. Ono to na seba všetko nadväzuje a proste výhodu mali, to nikde nepopieram. Ale proste stále im verím viac ako Ferrari. Aspoň teda do tejto sezóny. Aj keď Ferrari svitá na lepšie časy (aspoň to tak na mňa po dlhej dobe pôsobí) ale potrebujú čas na optimalizovanie procesov a zabehnutie nových ľudí.

1 Like

Carlos má problémy udržať monopost na trati kvôli zadku. Konečne dobré správy. To auto je silné oversteer a Carlos to s ním nevie