V neděli budou mlátit hlavou o koberec.
Ano i Saudska se jede v sobotu, kvůli muslimskému svátku
To děláš i ty
Taky připojím dojmy z prvního dne (opravdu dojmy, na techniku jsem přece jenom moc “ženská” - mě nezajímá, proč to jede nebo nejede ). RB zatím pokračuje v trendu z minulých dvou let, je vidět, že auto dokonale znají a netápou, jenom vylepšují (a možná i trochu experimentují?). Oproti loňsku, kdy v testech vyskočil Aston, se mi zdají kromě nich v pořádku i Ferrari a McLaren, auta fungují bez viditelných problémů, je šance, že se budou zlepšovat. Trochu podle očekávání ukazuje zlepšení bývalá AT (na nový název zatím nemám kapacitu
), bez překvapení AR, Williams a Haas. Mercedes zatím těžko říct, ale na průlomové zlepšení to tedy nevypadá… Alpine si taky nechávám stranou, ale u nich postrádám důvod, proč by se měli zlepšit - vyhodili na koho přišli, tým pokud vím neposílili, proč by se měli zlepšit? To je tak co mě napadlo, zítra může být samozřejmě všechno jinak
.
Ach, dakujem, dnes ma to velmi prekvapilo, ked som to cital, uz som si myslel, ze mam nejak zle nastaveny kalender
Já se k Allahovi nemodlim.
Musíš poslouchat Karolínu, víme
Za mna zatial najprijemnejsie prekvapenie Mclaren, po dlhom case to vyzera na test bez vacsich problemov. Prial by som im, aby dokazali nadviazat na vykonnost z minulej sezony. Red Bull vyzera velmi suverenne, asi sa to dalo aj cakat, ale napriek tomu som prekvapeny, ako hladko to vsetko ide. Minimalne Mercedesu by som dal este cas, zatial neposobia, ze sa sustredia na rychle jazdy, uvidime, kam sa posunu v priebehu testu. Ale ako seriozny vyzyvatel Red Bullu neposobia, to auto sa mi zda byt nanajvys posobiva kopia minulorocneho Red Bullu…oni sami to asi vnimaju skor ako dlhodoby projekt.
Jo, skoro jsem zapomněl…
Leclerc a Ferrari jsou nejlepší!
Nechápu, že FIA povolí jezdit na takové trati.
Těch posledních 200m potřebuje nutně přeasfaltovat.
Ničí to vozy.
Stroll zrcátka nepotřebuje, … takže
Aktivní aero?
Ty bys taky vše týmu usnadnil, nechceš zrušit stropy a dát neomezený vývoj a neomezený počet komponent na sezonu?
No… to bych taky chtěl.
Škoda, že v závěru nikdo nezkusil rychlá kola…
Přitom podmínky krásné.
chcem len podotknut, ze je to prvy den testov. Netreba robit unahlene zavery
Ako je to s motormi? Tieto použité na testoch sa rátajú do VC alebo sú separé? Môžu ich použiť aj v iných tréningoch počas sezóny?
Ty se nepočítaj nikam.
Je to tak aj so zbytkom?