LIVE: Prvý deň predsezónnych testov | Magazín F1 - F1online.sk

No to by im padlo ako domečiek s kariet. Horner pôjde preč stoj čo stoj pokiaľ budú chce zachrániť Ford si myslím.

Pozitivna reklama >>> sexual harrasment = vyhadzov.

Vo futbale bolo kolko futbalistov obvinenych zo znasilnenia. V NHL kluboch su aktualne tusim 4 mladi hokejisti obvineni zo znasilnenia a vyzera to velmi vazne pre nich. Kluby ich suspendovali a distancovali sa od nich a vec vybavena. Ziadny problem pre kluby ani pre NHL. Chyby jednotlivcov. A to sa bavime o znasilneni, nie o blbom sextingu.

1. Nemyslim, ze by sa Horner takto branil, keby ta situacia bola tak jasna a dokazatelna proti nemu.
  2. Nevieme ani o co ide. Uz to boli dickpics, potom bossing, teraz zase dickpics. Aby sa nakoniec neukazalo to, ze vsetko to bolo nafuknute a tu zamestnankynu vyuzila rakuska cast firmy na interny boj o moc a pokus o odstranenie Hornera.
  3. Ak sa vsak dokaze, ze to bol sexual harrasment, tak Hornera vyhodia. Ak nie, tak az vtedy by to mohol byt problem pre F1.
4 Likes

Nemám představu co všechno by se mohlo v RB dít. Nejpohodlnější by mohlo být hodit Hornera přes palubu, ale bylo by to fér?

Potrebuje RB vlastne ten Ford, ked uz sme pritom?
Skor si myslim, ze Ford je tu ten, co moze byt rad ze je a pre RB by nebol velky problem ho vymenit za inu nalepku. :smiley:

1 Like

Haas jsem neviděl moc jezdit, takže jsou v kolonce solidní. :smiley:

W15 vypadá jízdně hodně dobře, co se týče nějaký stability, ovladatelnosti atp.
Daleko lepší než W13, W14

Ještě tam šoupnout nějaký kolo s low palivem na dojem v tabulce, a myslím, že fajn.

Videl dnes niekto MERCEDES? :face_with_monocle:

Náhrada za Hamíka, nebo pouhá špionáž?

1 Like

Proč by si brali Pereze?

No, jakože vyvazenost zatím není ideální

Takže špionáž. :slightly_smiling_face:

Jen se ptá na pár detailů :slightly_smiling_face:

Ohledně Hornera, nebo aera?

Vždycky se odvedená dřina ukáže až na pláži, ale zatím z toho mám opravdu dobrý dojem.
Je to kompletně nový vůz. Je potřeba sesbírat data a cvakat to do výkonu.
Škoda těch PU problémů ze začátku.

Vidíš… Mám ze sebe radost.

2 Likes

Ono, ze sa to auto dobre ovlada, este neznamena, ze bude aj rychle.

Jo, tak na RB určitě nemají. To je jasné dávno.

Po predchádzajúcich dvoch sezónach testov Mclarenu mi dnes celkom odľahlo. Brzdy zdá sa fungujú :smiley:

2 Likes

Inak otazka mimo temu, ale naozaj sa VC Bahrajnu ide v sobotu? A ak ano, preco je tomu tak?