LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

Presne nemáme šancu, podľa mňa MERC už môže zabaliť vývoj. Vyhrali. Tak rýchly a prevratný monopost som ešte nevidel.

Aston martin protežuje alonsa, ten citi tlak od strolla ktory mu vlani zatopil, tak uz mu nedaju ani zajazdit v testoch, lebo keby si stareho natrel na chlieb tak bude doživotne zahanbeny

Nějaký podrážděný…:grinning:

Vzhladom na to, ze Sainza odmietli v Red Bulle aj Mercedese, mam dovodne podozrenie, ze “paf” bol zo seba aj Sainz sam a vyzadoval velkoryse zmluvne podmieny. Takze problem by som videl skor tam nez v bezpodmienecnej tuzbe ziskat Antonelliho.

Nech to vsak bolo akokolvek, chlapec v prvu sezonu dokopy nic nepredviedol.

2 Likes

Vidíš, to je dobrý poukaz. Russell měl v prvních sezónách nula bodů, Mercedesu dle Totova názoru nebyl hoden, Antonelli měl 150 a Mercedesu byl hoden, jak může mít @PUFF Russella před Antonellim? Podle jeho logiky je Russell nula a Antonelli je už teď lepší než Senna. :slightly_smiling_face:

Puff samozrejme len provokuje, on dobre vie, že antonelli dostane biedu od rusella ako vlani

…hoď mi z toho vlastní kratší report, ty tomu víc rozumíš než já.

1 Like

Já mám naopak podezření, že tomu, co píše, doopravdy věří. :slightly_smiling_face:

norris 16,5… teraz lewis obuje softky a puffovi s ferdom zamrzne usmev

…Aston jiný level.

1 Like

Koukám, že tobě už nestačí ani kola na trati, aby si se mohl uklidnit u Ferrari :smile:

vsak sranda, ale pocuvajte nevravte mi, že ten nos astonu nevyzera jak ta maketa :smiley:

Ten nos tam je, protože AM řeší elektriku na nastavování předního křídla zatímco ostatní jedou hyrauliku, která je o poznání těžší

Jsem očekával, že bude spoustu časů lepší než Mercedes.
Nejlepší počasí, nejlepší podmínky na trati.

Však se za ráno odjelo více kol jak včera za celý den.

Puffe, můžeš mi říct, proč Mercedes nejezdil v Barceloně se syntetickým palivem, ale furt s palivem z 2025?:smile:

Jenže právě za časy se nikdo moc nežene. Nikdo nebere Mercedesu jeho spolehlivost, ani to, že svůj program zvládl impresivním způsobem. Ale pokud mu má motor dát rozhodující výhodu, pak tuto výhodu bude mít i McLaren, takže na jejich rozstřel si teprve budeme muset počkat.

1 Like

Mercedes nejsou favoriti. RedBull, Ferrari i McLaren jsou v posledních letech lepší týmy. A favoriti jsou oni. To jen dělám vlny, aby tady nebyla nuda.

Jen mě udivuje, že to nejvíc rozčiluje Ferraristy, kteří jsou doslova uraženi, že je nikdo nepasuje za favority. Přitom realita je taková, že za posledních 20 sezóny vyhráli maximálně pohár Gelata.

@bob nemame lewisove casy?

Jezdí na 100% biomasu.