Já ti vůbec nebudu rozporovat, pokud zařadíš Mercedes mezi favority. V jistém smyslu se začíná od píky, slabí nebyli ani loni, hrají se silnými kartami a Russell podle mého má předpoklady potřebné k tomu, aby se stal mistrem světa. Jen asi moc nepoznám, kdy děláš vlny v diskusi a kdy něco tvrdíš vážně. Viz i to, že “Mercedes nejsou favoriti”. Určitě je to tým, který v této chvíli vzbuzuje obavy ostatních velkých týmů.
Já jsem zvědav nejvíce na RB a jak si poradí bez AN + motor. To je zkouška z dospělosti.
Red Bull je enigma. Aktuálně z nich mám smíšený pocit. Hlavně proto, že Max moc nejezdí. V pondělí to bylo příjemné překvapení, v zásadě věřím, že motor nebude vyložené fiasko. Ale budou “good enough”?
Tenhle motor vyladit nebude sranda.
Aby nevzbudzovali obavy, keď pretekajú s nelegálnym motorom. Podvodníkom sa vždy ujde dostatok pozornosti.
Však ja si užívam, že konečne o nás médiá nehovoria.
Presne ako to tu vy robíte od čias Alonsa v Alpine, keď nevedel poraziť Ocona. 
Si nečítal, že Aston to má priškrtené na max 290km/h, aby neodstrašil konkurenciu keby to rozbalil naplno?
Já jenom doplním, že ovečka lže. Za prvé, pokud byl Vettel v krizi (například léto 2019), nikdo, ani já, to tu nepopíral. Za druhé, tam, kde existovaly objektivní příčiny problémů (2020), tam bylo spravedlivé na ně poukázat. (Aniž by někdo vyráběl z Vettela nejlepšího pilota na roštu, kdežto protistrana tady vyrábí z Alonsa boha i tehdy, kdy odstaví vůz, aby ho nepředjel dotírající kolega.) A za třetí, oponoval jsem fanatické nenávisti na Vettelovu adresu ze strany alzaboys, v které ovečka hraje svou vlastní roli. Ona totiž ovečka nebyla schopna a dodnes není schopna ocenit ani Vettelovy úspěchy, které byly svého času mimořádné, a razí tady svůj přihlouplý názor, že Vettel byl slabý pilot vždycky. Dokonce i tehdy, když bral tituly.
Nemluvě o tom, že v Astonu dva roky po sobě porazil Strolla, a přesto tu ovečka vyrábí dojem, že ve skutečnosti Stroll porazil Vettela. Bla bla bla.
Domluvil jsem.
V roce 2018 se Ferrari zcela odstřiho od médií, mlčelo, úmyslně zpomalovali na testech a nakonec víme, jak tondopadlo. Tak zas nepřeháněj.
Ať už někdo v předběžných testech exceloval nebo ne, promotéři seriálu si za přístup k fanouškům zaslouží pár facek. Normálně bych byl za to, aby globální komunita fanoušků příští testy bojkotovala, nulová návštěvnost webů (omlouvám se redakci), nulová aktivita v diskusích, ať si to FIA i Liberty (anebo týmy) vyžerou.
Toto byl přehmat, za který si zasloužíme hodně, hodně, hodně velkou omluvu.
Anebo se pletu?
v 2018 to dopadlo tak, že Ferrari bolo konkurencieschopné, dokonca až tak, že Pirelli počas sezóny zmenilo pneumatiky na určité VC, tuším barcelonu a paul ricard, lebo ferrari malo najlepsi tyre managment a mergl musel tlačiť politicky, a potom ešte zaviedli nový systém kontroly batérie
Ale čo je podstatné Ferrari to už oznámilo, za tri dni najazdili motory Ferrari cez 900 kôl, 400 bolo továrenských Ferrari a 0 problémov, to je hlavná vec
povedal by som, že solidny odpich, dobra spolahlivost, ale čo do vykonnosti este tazko sudit, ale merc bude silny, mclaren takisto, verim, že ferrari tiez bude aspon konkurencieschopne
A máme dáta na vodu, to nemá ani MERC.
Ale joj. Tady někdo neunáší, že Ferrari bylo neschopné, což ostatně dokazuje posledních 20 sezón, během kterých vyhrál titul McLaren, RedBull, Mercedes a dokonce i Brawn.
Nějaká lepší výmluva?
Nepotřebuje, protože se v dešti stejně nejezdí.