LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

Já ti vůbec nebudu rozporovat, pokud zařadíš Mercedes mezi favority. V jistém smyslu se začíná od píky, slabí nebyli ani loni, hrají se silnými kartami a Russell podle mého má předpoklady potřebné k tomu, aby se stal mistrem světa. Jen asi moc nepoznám, kdy děláš vlny v diskusi a kdy něco tvrdíš vážně. Viz i to, že “Mercedes nejsou favoriti”. Určitě je to tým, který v této chvíli vzbuzuje obavy ostatních velkých týmů.

Já jsem zvědav nejvíce na RB a jak si poradí bez AN + motor. To je zkouška z dospělosti.

Red Bull je enigma. Aktuálně z nich mám smíšený pocit. Hlavně proto, že Max moc nejezdí. V pondělí to bylo příjemné překvapení, v zásadě věřím, že motor nebude vyložené fiasko. Ale budou “good enough”?

Tenhle motor vyladit nebude sranda.

Aby nevzbudzovali obavy, keď pretekajú s nelegálnym motorom. Podvodníkom sa vždy ujde dostatok pozornosti.

Však ja si užívam, že konečne o nás médiá nehovoria.

Presne ako to tu vy robíte od čias Alonsa v Alpine, keď nevedel poraziť Ocona. :joy:

Si nečítal, že Aston to má priškrtené na max 290km/h, aby neodstrašil konkurenciu keby to rozbalil naplno?

Já jenom doplním, že ovečka lže. Za prvé, pokud byl Vettel v krizi (například léto 2019), nikdo, ani já, to tu nepopíral. Za druhé, tam, kde existovaly objektivní příčiny problémů (2020), tam bylo spravedlivé na ně poukázat. (Aniž by někdo vyráběl z Vettela nejlepšího pilota na roštu, kdežto protistrana tady vyrábí z Alonsa boha i tehdy, kdy odstaví vůz, aby ho nepředjel dotírající kolega.) A za třetí, oponoval jsem fanatické nenávisti na Vettelovu adresu ze strany alzaboys, v které ovečka hraje svou vlastní roli. Ona totiž ovečka nebyla schopna a dodnes není schopna ocenit ani Vettelovy úspěchy, které byly svého času mimořádné, a razí tady svůj přihlouplý názor, že Vettel byl slabý pilot vždycky. Dokonce i tehdy, když bral tituly.

Nemluvě o tom, že v Astonu dva roky po sobě porazil Strolla, a přesto tu ovečka vyrábí dojem, že ve skutečnosti Stroll porazil Vettela. Bla bla bla.

Domluvil jsem.

1 Like

V roce 2018 se Ferrari zcela odstřiho od médií, mlčelo, úmyslně zpomalovali na testech a nakonec víme, jak tondopadlo. Tak zas nepřeháněj.

Ať už někdo v předběžných testech exceloval nebo ne, promotéři seriálu si za přístup k fanouškům zaslouží pár facek. Normálně bych byl za to, aby globální komunita fanoušků příští testy bojkotovala, nulová návštěvnost webů (omlouvám se redakci), nulová aktivita v diskusích, ať si to FIA i Liberty (anebo týmy) vyžerou.

Toto byl přehmat, za který si zasloužíme hodně, hodně, hodně velkou omluvu.

Anebo se pletu?

v 2018 to dopadlo tak, že Ferrari bolo konkurencieschopné, dokonca až tak, že Pirelli počas sezóny zmenilo pneumatiky na určité VC, tuším barcelonu a paul ricard, lebo ferrari malo najlepsi tyre managment a mergl musel tlačiť politicky, a potom ešte zaviedli nový systém kontroly batérie

2 Likes

@forzaferrari1

Ale čo je podstatné Ferrari to už oznámilo, za tri dni najazdili motory Ferrari cez 900 kôl, 400 bolo továrenských Ferrari a 0 problémov, to je hlavná vec

1 Like

povedal by som, že solidny odpich, dobra spolahlivost, ale čo do vykonnosti este tazko sudit, ale merc bude silny, mclaren takisto, verim, že ferrari tiez bude aspon konkurencieschopne

Toto je hlavné

3 Likes

A máme dáta na vodu, to nemá ani MERC.

1 Like

Ale joj. Tady někdo neunáší, že Ferrari bylo neschopné, což ostatně dokazuje posledních 20 sezón, během kterých vyhrál titul McLaren, RedBull, Mercedes a dokonce i Brawn.

Nějaká lepší výmluva?

Nepotřebuje, protože se v dešti stejně nejezdí. :joy: