LIVE: Posledný deň predsezónnych testov v Barcelone | Magazín F1 - F1online.sk

I to je těžko říct, jsou před námi ještě dvoje testy a leccos se dá dohnat. Že Cadillac asi bude mít problémy se dá čekat, že Audi nebude bojovat o titul, stejně jako Haas, Racing Bulls, Alpine a Williams taky. Aston nám toho zatím ukázal moc málo na závěry. Ostatní by měli být vepředu. Takže vlastně je zatím všechno jak má být, stropy-nestropy :smile: .

Kája už překonal kompresní poměr 17:1.
1:16,949.

Už začína

Nech mu hodia jedny softy prosím

Já tenhle test beru jako seznamování s vozem. Přímá rychlost na jedno kolo je spíše reklamou pro sponzory, než skutečná realita.
Dlouhé jízdy naznačují, že týmy nemají technické problémy.
Potíže Cadillacu, Audi i Astonu se očekávaly. RB je zatím velice příjemné překvapení.
Ferrari s Mercedesem se mi zatím jeví jako nejlépe připravené týmy, ale to asi nikoho neudivuje.

2 Likes

Kdyby jenom pot …

Musí se dostat pod 1:16, jestli to chce mít legální :man_shrugging:

1 Like

Myslím, že to dnes dá levou zadní.

Už obul softy

@forzaferrari1

With softs a daji foto s mediums🙄

Lebo fotka so softami není? To je prvýkrát čo ich Ferrari za celý test obulo

1 Like

Prostě Adrian mánie :heart_eyes:

2 Likes

Zdroj je SoyMotor.com čo jediný má nejaký spot a zdroje o Barcelone, takže on reportuje všetko čo ide ohľadom testov

Hádam si nečakal od neho nejaké rozmýšľanie.

1 Like

Hogr bude vedieť lebo tam je Alonso. Toto mi vyhodil ytb, to sa ktorý rok stalo???

1 Like

Ale to Ferrari je fakt nádherné na trati, omnoho lepšie ako SF23,24 a 25.

2 Likes

mne osobne sa sf 24 pacilo dost, ale to bolo asi tym, že bolo aj rychle

dobre leclerc na dnes aj stačilo, poobede lewis obuje cerstve softky a pojde pod 1:16, nech sa troska merglaci zapotia

nie ale teraz akoze srandy bokom, ocakavam ze aj norris zrychli poobede pod 1:17 este, časy neberiem z pohladu nejakeho porovnavania so supermi, ale beriem ich dôležite preto, že treba otestovať tu spolahlivost aj vo vyššom tempe

podľa mňa to až tak reprezentatívne nie je ked Fred hovoril že na Bahrain prinesu takmer ine auto …ale ako časy fajn čo sa týka PU žiadne problemy

vyzera to ako AI obrazok ale z predneho pohladu su pekne. no na toto sa to nechyta. nechapem ako som si v tej dobe mohol mysliet, ze su to skarede formule…