LIVE: Kvalifikácia na Veľkú cenu Austrálie | Magazín F1 - F1online.sk

Ty jsi zapršklý?

Carlos a Charles sú k sebe veľmi blízko a to nie je dobré. Hľadajú extratriedu. Možno čakali, že Charles Carlosa sperézuje, no nestalo sa. Skúsia to s najúspešnejším jazdcom na gride. Plus veľká marketingová hodnota. Mne Lewis vo Ferrari dáva zmysel.

2 Likes

Motivaci Ferrari je těžké rozluštit, jedině marketingová. Motivace Hamiltona je jasná, jednoznačný posun od stagnujícího Mercedesu k nové motivaci. Jestli se mu bude dařit je těžké odhadnout, ale nemá vůbec co ztratit. No a Carlos x Charles… Podle mě Charlese neměli vystavit dalšímu tlaku navíc, tohle se může vymstít. Tím spíš, jestli bude Carlos takhle lítat i zbytek sezóny. Může to taky dopadnout “kdo chce moc, nemá nic”. Můžou mít interní bitvu mezi namotivovaným Hamiltonem a vynervovaným Leclercem, psychika hraje velkou roli.

1 Like

Jojo, takhle to chápu. Ono vždy jsem tvrdil že někoho do strany sice můžeš tlačit, ale nikde není psáno že on se musí nechat jen proto že je o kus vzadu. No jen aby se toho teda při kolizích konzistentně drželi a ne že to jednomu bude procházet a jinému ne.

1 Like

Sainz mi připadá psychicky poměrně odolný a má výhodu ve schopném tatínkovi, který mu kryje záda a leccos umí zařídit. Pro Leclerca handicap, že nemá otce, který by ho podporoval a dodával mu klid. Jestli v něj Ferrari už tak moc nevěří, tak ho neměli podepisovat na dalších snad šest let.

2 Likes

A jinak, Staněk bravo! Sice to vítězství spíš utrpěl, ale počítat se bude :smile: .

1 Like

Dôveruj, ale preveruj :slight_smile: Charles je liebling, no nie 100%ný. Niečo ako Seb blahej pamäti, keď si ho preverili práve Charlesom. Teraz bude Charles preverený Lewisom. Kolotoč života.

No, ano, ale… Úkolem týmu není prověřovat šampióny, jestli jsou skuteční šampióni, to už dokázali. Úkolem týmu je dát jim takové podmínky, jaké potřebují, aby mohli vítězství zopakovat. Pokud se to nepodaří, je to v těchhle případech problém týmu, nedali jim, co měli. Ferrari v tomhle opakovaně selhává, těch šampiónů v něm pohořelo víc (kromě Vettela Prost, Mansel, Alonso, možná bychom si ještě na někoho vzpomněli). Teď vsadili na mládí, ale nedali mu pořádné auto ani podmínky, a už začínají podporu relativizovat. Na konci má být co, zjištění, že ani Leclerc tedy ani není jejich pravý poklad, nebo je cílem titul? Pak by ho měli podpořit a ne zase zkoušet, už mu bude taky 27 a je u nich šestý rok, to by ho měli mít vyzkoušeného dostatečně (a jak píšu nahoře, jestli mu nevěří, tak ho neměli znova podepisovat na takovou dobu).

1 Like

Koukal jsem se na ten záběr několikrát, za tohle jednoznačně trest, najel tam s tím: uhni nebo bude crash, vůbec neřešil soupeře

1 Like

Ano, tak to je a já s tím souhlasím, ale přiznám se že po tom “vzoru” Singapuru kdy se netrestalo jsem přijal tezi že případná kolize není vina toho kdo prostor vlastně křižuje když je vpředu. No ještě mě napadlo že tehdy dejme tomu netrestali neb na místě skončili všichni, kdežto tady Hadjar odjel a vyhrál.

… jako když Staněk dojel říkal jsem si že pentle pro Hadjara ještě není vyloučená, ale říkal jsem si že i kdyby tak to hoděj na 5s což by nic neřešilo. Tohle je celkem tvrdý, ale ok.

To samo o sobě je ale špatně, tam měl být dodatečný trest ztráty 10 míst na další závod

Podľa mňa oboje. Hľadáš najlepšiu možnú dvojicu, v ktorej bude jeden výrazne lepší, lebo to posúva hranice vývoja… až k titulu.

Charles je výborný, Carlos je výborný a tak sa plácajú niekde okolo seba. Carlos nebol nikým menovaný ako “TOP majstrovský materiál”, je to stále dookola Max, Charles, Lewis a Fernando. Nemal by ho teda Charles porážať ako Max Sergia?

Podľa mňa ten rozdiel medzi jazdcami robí auto ešte rýchlejším. Nie 2 vyrovnaní jazdci.

1 Like

Hele četl jsem, že Alo, když začínal svůj pokus poslední v Q3, tak mu neřekli, že nemá plně nabité ERS, takže proto hned zastavil, takže odjel kolo navíc a pneu nebyly čerstvý …

… a taky by se tam měly promítnout ty trestné body, tady dostal 2. I když víme co pak udělali s Gaslym za komedii aby nic :smile:

1 Like

jeden výrazně lepší … jenže to musíš mít jsitotu, že ten jeden bude výrazně lepší celou dobu, bez výkyvů (každý uděla jednou za čas chybu, to je ok, ale myslím too many mistakes)

Tam už to podle mě nebylo moc prověřování, ale spíš postupná ztráta důvěry v kvality Vettela po 2017-2018.

1 Like

Neviděl jsi někde zbylé pneu pro závod? Podle mě by totiž Alonso fakt měl mít jednu sadu červených navíc, nechápu že vyjel ten první pokus na použité :thinking:

S tímhle celkem souhlasím. Nemusí se nám to líbit, ale nejlíp se osvědčila jednoznačná hierarchie, jednička + dvojka, která ji podporuje. Proto bych čekala, že vezmou k Charlesovi podpůrnou dvojku. Takhle nevím, kdo by tu dvojku měl dělat.

1 Like

RBR a AM posúvajú super konzistentný a rýchly Max a Fernando. Ferrari a Mercedes majú relatívne vyrovnané dvojice. Je to len moja teória a môžem sa škaredo mýliť, ale ak máš 2 super jazdcov, z ktorých je jeden extra trieda, vtedy napreduješ.

1 Like

Áno, Seb nebol 100%. Ale to nie je ani Charles.

1 Like