Štenkrovat se musí.
Nedivej se na to, je to bolest pro oči, ale je fakt, že AM co se týče ovladatelnosti, tak byl v Q postupně horší, Stroll to malem cely zahodil v Q3 taky
Nuž nakonikiec to skončilo tak, ako som písal, že RB si vezme 1. pozíciu. Veľmi pekne odjazdil CS z Ferrari - gratulácia, trošku ma sklamal CHLE, ale dúfam, že to obetoval nastavenie na zajtrajšie preteky. Ak je to tak, tak som spokojný. Vcelku ma prekvapil nevýkon Mercedesu …?
Red Bull blafoval celú kvalifikáciu a robil nádej fanúšikom Ferrari, aby tam na konci Max dal také kolo, že bolo hneď jasné, ktorá bije.
Taká klasika, ešte chvilku bude vyhrávať RB, je to také ticho pred búrkou. Podobne to vyzeralo posledné 2 sezóny nadvlády Hamiltona. Čaká sa, kým sa RB rozožerie z vnútra, kým Hamilton prestúpi do Ferrari a kým sa zmenia pravidlá. Potom bude zrejme všetko inak.
Hoc na druhú stranu, aby to ešte v tom Lewisovi bolo. Chápem, že Lewisovi to auto nesedí a už je z toho asi pekne otrávený, ale aspoň Q3 by s tým dávať mohol…
Inak teda ten úpadok Alpinu si celkom užívam. Hnusné sfarbenie, nie veľmi sympatickí jazdci a celkovo celý tím na mňa neposobí nejak dobre.
Akurát dúfam, že v Le Mans to snáď bude inak, tam by si Mick zaslúžil dobré auto.
Nezapomen na to, ze mercedes dominoval 7 let. Max zatim jen rok a pul.
PS Ricciardo out, Lawson in. Danny už má dosť a je to očividné.
Až na tú prvú sezónu, ktorú by zrejme v 9 z 10 alternatívnych vesmírov vyhral Hamilton, podľa mňa Max dominuje celý čas a tento rok to nebude inak. Ten chvilkovy nátlak Leclerca sa dá porovnať s bojom o titul Vettela alebo Bottasa za čias Hamiltona.
Není třeba se vymlouvat, břídil to je podobně jako vy tři.
Navíc je k smíchu ten jejich meziroční propad proti loňsku, nejhorší tým na roštu.
Alonsovo vliv se podesáté za sebou potvrdil. Už začíná řiťolezectví u Peugeota.
To je překvapení…né vážně, po těch řečích expertů jsem čekal vyrovnanější bitvu.
Holt rozhodl faktor Max
Jako pro mě je překvapení že Hadjar dostal tu penalizaci, velmi nečekané. Znamená to tedy že když jste ten vpředu, nemůžete toho druhého tlačit ke krajnici? Je to poměrně velmi častý jev.
Můžeš, ale nesmíš zavinit nehodu
Počkej, na infantilní vtipy tady mám být já
Tím pádem ale Vettel Singapur 2017 měl být jednoznačně opentlován. Jak se to ti mladí pak maj naučit když se trestaj jen oni? Jako jistý smysl to dává, ale většinou když je v tom více aut než 2 tak se to nechávalo být protože v pravidlech je že musí nechat místo na vozovce v šířce jednoho vozu. Trestat za kolizi jelikož byl hlavně tvůj pohyb na vině, ačkoliv jsi první, nebývá uplně časté.
Ako RBR netrafil setup vo FP, čakal som väčší rozdiel. Max a Carlos perfektní. Charles si potrebuje vyčistiť hlavu a Lewis auto. Sergio zvykne upadať od AUS, zatiaľ sa ako tak drží. Daniel je doma a možno by tam mal ostať a pustiť opäť na chvíľu Lawsona.
Ale to víme, že měl byt Vettel opentlován, prostě FIA a komisaři…
Hele můžeš bránit, ale nevytlačovat a nezavinit kolizi. Třeba Alo vs Ham Maďarsko 2022 je krásná ukázka, jak se to da dělat
Tak nějak přemýšlím nad motivací Ferrari podepsat Hamiltona místo Sainze. S autem jdou očividně správným směrem, situace v týmu se zdá se zklidnila, dokonce to vypadá, že se zbavili i těch excesů, kterými mařili jakoukoliv snahu jezdců o dobrý výsledek. Jsou posedlí Leclerkem, takže tam to bylo jasné. Tak podepsali 7x ms. Když to udělali, tak se vyrojila spousta spekulací a vtipů na účet Leclerka. Ale napadlo mě - nehledali oni spíš někoho, kdo ho neporazí? Dobrou dvojku, u které ale nikoho nenapadne, že má být vlastně dvojkou? Navíc tady teda se sakra přidanou hodnotou?
Jinak Marko blekotá jako x posledních let, protože Cunoda jezdí dobře, takže toho bych tedy nekritizoval. A Riciho měli vyrazit, ale asi ho tam nechávají jen proto, aby nevypadali jako úplní hlupáci, že ho tam vzali a pasovali na náhradu Pereze ještě tuto sezónu.
@Daaviid23
Tak si připrav nějaký na zítra, myslím, že RB bude mít zase problém nedat konkurenci minutu.