LIVE: Kvalifikácia na Veľkú cenu Austrálie 2026 | Magazín F1 - F1online.sk

Nové pravidla, tak se musí učit i Emil.
Teprve teď začne ladění vozu na Emilové požadavky.

To je zjavné, že Ferrari malo problém od Q2 s niečím. Toto nie je určite ich maximum.

Snad se jim to podaří časem doladit. Zvykla jsem si na myšlenku, že by Ferrari mohlo fakt bojovat na čele.

Diky za info to mi uniklo

Lahke Q double Mercedesu, tvarme sa prekvapene :slight_smile:

Hadjar vyborna premiera v RB :+1:

3 lajkov

Zacne becet, ztropi scenu a chudak HAD vime jak to tam chodi.

Co Ti udělali :smile: ? Ferrari už čeká dlouho, a Charles by si to za vytrvalost už taky zasloužil. Sebastiana už jsem mu dávno odpustila, to je holt svět F1.

7 lajky

Russellovi moc pochválenie publika nepomohlo :grinning_face: ale zato Hadjarovi pekne zatlieskali :+1:

Tady by ani Maxovy 3 desetiny nepomohly. :sweat_smile:

Ale aspoň Hadjar pěkný výkon :smiling_face_with_tear:

V konecnom dosledku sa teda potvrdil obraz o tom, ze Mercedes je daleko vpredu a za nim je to pomerne vyrovnane.

Prijemne ma prekvapilo Audi a novacik Lindblad. Aj Hadjar sa uviedol velmi dobre.

Listina porazenych je dnes pomerne dlha. Mna osobne velmi sklamalo Ferrari, cakal som, ze ked uz nic, tak budu komfortne druhou silou. Na Mercedes ale absolutne nemali narok a aj s Mclarenom a RBPT budu mat co robit. Porazenym je dnes samozrejme aj Max, ale osobne to tam nevidim tak tragicky. Ci uz to bolo chybou jazdca alebo technickou poruchou, jedna sa len o jednorazovy vypadok, celkovo vsak tempo Red Bullu vyzera dobre, co potvrdil Hadjar. V kontexte toho, co sa ocakavalo, to mohlo dopadnut aj ovela horsie. Najvacsim porazenym dna je pre mna George Russell. Jazdec, ktory si uprimne zelal vyrovnanu sezonu a napinavy boj troch timov, no miesto toho sa ocitol v pozicii absolutnej dominancie. Chapem, ze jeho frustracia v tomto momente musi byt enormna, nedivil by som sa, keby zajtra ani nenastupil. Treba mu vsak dat cas, velkost sportovca definuju prave taketo momenty, ked je na dne a musi sa pozviechat a dostat spat na vrchol.

Inak gratulacia aj Astonu, ze sa to dnes obislo bez obeti na zivotoch. To jsou ty prvni vlastovky.

8 lajky

Ako fanúšik Ferrari si dovolím nesúhlasiť. :smiley: Nechápem, ako môže mať niekto niečo proti Charlesovi, je to jeden z najsympatickejších a najpohodovejších jazdcov v poli.
Ale hej Georgeovi titul prajem, len by som mu ho viac prial, ak by si ho vybojoval, nie odšoféroval. Stále mi je ľúto, že ho do Mercedesu neposadili v sezóne 2021.
Inak ak to bude takto pokračovať, tak to bude ďalšia sezóna, ktorú nebude dôvod sledovať.

4 lajkov

1 lajk

Charakter jazdca spoznas najma podla ludi, ktorych ma vo svojom okoli.

Na instagrame sa objavila fotka obžalovaného Výboha z Dubaja - SME

Uvidime zajtra po odmavani sachovnice

chequered_flag

1 lajk

Taky máte na stránce samý Error?

4 lajkov

Jedna věc je, že zase Mercedes ukrutně dominuje. Dobrý.

Druhá věc je, že z něj vystoupí ten kuní ksicht a začne bákat nesmysly.

Boha, 2014 dál aspoň vyhrávala nějaká osobnost, Lewise jsem měl docela rád…..ale tohle :neutral_face:

8 lajky

si zabil….. .:joy:

Ano, aj mne to stale vypadava.

2 lajkov

Chcem verit, ze Antonelli je supertalent a ked uz nic, tak tento rok zoberie titul on.

Dúfam že bude mať brutálnu štart a Leclerc to vyhrá a Wolf si zaplace. Dúfam že od Monaca sa to zmení.

1 lajk